|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čas med posameznim IVF postopkom
30.10.2006 14:52:40   
Metka69
Živijo punce,

Spremljam vas že dobro leto, vendar se do sedaj še nisem bila aktivna članica.

Na vas pa se obračam z enim vprašanjem. S fantom se trudiva zanositi dobra že 4 leta, skozi sva dala že večino preiskav in ta mesec tudi prvi IVF postopek pri dr. Rešu.
Štirinajst dni je mimo in na žalost je user posted image  prišla še pred testom, ki naj bi ga opravila v soboto. 

Ker nisva pridelala nobenih zamrznjenčkov (ET je od 4 pridelanih jajčec dočakalo le eno uspešno oplojeno jajčece), me zanima, kdaj greva lahko najhitreje na ponovni postopek. Prvi je bil samoplačniški, torej greva naslednjega na napotnico.

Hvala za odgovor in seveda čimveč sreče vsem sotrpinkam.

M.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čas med posameznim IVF postopkom
30.10.2006 15:10:41   
Anonimen
Pozdravljena!

Najbolje da vprašaš dr. Reša, ki ve zaklaj se gre in pozna zadevo.
Drugače nekateri Dr. priporočajo vsaj nekaj mesecev pavze, ko pa sem bila pri Reš- u mi je rekel, da lahko kar začneva, bilo je v aprilu, v februarju pa sem imela na g. kliniki neuspešen postopek. Se pravi sem imela od postopka v februarju do postopka pri Rešu nekje 2 meseca. Želim ti čimprejšnjo nosečnost, pri meni je bil ta postopek pri Rešu uspešen.


Lp

(odgovor članu Metka69)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: čas med posameznim IVF postopkom
30.10.2006 21:04:52   
kapica
Meni je G svetovala dva ciklusa pavze, ampak sem rabila se en dodaten mesec, ker so mi hormoni vse zmesali. Tako da grem sedaj spet po zamrznjencke, po tri mesecni pavzi user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: čas med posameznim IVF postopkom
31.10.2006 4:32:01   
Anonimen
A ti ni nič povedal kdaj priti nazaj. Če greš pri njemu na koncesijo, ponavadi moraš vsaj 2 meseca čakat, da prideš na vrsto. Na koncesijo je tudi pri njemu za čakat, vendar vseeno ne tako dolgo kot če bi bila v LJGk. Jaz sem bila maja  samoplačniško in avgusta sem šla na koncesijo. Še dobro, da so glih vmes bili dopusti. Dobila boš druga zdravila in ti želim, da ti bojo le-ta pomagla k željeni user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: čas med posameznim IVF postopkom
31.10.2006 10:07:47   
Metka69
Ja, rekel je, da naj v soboto narediva test in ga v ponedeljek obvestiva o rezultatu. Hkrati naj bi se v ponedeljek dogovorili kako naprej. Vendar ga včeraj nisem uspela dobiti, saj je imel nek nujni primer v Postojni, in bo tako dosegljiv šele v četrtek.

Kot sem rekla, je bil to najin prvi IVF postopek, v katerem je bila prenešena le ena celica in tako zamrznjenčov nimamo.

Zdaj pa me seveda zelo zanima, kdaj bova lahko ponovno poskušala.

V tem postopku mi je Reš predpisal spray Suprefact, injekcije Menogon in vaginalete Prometrium 200. Glede na majhno število zrelih jajčec predpostavljam, da bom v naslednjem postopku dobila močnejša zdravila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: čas med posameznim IVF postopkom
1.11.2006 4:36:03   
Anonimen
saj tako kot sem ti rekla že prej. zdaj bosta šla na koncesijo in bosta mogla čakati kaka 2 meseca, mogoče 3, vedar je bolj verjetno 2. Zdravila ne bojo močnejša, ampak druga. Včasih telo reagiran na drugo zdravilo bolj. Namesto suprefacta boš dobila diphereline inekcije in namesto menogona pa boš dobila menopur. Oboje gre v trebuh. Vsaj večina in tudi jaz med njimi smo si dajale v trebuh, in naj te pomirim, je dosti lažje in manj boleče kot v rit. 

(odgovor članu Metka69)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: čas med posameznim IVF postopkom
1.11.2006 12:17:23   
gugu
Živjo! Se strinjam z Mišek13 tudi sama sem bila v IVF postopku in sem dobila menopur in diphereline res pa je da ni nobena inekcija prijetna. Sama zelo sovražim inekcije ampak želja po user posted image je večja zato sem se psihično pripravila in so bile zame vse te inekcije mačji kašelj!!! sedaj sem po ET in sem (NE) čakajoča na user posted image upam da mi je tokrat uspelo!!!! Zato nikar ne obupaj tudi za nas bo posijalo sonce!!! Jaz sem imela med enim in drugim IVF postopkom 3 mesece predaha kot je to tudi priporočljivo.Res pa je pri zamrznjenčkih drugače, ki pa ni omejitve! upam da ti kmalu uspe zagledatiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?