|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nujna pomoč
7.4.2006 15:28:40   
lajna
Pozdravljene sem na novo z vami, čeprav prebiram te strani že zelo dolgo. Prevkar sem imela ( 3.4. ) v MB Pri dr, Rejliču oploditev ( drugič ) sedaj čakam do 18.4. ko bo test. jest moram tablete proti splavu dabroston ali utrogestan slednje so boljše ker so iz naravnih snovi nažalost pa v sloveniji ni za dobit niti enih niti drugih ali bi mi mogoče katera lahko odstopila teblete za dva dni če so ji mogoče ostale ali prodala celo škatlico. drugi teden pa se bom odpravila v avstrijo in upam da bom tam imela več sreče.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nujna pomoč
10.4.2006 17:04:15   
nenitra
Kako jih ni za dobit, jest sm jih pa brez problema dobila v večji lekarni. Res, da je to pol leta nazaj ampak. Nisem vs eporabla, sam jih na žalost nimam k sem jih nesla kr nazaj v ginekološko k sestri, če bo katera rabla. Govorim o Dabroston tabletah pa tud mislm, da bi jih mogla tle pr ns dobit a si vse lekarne klicala.
Vem, da ti glih nisem pomagala s tem sam poskus še mal okrog poklicat v lekarne.

Lp

(odgovor članu lajna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nujna pomoč
10.4.2006 17:15:20   
saša80
dabrostona res ni za dobit. meno osebno jih je odstopila kolegica, ki jih ne potrebuje več....so pa tablete ultragestan, ki imajo enak učinek kot dabroston, vendar jih je potrebno plačati.

lp saša

(odgovor članu nenitra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nujna pomoč
10.4.2006 17:49:45   
nenitra
Pol pa res ne vem a je zdej pa teh tabletah tolk popraševanja, da jih kr ni. Sej je vse možno akrat k sm jest jih rabla pa ni blo problema, sam k sm bla ravn takrat na morju v Piranu jih tam niso mel lohk bi jih pa naročl je rekla sestra.

No upam Lajna, da si jih do sedaj že dobila tako al drugače le, da v tebi vse zdravo in trdno ostane.

Sporoči rezultate, da ti lahko čestitamouser posted image ,
mislimo pozitivno pa bo!

Lp

(odgovor članu lajna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nujna pomoč
11.4.2006 15:00:23   
lajna
pozdravljena ninitra. Tablete sem dobila na hrvaškem brez recepta.V avstriji zahtevajo recept. vendar ne vem če so mi oz. mi bodo koristile. Včeraj zvečer sen namreč začela krvavet. Danes zjutraj pa sem naredila test pa nič. V MB pa pravijo da to še nič ne pomeni da je prehitro 7 dni po transferju da bi kaj pokazalo in da ti urinski testi niso več stoprocentni zaradi količine tablet ki jih pojemo tako da imam v petek 15, 4, krvni test v mb. Sporočim rezultat.

lP lajna

(odgovor članu nenitra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nujna pomoč
16.4.2006 21:04:30   
gogadeniro
pozdravljena,
utrogestan sem dobila na kliniki takoj po transferju, brezplačno.
Sestra ti jih pač da, naroči da jih poješ do konca (ena škatlica), kar zadostuje ravno za 14 oz. 15 dni dokler čakaš na pregled. Čudno mi je, da ste morale plačevati.

_____________________________

goga

(odgovor članu lajna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?