|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave s panjem in zbujanje z jokom
18.4.2006 9:58:22   
simona2
No ko sem že mislila, da je pri nas pri vseh problemih, ki jih imamo (alergija, slabo pridobivanje na teži...) vsaj spanje tako kot je treba, se je v zadnjem mesecu in pol vse porušilo. user posted image  Je spala cele noči od rojstva do 6 meseca (mogoče z enim ali dvema zbujanjema ponoči za dojenje ali pa se niti dojila ni- sedaj ne dojim več). No sedaj pa je že mesec in pol vsak dan slabše. Zbuja se tudi po 10x na noč in ful joka in sploh ne more zaspati nazaj, tudi če jo nosim, zibam... Spije tudi do 3 dcl čaja (to vem, da je samo razvada) in potem je tako polulana, da jo moram previti, čeprav jo od rojstva do 6 meseca nikoli nisem previjala ponoči. Pazim tudi da je primerna temperatura v prostoru, da je vedno ista rutina, da gre spat ob isti uri... Problemi so se pojavili tudi z dnevnim spanjem, saj ne more in ne more zaspati. Res je, da ji izraščajo zobje in to zelo počasi (prva spodnja enkica, ji leze ven že tri tedne, pa še nikjer ni drugega zobka, čeprav pravijo, da je razlika med prvim in drugim le kakšen teden). Kljub temu mislim, da to ne more biti razlog, za takšno spremembo spalnih navad ali pa?

Še enkrat sem prebrala Pentleyevo Brez joka v spanje, pa si nimam kaj dosti pomagat, saj delam vse tako kot opisuje v knjigi že od začetka.

Mogoče kakšna ideja???user posted image user posted image



_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave s panjem in zbujanje z jokom
18.4.2006 10:35:47   
srki
Dobrodošla v klubu "nespančkov". Naš bo maja 2 leti, pa imamo probleme s spanjem še sedaj. Sedaj sem ga končno navadila, da zvečer sam zaspi, amapak se ne vem kolikokrat na noč zbudi, stoka, pleza, skratka sploh ne ve, kje je.

Danes je bilo pa sploh obupno! Neprestano se je zbujal, ne vem če sem vsega skupaj spala 4 ure, kaj mu je bilo, nimam pojma. Pri izraščanju zob ni imel nobenih posebnih problemov, zato dvomim, da ga to muči. Včasih krivim polno luno, te zdaj ni več. Ne znam si več razložit, kaj bi to bilo, upam samo, da bo nekoč bolje. Samo kdaj bo tisti nekoč?!

Želim ti, da se pri vas vse uredi, kot je treba ker vem, kaj to vstajanje in neprespane noči pomenijo!

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?