|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VAŠI PARTNERJI-OČETJE VAŠIH OTROK
30.7.2006 10:42:45   
minki76
Zanima me koliko se ukvarjajo vaši partnerji z otrokom-ki, koliko so doma, koliko vam pomagajo pri hišnih opravilih, kakšen odnos imate, itd..., in če vse to še primerjate z časom preden je prišel otrok-kakšen je bil takrat. Koliko vas je šlo narazen v 1letu starosti otroka in zakaj. Hvala že v naprej za vaše odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaši partnerji-očetje vaših otrok
30.7.2006 11:02:59   
Anonimen
Kadar je doma, se s punčko ukvarjava oba, enkrat eden, drugič drugi, včasih pa oba skupaj. Takrat je najbolj fajn.

V letu, odkar imava otroka, se ni spremenil.
Še vedno je fajn partner. In očka tudi. Po ta novem je med tednom tudi mama.

Od "hišnih" opravil delava tisto, kar je pač potrebno narediti. Izključno moje je likanje, njegovo pa jutranje vstajanje. Ostalo je odvisno od trenutnega navdiha. Komur se da ali kdor ima čas. Če ne, pa vse počaka.

(odgovor članu minki76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vaši partnerji-očetje vaših otrok
30.7.2006 11:35:45   
total
Posveti se mu koliko mu dopušča čas,to pomeni ko pride iz službe in posebaj med viken ko je doma imata svoj jutrajni obrede brez mene,kar pomeni da mami lahka mal pančkauser posted image .
Če misliš na hišna pravila,so to seveda moja stvar,sicer pa tudi kdaj pomaga,če me ni doma...,večinoma pa tašča skrbi tako da se ne obremenjujem preveč s
tem,mam pač srečouser posted image
Spremenil se je na tak način,da je seveda bolj odgovovren in ve kaj more narediti da bo vse ok.Prej sva sicer imela veliko časa zase,sva potovala,žurirala,zdaj pa občasno in nam je prav tako fajnuser posted image user posted image user posted image .
Si pa vedno vzameva čas zase kljub otroku in se imeva fino,za zdaj nam gre vse super in upam,da tako ostane pri vsemuser posted image user posted image .

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vaši partnerji-očetje vaših otrok
30.7.2006 11:39:15   
Anonimen
Veš, moram te opozoriti, da boš pri tej temi dobila odgovore samo od tistih mamic, ki ne bodo mogle prehvaliti svojega partnerja. Tiste, ki imajo težave, se ti ne bodo javile, ker jih je sram. Tako da neke prave predstave ne boš dobila ob vsem tem.
Ja, pri nas je takole, da mojega skoraj nikoli ni doma, tako da sem za vse sama oz. mi pomaga moja mama. Je zelo naporno in včasih imam vsega že tako poln kufer, da bi se najraje ločila in dejansko bila samska mamica. Ko pa je doma, pa živi tako, da gleda najprej na svoje potrebe, torej jutranja kavica je obvezna v sp. štuku pri tašči, tako da sem jaz z otrokom spet sama. Ko se vrne gor, otrok že spet spi. Čez dan med vikendom ima najraje, da gremo kam na obisk, ker tam skrb nad otrokom prevzamejo drugi in jaz, on pa lahko v miru posedi in počveka.  Le zvečer imamo skupen obred, torej kopanje in on mu pripravi flaško, medtem ko ga jaz oblečem. Če pa je na sporedu kak dober film, potem pa že vse dela z ihto, da bi bil čimprej fertig. Tako je pri nas, vidiš. Pa nihče ne bi tega mogel verjeti, ko nas pogleda. Smo prav prijetna, "ljubeča" družinica. Kaj vem, mogoče pa sem jaz preveč občutljiva in zato vse to jemljem tako resno. Res pa je, da ne hodi okoli po gostilnah ali ven ob vikendih, pač pa je nonstop v šoli in službi, od jutra do večera.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vaši partnerji-očetje vaših otrok
30.7.2006 11:42:06   
petarda
Joj, si postavila tako vprašanje, da ne morem mimo, da ga nebi pohvalila. Mojega user posted image  namreč. Predno sva dobila Lukca sem se zmeraj spraševala kakšen ata bo. Sem ga gledala z drugimi otroki, pa ni bil preveč spreten, pa tudi ne vem kakšnega zanimanja zanje ni kazal.

