|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet čevlji
1.11.2006 20:22:42   
tajš@
Pozdravljene,
vem, da se je o jesensko-zimski obutvi že pisalo, vendar bi vas vseeno vprašala za mnenje.
Otrokoma (2 leti, 8 let) moram kupiti navedene čevlje, zato sem šla pogledeat v Kopitarno, ki je nekoč slovela po zelo kvalitetnih čevljih: poleg ostalih so prodajali Cicibanove, Superfitove. Sedaj so s prodajo teh dveh znamk zaključili, ker pravijo, da sta predragi in da enako kakovostne čevlje od drugih proizvajalcev dobiš dosti ceneje. Jaz se glede cene strinjam, dvomim pa, da so drugi čevlji res enako kvalitetni. Ali mislite, da je to res? Katere mislite, da so primerljive znamke? Saj veste: otrokoma želim najbolje, vendar zakaj ne bi kupovala ceneje, če je možno.
Pa še nekaj: ali se bi splačalo iti v Avstrijo po čevlje (v Gralo)?
LP,
Tajš@
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet čevlji
1.11.2006 20:27:28   
Anonimen
ne vem no, jaz ne padam več na cicibana itd itd sploh od kar poslušam zelo nasprotujoča si mnenja, eni so za ortopedski čevelj, drugi strogo proti. z edinim kar se strinjam je to, da mora biti nogica čim več bosa! oziroma imeti čevelj copat, ki to bosost najbolje simulira. tako ima za copate mokasinke (štunfi z usnjenim mehkim podplatom), čevlje ji pa kupim take, da so mehkhi - jih lahko prepognem s palcem in kazalcem, so čimbolj usnjeni in zračni in na sploh niso podobni neki plastični nedihajoči cokli! in take čevlje dobiš tudi kje drugje kot v cicibanu. ali ima ortopedski podplat ali ne pa sploh ne gledam več.

(odgovor članu tajš@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spet čevlji
1.11.2006 20:33:53   
Anonimen
Se popolnoma strinjam z Laro, pa tudi naša pediatrinja se.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spet čevlji
1.11.2006 20:41:07   
lelaval
Tudi jaz se pridružujem Larinemu mnenju. Mi je pediatrinja že pri 1. hčerki povedala, da ortopedske čevlje kupiš otroku le po nasvetu ortopeda, ker sicer lahko narediš več škode, kot koristi otroku. In od takrat ne kupujem več dragih ortopedskih čevljev, in me tudi noben trgovec ne prepriča več v to.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tajš@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spet čevlji
1.11.2006 21:20:02   
pravljica
se strinjam z LARO, ampak jaz te lastnosti najdem pri SUPERFITU...ciciban je
1. z ortopedskim podplatom 
2. ne morem ga prepognit v podplatu z 2 prstoma (razen mogoče softy model, še nisem poskusila)
ter 3. že 20 let imajo enake modele tako čevljev kot copat user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spet čevlji
1.11.2006 21:55:17   
tajš@
Hvala za nasvete!
Kje torej ponavadi kupujete navedene čevlje?
Mislite, da jih imajo tudi v Deichmannu?

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Spet čevlji
1.11.2006 21:58:20   
rija
Superfitke imaš v Gralli, v trgovini shoe 4 you....če pa so cenejšeuser posted image  Pojma nimam.

(odgovor članu tajš@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Spet čevlji
1.11.2006 22:08:59   
frutka_
Cicibanovi čevlji  so po mojem mnenju še zmeraj zelo  kvalitetni čevlji. Imajo fajn močan opetnik in predvsem Softy program je mehkejši.
Ampak naš mali ima težavo drugje. Namreč ima močno in široko nogo tako da ga večina čevljev kje tišči. Ravno iz tega razloga mu zdaj kupujem Super Fit čevlje, ki so tudi mehki, širši in udobni pa tudi Geox obutev se mi zdi fajna.

Če se vrnem na tvoje vprašanje pa je moj odgovor takšen, da kupiš mu to kar mu lahko. Če imaš denar in če  zmoreš mu valda kupiš boljše čevlje, ki so  praviloma tudi kvalitetnejši.
Druga opcija pa so cenejši čevlji pri katerih ne veš kaj boš dobila.
Jaz sem nad čeveljci od Fisher Price-a  full razočarana čeprav jih ene mamice hvalijo. Mojemu je nogice kar noter vleklo pri enem modelu in pri drugem mu je prstek lezel ven iz sandalčkauser posted image . full sem bial jezna. kupila sem mu dvojne čeveljce, ki so bili namenjeni prostemu času, za njih sem odštela skoraj 10jurjev na koncu pa sem bila primorana kupiti še ene čevlje za poletje, v katerih je normalno hodil. Najbrž mu ne bom nikoli več kupila FP čevljev čeprav so luštni, ker malemu pač ne odgovarjajo.
Odločiš se po zmožnostih in po nogah tamalih!

