|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Med. sestra pri dr. Reš-u
17.10.2006 13:12:32   
dolenjka
Danes sem zbrala pogum in user posted image  naročila pri dr. Rešu za spermiogram. Nad načinom sestre pa sem čist zgrožena in razočarana. Ne vem, ali ima slab dan (upam da je to to) ali je nasplošno "zoprna"?
Vsa živčna pokličem in povem, da bi ga rada naročila in ona tut počakala ni, da do konca povem...povejte ime...pa napotnico naj ima, pa 2-3 dni naj abstinira. To je blo to. Pa jaz vseeno prijazno vprašam, ali naj se tudi jaz naročim, ker imam sicer pregled tudi pri svojem zdravniku, pa vendar ne vem kaj in kako.... Ona pa: ja pol pa zraven pridte, pa čas si vzemte ker mogoče ne boste točno na vrsti. Mislim obup! In potem vprašam kakšne so krvne preiskave, ki jih omenjajo na spletni strani in kdaj se delajo pa če bi bilo potrebno, če lahko tudi to takrat opravim in ona mi zabrusi če ne vem, da se to dela 2-5 dan ciklusa in da če bom imela user posted image , me dr. Reš ne more pregledat... Svašta!
A je pri njem res vse bolj na hitro, ko prideš prvič? Baje si v 15 min fertik?? Kaj pa če ima moški probleme s "koncentracijo" in ne more tako hitro? A grem lahko z njim?
Tiste, ki imate več izkušenj s to ambulanto: a je to kaka orto zoperna ženska al sem imela samo smolo? Glede na to , da sem samoplačnica (pa tudi če ne bi bila) si takega odnosa res ne zaslužim! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Med. sestra pri dr. Reš-u
17.10.2006 13:55:56   
Anonimen
Ja res gre vse na hitro, ampak jaz sem bila vesela tej hitrosti. Na osornost in take besede pa se tu pač ne smeš ozirat in jih moraš enostavno požrt, ker se ti lahko zgodi, da jih bo še več. Jaz mam v glavi smao eno, besede mi ne bojo pomagale, strokovnjak in njegovo znanje pa ja. Smo pa res zelo občutljive zaradi naše situacije in ne pričakujemo kaj takega, ampak to je najmanj kar te mora potrt skozi postopek. Problem je, ker imajo zmeri večjo gužvo in si ne privoščijo dolgih vrst, s tem pa definitivno ne trpi strokovnost, vsaj pri meni ni in tudi pri nekaterih drugih, ki jih poznam ni. V lj so sladke besede, sma čakaš in čakaš in čakaš in ko že misliš, da si na vrsti moraš spet čakat. Vsega lepega pa tudi ne moremo pričakovat, a ne? Je pa odvisno na katero sestro naletiš, ena debela je res zoprna, ostale so pa ful prijazne. Mogoče si glih na uno naletela. Želim ti, da bosta opravila tako kot je treba in da vama bo hitro uspelo zagledati user posted image . Glede spermiograma pa ti ne znam pomagat, ker moj ni odal semena tam. Sem pa videla enkrat, da pač en moški ni mogel in je pač šell domov in je drugič pršu. N panike, naj bo sproščen. Zate pa ne vem če lahko greš z njim not. no če g avprašata najbrž ne bo rekel ne. Kaj pa vem. Se bo mogel dragi kar navadituser posted image , ker če bosta na punkciji pri njemu, bo dragi najprej letel oddat seme, pol pa se tebi pridruži na punkciji in te bodri. To je tudi ena lepa prednost pri Rešu, ker drugje ne sme biti zraven.

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Med. sestra pri dr. Reš-u
17.10.2006 14:17:24   
ivanap
Midva sicer nisva potrebovala storitev dr. Reša, imam pa jaz ginekologinjo v njegovi ordinaciji.

GInekologinja je res zelo strokovna in prijazna, natančna in oh in sploh vredu.

Kar se pa sestre tiče, pa ni vredno zgubljati besed. Kaos od kaosa. Kdaj nikogar v čakalnici, kdaj pa trebuhov ne konca ne kraja. Hkrati ko ti jemlje kri, odgovarja na telefone. Telefon dvigne in stranko na oni strani pusti čakati 100 minut. itd itd....

Ampak na koncu koncev, ginekologinja odtehta vse njene kikse in se ti zdi vse skupaj že kar simpatično.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Med. sestra pri dr. Reš-u
18.10.2006 8:30:49   
honey
Dolenjka, midva z možem sva bila pri dr. Rešu kake 2,5 leti nazaj. Glede sester se ne spomnim, kakšen odnos so imele, vem pa, da je bil dr. Reš sicer strokoven, ampak hiter. Z možem lahko greš v prostor, kjer odda seme, da mu "pomagaš", če želi, to ti tudi dr. Reš svetuje. Potem pa greš nazaj k dr. Rešu, on da seme pod mikroskop, pogleda brzino semenčic, pove kaj in kako in to je to. Pri nama je bilo vse o.k., tako da nisva potrebovala nobene ponovitve. Je pa res hiter, ampak strokoven.