Ko je Lukec prihajal na svet je bil user posted image  zraven. Že takrat je ogromno pomagal. In od takrat je tako. Ne rečem. Pride dan, ko me ful razjezi, ko imam polno dela, on pa tako user posted image  utrujen, da se mu ne da z user posted image  ukvarjat. Ampak taki dnevi so hvala bogu redki. 

Lahko rečem, da je dober oče, ki se z veliko ljubezni ukvarja z user posted image . Z njim se igra, ga previja, uči novih reči, ga hrani, daje spat...skratka vse kar počnem tudi jaz.

Glede hišnih opravil je pa bolj tako, tako. Kuha ne, pomiva ne, lika ne, včasih da v pralni stroj, včasih posesa....vem, da bi lahko pomagal več in od njega to tudi pričakujem, ko bom šla nazaj v službo, zdaj pa vse to naredim sama sproti, ko Luka spi ali ko se on ukvarja z njim. Mi ni težko.

No, Luka še ni star eno leto in upam, da ne bova šla do takrat (pa tudi pol ne) narazen, ampak nikoli se ne ve. Odnos med nama pa skušava vzdrževati, tako da si vsake toliko privoščiva popoldne zase, dava Lukca k babici, veliko se pogovarjava, ampak res veliko in o vsem kar muči enega in drugega. In kljub temu me včasih razuser posted image  in takrat ne morem pogruntat, kaj sem vidla v temu človeku....takrat grem gledat "stare" slike ali videoposnetke, da se spomnem v kaj sem se zaljubilauser posted image user posted image user posted image . No, po potrebi bom še kdaj prebrala ta svoj odgovor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vaši partnerji-očetje vaših otrok
30.7.2006 12:48:30   
arielca
Najin odnos se ni spremenil. Še vedno se imava noro rada, še vedno me zna zaljubljeno pogledati (in obratno) in še vedno najdeva čas zase. Itak pa je najlepše, ko smo vsi trije skupaj.

Pri gospodinjskih opravilih si delo deliva. On večinoma kuha, včasih sesa in pomiva po tleh, tudi posodo pomije, jaz pa naredim ostalo.

Z najino srčico se ukvarja kolikor mu dopušča čas. In najlepše mi je, ko se skupaj igrata, jaz pa ju na skrivaj opazujem user posted image .

In za konec... So trenutki, ko sem utrujena, jezna in naveličana vsega in vseh, a takrat pomislim na vse, kar imam in ugotovim, da sem srečna. 

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vaši partnerji-očetje vaših otrok
30.7.2006 13:35:43   
Mimmi78
Anonimna je dobro napisala, da se bodo v večini javile mamice, ki so zadovoljne s svojimi partnerji. Tudi jaz sem, čeprav se tudi kar se tiče otroka skoraj za vse sama (ali pa se mi le zdi tako). Saj je večinoma v službi in v šoli. Razen popoldne in čez vikende pa zelo pomaga. Čeprav je otrok zelo priden, sem kdaj čisto izmučena. Nočno vstajanje, pa ostala gospodinjska opravila so kar težka naloga. Vsekakor je po mojem mnenju v službi lažje, kot pa tole delo doma. Pa nimam ravno ne-stresne službe.  Gospodinjska dela so popolnoma Sizifovo delo (vsak dan je treba vse znova) in so čisto podcenjena.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: VAŠI PARTNERJI-OČETJE VAŠIH OTROK
30.7.2006 16:02:05   
Olivija
Narazen še nisva šla, sva pa skoraj šla zaradi njegove mame, pa sem k sreči ugotovila, da to ni zadostno tehten razlog.

