|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polivanje
26.4.2006 18:24:03   
kaja29
naša mala pupa ima zadnje čase probleme, saj po podoju ali pa tudi ko jo previjamo poliva (če se tako reče) ne bruhne ampak ji nekaj priteče iz ustec, samo da je bolj prozorno in nekaj mlekca, kaj menite da bi bilo to in kaj stroriti?????????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polivanje
26.4.2006 19:03:25   
sezam
Nič nimaš za naredit - zaenkrat. Če ne bo pridobivala na teži, potem opozori pediatrinjo, sicer počakaj da min. Pri nas je to minilo, ko je imela vse goste obroke, prej je bilo pa groza. Smo skoz s cunjo zadaj brisal, ,,,

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: polivanje
26.4.2006 19:33:02   
TONČI.
Joj to je nekaj čist normalnega. Otroček se malo preveč naje in potem bruhne ven. Brez panike. Paniko naredi takrat, ko ti bo zbruhal vse ven (cel obrok). Brez skrbi

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: polivanje
26.4.2006 19:34:19   
tascha
Zaenkrat nimaš kaj velik za nardit. Žal. Tudi počasno podiranje kupčkov pri nas ni pomagalo.user posted image Je pa tam okrog 3-4 meseca počasi prenehalo, saj je user posted image   bil tudi malo več pokonc, pa ravno zaradi tega polivanja sem že pri 4 mesecih začela z mlečnimi kašicami. Te pa ni nikoli polival.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: polivanje
27.4.2006 13:02:30   
Bonnie_RR
Mi tudi kar veliko polivamo. In se posledično preoblačimo in pogosteje peremo.
Dokler te ne opozorijo, da ne pridobiva dovolj na teži, se ne sekiraj. Pri nas pri tem ne pomaga nič. Mi včasih še zjutraj po več urah pri previjanju bruhne na previjalno. Pa gre teža vseeno lepo gor - ne sicer pretirano, ampak lepo počasi.user posted image

Lp

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: polivanje
27.4.2006 13:05:11   
Bonnie_RR
Sem pozabila... Mogoče bo pomagalo, če mu vzglavje posteljice malo dvigneš (nekaj podložiš). Pa nositi ga je boljše bolj pokonci, skratka, da je čim manj v vodoravni legi.

Lp



(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: polivanje
30.4.2006 12:09:44   
LE&TA
Jst sm problem rešla z Aptamilom AR ker ne dojim. Je pa moja pupa fuuul polivala, sm bla psihično ful utrujena, stalno preoblačit, brisat, držat pokonci... Zdej pa že dober mesec in pol ne poliva več in dosti manj je tudi za prat!!user posted image

DRgač pa je res tko k so ostale napisale, če gre teža gor ni panike. Je pa normalno da pri podiranju kupčka kej ven pride!! 

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: polivanje
30.4.2006 12:12:17   
KODA
Lahko,da je samo odvečno mleko,če se otrok prenaje.
Dokler lepo napreduje na teži in ne bruha v loku,se nimaš kaj sekirat.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: polivanje
10.5.2006 10:06:14   
Baucka
Medve se najraje dojiva leže in je mi en čas kar precej bruhala, nato pa sem ji dvignila vzglavje med hranjenjem(pod glavo sem ji dala njen  preložen "pojštrček"), tako da je imela glavo višje kot ritko in kljub temu, da mi zelo redko podere kupček ne bruha več.

Pomaga pa tudi, da otroka previješ pred hranjenjem, pa čeprav je neučakan in se joka. Ko sem  jo poskušala previti po hranjenju (ker je zelo jokala in bila je neučakana) mi je bruhnila in še kolcat jo je začelo, tako da smo bli spet na dojki.

Moj nasvet hranjenje po previjanju in dvignjeno vzglavje. Poskusi mogoče bo pomagalo.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?