(odgovor članu ivanap)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Med. sestra pri dr. Reš-u
18.10.2006 10:52:36   
majrim
Dplenjka..kar ne morem verjeti,da je bila sestra neprijazna...jaz sem bila ravno nad njimi full navdušena...pa po eni strani moraš razumeti,ker smo vsi samo ljudje...zakaj pa nista vse izvide naredila pri svojem G?? Midva s fantom sva vse naredila tu v domačem kraju(preko napotnic),k Rešu šla pa le na postopek (kot samoplačnika seveda,ker ti drugo ne preostane)...ej,vso srečo in veliko mero unmirjenosti...midva sva v fazi čakanja (27 moram delat test!)...lep dan ti želim! mirjam

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Med. sestra pri dr. Reš-u
18.10.2006 11:14:57   
Tia-na
Jst nimam slabih izkušenj s sestro pri Rešu, vendar jst sm točno vedla, kaj hočem. Sem poklicala in naročila samo spremiogram, rekla mi je za napotnico pa sva šla itak samoplačniško. Ni bila nič osorna. Je pa treba razumet, da majo tud one kdaj slab dan pa še recimo gužvo v čaklanici pa še kdo ji kaj teži in potem si res včasih težko vzame čas razlagat vse preiskave. Itak ti ti naroči ginekolog in ne sestra,k drugič raj Reša vse popvarpaj.

Pri Rešu je blo pa tako, da bi sicer jst lahko šla z mojim v uno sobico, kjer se odda seme, vendar mi je bilo smotano in je šel sam. Je pa res trajalo kako minutko dlje, kot doma user posted image
Potem sva šla pa skupaj k Rešu in smo skupaj pogledal plavalčke in se še malo pomenili. Reš ni glih najbolj prijazna oseba, vendar kot je rekla Mišek13, to sploh ni pomembno. Važno, da je on strokoven in ve kaj dela. Jst sicer zdej obiskujem ambulanto za neplodnost na GK, vendar bova šla sigurno k Rešu poskusit samoplačniško (če bo potrebno), pa čeprav ne zna preveč z besedami.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Med. sestra pri dr. Reš-u
18.10.2006 15:13:58   
pot
A se katera spomni koliko stane spermiogram samoplačniško pri Dr. Rešu ali pa v Leonišču? 

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Med. sestra pri dr. Reš-u
18.10.2006 20:38:05   
dolenjka
Včerajšnja, torej zelo sveža, informacija je 9.000,00 SIT pri dr. Rešu. Drugič (če je potrebno) je spermiogram 7.000,00 SIT! Na vrsti si hitro.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Med. sestra pri dr. Reš-u
18.10.2006 21:38:18   
pot
Hvala za informacije. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Med. sestra pri dr. Reš-u
20.10.2006 7:04:23   
Ursulca
Lep pozdrav!

Če bo imel tvoj probleme z "koncentracijo" mu gres lahko pomagat. Lahko pa prineseta seme kar s seboj vendar ne sme biti staro več kot dve uri in v sterilni posodici mora bit.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Med. sestra pri dr. Reš-u
9.1.2007 16:47:14   
manjamala
oj.kot vidim nas je kar veliko z pco. me pa nekaj zanima ,če ve katera?merim si bazalno temparaturo že tretji mesec,ampak mi ta mesec temparatura ne narašča skoz je tam okoli 36.3.prejšni mesec mi je narasla do 37.2,zdaj pa nič.zauser posted image se že trudim skoraj 1 leto.hvala za odgovor

_____________________________

manja

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Med. sestra pri dr. Reš-u
9.1.2007 17:53:10   
saša80
jaz osebno imam zelo lepo izkušnjo z rešem in  med.sestrami pri njem.. sicer sem bila enkrat pri njemu v ordinaciji ampak že preden sem se po telefonu naročila za pregled  mi je sestra vse lepo razložila po telefonu, ko pa sema bila v ordinaciji pa so bili vsi zelo prijazni..od reša, do sester... no mogoče sem naletela na takšen dan....

(odgovor članu manjamala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Med. sestra pri dr. Reš-u
25.1.2007 0:45:33   
Anonimen
Koliko stane samoplačniški pregled (npr. UZ) pri Dr. Rešu? Mojga user posted image bi naročila na pregled plavalčkov (z napotnico) in bi šla še sama na pregled.....da slišim njegovo mnenje.

Lp

(odgovor članu saša80)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?