Drugače je pa zelo dober oče in se zelo veliko ukvarja s punčkama, sploh Ano. Se mi je pa nekaj časa zdelo, da se Juliji ne posveča prav veliko, pa se je zadnje čase tudi to spremenilo.

Gospodinjska dela so deljena, enkrat en pomije in posesa, drugič drug - enako velja za ostale zadeve. Travo on kosi in tudi za drva poskrbi, jaz pa pobčasno likam.

Ima pa na srečo tako službo, da je 15:40 doma, še prej kot jaz.

Težko je pa primerjat čas pred in po otrocih, ker takrat še nisva živela kupaj. So se pa zagotovo stvari spremenile, ker nimaš več toliko časa za partnerja.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 30.7.2006 16:05:14 >

(odgovor članu minki76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: VAŠI PARTNERJI-OČETJE VAŠIH OTROK
30.7.2006 16:56:27   
SaaS
Jaz bom pa povedala, da je moj zelo malo z otrokoma. Prazaprav se odnos ni spremenil, ko sva dobila otroka. Že prej je cele dneve delal. Jaz sem upala, da bo potem kaj več doma, pa ni. Ob nedeljah smo skupaj, med tednom in soboto pa največjkrat le zvečer. Previjanje, oblačenje, hranjenje, kopanje je večinoma vse na meni, zvečer daje pa vedno on starejšega spat, jaz pa mlajšega. Pri sesanju, pomivanju... sva pa zadevo rešila tako, da sva si omislila gospodinjsko pomočnico. V veliko pomoč pri otrocih so nam predvsem babici in dedek.
Je pa tako, da moj dela cele dneve (ima pač tako delo) in ne pohajkuje. Če bi popival s prijatelji, bi bila pa druga zgodba. Saj nekako sem se kar privadila, sem pa vseeno včasih malo žalostna, da nismo več skupaj.
In me ni sram, kot pravi anonimna (očitno njo je, saj je anonimna). Smo se že pogovarjale o partnerjih tu gor in sem že enako povedala.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: VAŠI PARTNERJI-OČETJE VAŠIH OTROK
30.7.2006 18:28:34   
petra.horzi
anonimna nimaš lih prov glede tega da nas bo sram:)
mene ni prov nč, mojga moža bi pa lohk blo
s tamalim je malo oz. skoraj nič, čez vikend mogoče mal več, med tednom pa lih tolk da mu ne morem rečt da ni čist nč
tm nekje enkrat do max. dvakrat na tedn ga previje, sam z njim še nikol ni šol na sprehod, z nama v pol leta ni šol niti 10krat na sprehod
edin vsako soboto gremo k njegovim na kosilo, vsako nedeljo pa k mojim, drugač pa zelo malkrat kam gremo
doma nč skor ne pomaga, tm nekje enkrat na mesec se lot pa kej posprav, pa še to ponavadi predn dobiva obiske, še za sabo skor nč ne posprav-recimo ko je kosilo al pa večerjo na balkonu, krožnik lih tm ostane, čeprov gre pol not, pa ga ne more spotoma not odnest
najin odnos je k jesensko vreme-mal sonca, dost oblakov, dost džja pa kšna nevihta sm pa ke:)

k sm bla noseča mi je kr dost pomagu, zdej pa mi nč ne, drugač se pa ni kej dost spremenil

aja-drugač doma je kr dost-skor skoz razn kadar dela, ampak itak večino časa preleži na kavču, tko da bi mi blo skor bolš da ga ne bi blo doma-mi vsaj težil ne be;):)