user posted image Viele kusse an kleine fusse!!!user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Spet čevlji
2.11.2006 6:11:44   
taas
Lepo pozdravljene!
Tudi jaz se strinjam, da otrk, ki nima posebnih potreb, ne potrebuje ortopedskih čevljev. Mislim, da je veliko bolj pomembno, da otrok dobi svoje čevlje in ne stare ponošene čevlje, da so mu novi čevlji ravno prav in ne za številko ali dve preveliki ter da so v prvi vrsti zračni-da se v njih ne poti.
Jaz sicer kupujem tako cicibanove kot tudi superfitove čevlje in copate, a to le zato ker hčerka potrebuje ortopetske čevlje.
V lanskem letu vem, da so bili superfitovi čevlji za zimo v Celovcu dražji kot pri nas, kako pa je s tem letos pa ne vem. Sicer pa imajo v Avstriji druge firme, ki so kar OK in tudi so cene so OK.
Skratka, kupite otroku nove čevlje in jih nato, ko mu bodo premali, dajte v odpis. Ne kupujte dragih čevljev samo zato da bodo dragi in z mislijo - jih bo pa še ta mali ponosil.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Spet čevlji
2.11.2006 12:37:56   
filipinka
user posted image Mi pa mamo srečo, ker so malemu še prav čevlji od lanske zime. user posted image  Je pa mogel meti res prevelike ali pa mu nogica ni nič zrastla. Ne vem. Dala pa sva že lani za njih 15.000 v Humanicu in so res še vedno kot novi, pa tudi premočijo ne. Za prvo silo bodo, potem bo pa treba nove kupit. Tudi ne prisegam na ciciban, če so čevlji lepi in udobni, pa cena srednja, ne najcenejši ali najdražji, je o.k.

(odgovor članu taas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Spet čevlji
2.11.2006 23:13:04   
Pajaca
Pri nas ima pajacek cicibanove čevlje. Ima ful visoko nart in smo težko najdl čevlje zanj. Pa ja prodajalke so bile vse nekako čudne in so pač namesto drugega modela nosile pač večje čevlje, ok saj to gre pol gor, sam ko si ga pa okol obrnu si ugotovil da mu je vsaj za 2št prevelik. V lj v cicibanu pa nogico zmerjo, pa znajo probat čevlje pa vjo kako in kaj in nam je takoj prnesla taprave čevlje, ki so šli gor in konec, in isto je bilo s copati. Tam v masu v kr me je prodajalka tikala pa se po otroku slinla namest da bi mu copate dala na nogo pa me prepričvala da so eni plastični copati najbolj k so mu edini za silo šli na nogo pa da bi ona znala dat otroku čevelj na nogo ma ni šans. Tam pa je prnesla copatek mu ga dala na nogo, ga postavla na nogce, ga prešlatala ko se zagre pa je blo.

Pa **** so dragi pa kaj pol. Pa jaz sem tud nosila ortopedsko oblikovane čevlje pa mi nič ne fali. Dokler ma otrok nogo na katerga ne gre noben čevelj mi je ciciban najenostavnejša rešitev. So dragi pa smo dal 10000 za 1 mesec k tko hit raste sam kaj čem narest.

Prek spleta pa tud ne morem kupit, ker more tamal čevelj probat.

Pajacka si pa itak izbere sama čeveljčke take kot želi. Jaz sam preverim da so kvalitetni. Pa si je letos jih zbrala v cicibanu pa smo dal 12000 ja lan si je pa v bati ene za 4000. Kot želi, sam da se ona dobro v njih počut. Pa zbirčna kot je mi ni fajn v 10 trgovin it da si ona najde čevlje zanjo.

Fisher price smo pa tud mi nenormalno hitr zgonil. Pa noga ji je ful švicala, tko da najbrž jih ne kupimo več.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Spet čevlji
3.11.2006 12:01:16   
Pikca
Mi ponavadi kupujemo v Preliju (BTC) ali Cicibanu (BTC ali Izola, kamor gremo dostikrat na izlet) in to predvsem zaradi prodajalk, ki se spoznajo, nogico ji lepo zmerijo, pa še dosti široko ponudbo imajo. Za zimo bomo verjetno kupili Superfitove v Preliju, smo bili lani ful zadovoljni z njimi. Cenejših firm ne poznam prav dobro.
Lp, Pikca

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?