_____________________________

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
30.7.2006 20:21:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra.horzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: VAŠI PARTNERJI-OČETJE VAŠIH OTROK
30.7.2006 20:53:55   
Anonimen
Tud moj mož ni glih za prehvalt. Mava 5 mesecov starega otroka za katerega sva se ful trudila in glede na to kolk sva bla pred user posted image skupaj je zdajuser posted image .
Zjutraj je v službi, popoldan dela doma, zvečer je utrujen...
Do sedaj lahko na prste rok preštejem kolikokrat ga je previl, če ga prosim naj ga malo popazi pa ga najraje porine tašči. Če mu kaj rečem - pravi naj grem namesto njega delat pa bo on otroka pazil, kot da to ni nič takega; saj je samoumevno da pride domov v pospravljeno stanovanje, poje kosilo, popije kavico - seveda zunaj da lahko zraven kadi in gre, zvečer se prizožuje ča mora pomagat malega držat da ga umijem in da ga gleda ko ga dam spat da se jaz stuširam.
Drugače smo popolna družina, brez prepirov z ljubečim očkomuser posted image ...
Čeprav jaz mislim da je trenutno mojemu možu user posted image nezanimiv saj še ne leta za njim, ko pa malo zraste pa bo boljše, saj si za nečake vedno vzame časuser posted image
Ja sm anonimna ker preveč ljudi bere tale forum ki me poznajo in poznajo tudi našo POPOLNO DRUŽINO.
LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Vaši partnerji-očetje vaših otrok
30.7.2006 21:17:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Veš, moram te opozoriti, da boš pri tej temi dobila odgovore samo od tistih mamic, ki ne bodo mogle prehvaliti svojega partnerja.


Za drugo plat partnerstva in očetovstva poglej na forum"družina in partnerski odnosi".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: VAŠI PARTNERJI-OČETJE VAŠIH OTROK
30.7.2006 21:33:38   
Bonnie_RR
Pri nas je tako, da sem jaz več časa s tamalim. Dragi hodi v službo, zraven pa še študira, zato je manj s tamalim kot jaz, ki samo študiram. Mi pa takrat, ko je doma, kar veliko pomaga. Vedno, ko pride domov, se gre s tamalim igrat (če je buden) in se potem nekaj časa on z njim ukvarja. Kopa ga skoraj vedno on, jaz pa ga skoraj vedno previjem, mu dam jest, flaško pripravi tisti, ki ima trenutno več časa. Na sprehode hodiva večinoma takrat, ko je dragi v službi, pa čez vikend zato skoraj vedno gremo kam skupaj. Gospodinjska opravila imava razdeljena (nekaj jaz, nekaj on), precej pa nama pri vsem pomagajo tudi moji starši, saj živimo pod isto streho.

Meni je to, da se več ukvarjam s tamalim kot on, normalno in me to ne moti. Vidim pa, da komaj čaka, da pride iz službe in "požuli" tamalega...


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: VAŠI PARTNERJI-OČETJE VAŠIH OTROK
30.7.2006 22:42:06   
babylove
Moj se z malim ukvarja, kadar je doma. Letos ga recimo od maja do oktobra ni doma...

(odgovor članu minki76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: VAŠI PARTNERJI-OČETJE VAŠIH OTROK
31.7.2006 7:57:44   
Pupica
Pomaga kolikor lahko.Trenutno ima "vsak svojega otroka". To pomeni, da imam jaz novorojenčka, on pa skrbi za najino starejšo sestrico.ŽIn tako se mi zdi tut prav, ker Gal itak kar hoče je le joška.Potem spi, pa spet joška...in tl mi ne more kaj veliko pomagat. Če pa jaz dojim pa tudi ne morem tekat za starejšo in mi je bolje če to on opravi....
Smatram, da naj bi bilo najbolj ugodno tako, da sta oba zadovoljna. Torej da si en drugemu nudita pomoč, ki bo obema ustrezala.
Jaz npr.mu skočim na pomoč pri umivanju zob, in večernem hranjenju, ker ga ona okrog obrača, da se zavleeeeeeeeeeeeeeeče v nedogled.On pa kadar je dete sito in previto pri uspavanju, da lahko jaz itro kaj postorim pa naj si bodi to gospodinjsko opravilo ali le skok pod tuš...

(odgovor članu minki76)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Vaši partnerji-očetje vaših otrok
31.7.2006 8:34:45   
AKŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Veš, moram te opozoriti, da boš pri tej temi dobila odgovore samo od tistih mamic, ki ne bodo mogle prehvaliti svojega partnerja. Tiste, ki imajo težave, se ti ne bodo javile, ker jih je sram. Tako da neke prave predstave ne boš dobila ob vsem tem.
Ja, pri nas je takole, da mojega skoraj nikoli ni doma, tako da sem za vse sama oz. mi pomaga moja mama. Je zelo naporno in včasih imam vsega že tako poln kufer, da bi se najraje ločila in dejansko bila samska mamica. Ko pa je doma, pa živi tako, da gleda najprej na svoje potrebe, torej jutranja kavica je obvezna v sp. štuku pri tašči, tako da sem jaz z otrokom spet sama. Ko se vrne gor, otrok že spet spi. Čez dan med vikendom ima najraje, da gremo kam na obisk, ker tam skrb nad otrokom prevzamejo drugi in jaz, on pa lahko v miru posedi in počveka.  Le zvečer imamo skupen obred, torej kopanje in on mu pripravi flaško, medtem ko ga jaz oblečem. Če pa je na sporedu kak dober film, potem pa že vse dela z ihto, da bi bil čimprej fertig. Tako je pri nas, vidiš. Pa nihče ne bi tega mogel verjeti, ko nas pogleda. Smo prav prijetna, "ljubeča" družinica. Kaj vem, mogoče pa sem jaz preveč občutljiva in zato vse to jemljem tako resno. Res pa je, da ne hodi okoli po gostilnah ali ven ob vikendih, pač pa je nonstop v šoli in službi, od jutra do večera.user posted image



pod tole se bom tud sama podpisala......žal je tako


pred Leo je bil čisto drugačen, sedaj pa misli da sem robot....smo meli ravno ta teden debatni krožek in sem mu postavila pogoj - pomagat al pa spokat (trenutno seo rezultati vidni - kako pa bo naprej pa ne vem....)

_____________________________

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Vaši partnerji-očetje vaših otrok
31.7.2006 8:38:05   
AKŠ
pozabla sem napisat kakšne so spremembe:

*ko kaj počnem me vedno vpraša če mi lahko kej pomaga (men že to velik pomen)

*začel je pomivat posodo po kosilu al pa celo kosilo skuhat in nato tud pomit za sabo

*začel se je več igrat z malo (tud plenice sedaj menja brez odpora)

*zvečer jo gre sam skopat (je sicer res da je pol kopalnica zasedena celo uro-hihihi)

* ja spremembe so - upam da bo tko tu ostalo.....

_____________________________

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.


(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Vaši partnerji-očetje vaših otrok
31.7.2006 22:47:55   
Anonimen
Jaz se znova oglašam - sem tista prva anonimna. Ja, tudi pri nas je bil včeraj zvečer dolg pogovor, ker se je vse skupaj že preveč vleklo in se je nakopičilo, zato je počilo. Oba sva govorila, si povedala, kako je, da tako ne gre več naprej, ker vse skupaj pelje le še h koncu. Zaključila sva vse skupaj z besedami Ljubim te, kar je pomenilo, da se bova potrudila oba in bom jaz nehala samo tečnarit in ga napadat, ko pride zmatran iz službe, on pa bo posledično s tem manj prizadet in bo raje pomagal. In resnično je današnji dan bil tak. Imeli smo se super in zelo sem zadovoljna. Cel dan je letal za otrokom in mi pomagal, jaz pa sem bila zadovoljna in zato nič tečna. Da bi le trajalo.......

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Vaši partnerji-očetje vaših otrok
31.7.2006 23:17:33   
polona2
No, to je pa lepo prebrat, naj traja!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
31.7.2006 23:34:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: VAŠI PARTNERJI-OČETJE VAŠIH OTROK
1.8.2006 21:40:04   
MojcaG
Zanima me koliko se ukvarjajo vaši partnerji z otrokom-ki,
veliko se ukvarja z najino hčerko, jo hrani, previja, kopa, igra se znjo, gresta sama na potep z avtom, jo uspava,...
 
koliko so doma,
zdaj, ko je na novem delovnem mestu, dela "samo" osem ur na dan - bistveno boljše kot prej
 
koliko vam pomagajo pri hišnih opravilih,
pospravi, nosi smeti in včasih tudi skuha - eden od naju je tačas z otrokom, no ponavadi on, jaz pa gospodinjim
kakšen odnos imate, itd..., in če vse to še primerjate z časom preden je prišel otrok-kakšen je bil takrat.
zdaj ko je prišel otrok, so pri partnerju prišle v ospredje določene lastnosti, ki sem jih prej pogrešala: odločnost, odgovornost,... vse to se je pokazalo ravno v vezi z otrokom in sem bila prav prijetno presenečena. še vedno je pa enako ljubeča in topla oseba, ki me spravlja v smeh in še vedno se imava fajn, kadar sva ali sama ali skupaj z user posted image .

je zelo fajni očka in mož, tega se zelo dobro zavedam in mu to večkrat povem in pokažem. odkar imava otroka sem bistveno bolj čustvenauser posted image

Koliko vas je šlo narazen v 1letu starosti otroka in zakaj. Hvala že v naprej za vaše odgovore.
še ni eno leto user posted image , pa upam, da se to ne bo zgodilo ne v tem letu in ne v nobenem prihodnjem. mislim, da je za dober odnos treba tudi delati, seveda pa mora biti trdna podlaga. če te ni, je ves trud jalovo delo.

(odgovor članu minki76)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Vaši partnerji-očetje vaših otrok
1.8.2006 21:41:26   
MojcaG
user posted image user posted image  anonimna,
tudi jaz želim, da bo trajalo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Vaši partnerji-očetje vaših otrok
9.8.2006 21:17:00   
Blejka26
user posted image mene ni nič sram priznati da mi je moj partner oz.da mi moj partner včasih soraj nič ne pomaga.odvisno od dneva.ko sem prišla iz bolnišnice sem zelo najebala.čez dan nisem nič spala,počivala sem bolj malo,vedno sem neki pospravljala..zvečer pa se je hčerkica kar pogosto prebujala.spanja sem imela zelo malo.vem da sem za to kriva sama,saj bi se lahko postavila zase in bi spala takrat kot otrok,toda sem človek ki tega ne izkoristi.zvečer pa sem mogla še sama hodit dajat na ogenj,kajti imamo centralno na drva.tko da sem prve tri mesece res spala pa 4urce vsega skupi.moj fant pa ima vedno nočno službo tko da mi ponoči ni nič v pomoč.bila sem že skori na robu z živci,ker so bili vsi pametni.tko da prvih par mesecev moj partner ni bil za nobeno rabo,toda s časoma se je malo spremenil.sedaj ko je moja pikica stara 7mesecev se veliko bolj ukvarja z njo.mislim da bo sedaj vedno bolj pripravljen pomagati.sam glede previjanja pa lahko rečem da sem zelo razočarana,saj mu to prav nič ne leži in tako jo moram previjat vedno samo jaz.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Vaši partnerji-očetje vaših otrok
9.8.2006 21:28:22   
ada2
ja pri nas je pa tako: če ga ne opomnim ne naredi nič od gospodinskih del. če mu rečem naj kaj naredi pa potem to vse postori. s tamalim se rad igra in si ga pogosto naloži in mu skoz nekaj govori, vendar je pa na žalost veliko zdoma, pa ne samo zaradi službe. pri Nuši je pa itak on zakon, ker je v bistvu on en velik otrok in se igra z lego kockami. pa skoz kaj sestavljata. no, z Nušinim očetom sva pa šla narazen v 2 letih po Nušinem rojstvu. zakaj? pač nisva bila za skupaj. je pa on takrat izjavil, da se bo z Nušo začel ukvarjati ko bo stara 5 let, da si bo imel kaj začeti z njouser posted image .
zdaj je veliko bolje. ampak glede del ga je pa pač treba spomnit, ker če bi tudi prek smeti padal se ne bi sam spomnil, da jih je treba odnesti v kanto. se navadiš, da imaš pač enega otroka več, ki mu je treba vcepit v glavo nekaj stvari.user posted image

_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?