|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   histeroskopija
23.10.2006 11:50:25   
mateja_goljev
Pozdravljene!
Zanima me, ali ste bile, tiste seveda, ki ste imele histeroskopijo v lj (oper.) kaj prej klicane na posvet? Mene so klicali da nmaj pridem 27 zjutraj, operacija pa naj bi bila potem 2 novembra. Zanime me, kakšne preglede moraš prej naredit in ali dobiš kaka navodila predno je operacija?
Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: histeroskopija
23.10.2006 17:59:17   
emaa
Klicana si prej, ker so prazniki vmes (sama sem prišla 7.2., potem šla domov in bila 9.2. operirana). 27. boš imela EKG, kri, vodo, posvet z anesteziologom, za domov boš dobila odvajalo in navodilo kdaj se zglasiš v bolnici, pa kdaj vzameš odvajalo.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: histeroskopija
24.10.2006 8:36:46   
mateja_goljev
Hvala za odgovor. Zanime me koliko časa traja operacija in kdaj greš pol domov. Kaj pa moraš prinesti s seboj, pižamo tudi?
mateja

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: histeroskopija
24.10.2006 10:47:53   
emaa
Domov greš dan po operaciji, mi smo šle vse domov že ob 10 dopoldne. Sam poseg traja kake pol ure, največ uro, če je res kaj veliko za popravljati. Pižame ne rabiš, dobiš tam spalno srajco, vložke, mrežaste spodnje hlače. Rabiš zobno pasto, krtačko, krtačo za lase, milo, kaka labela (ker od polnoči naprej pred operacijo ne smeš pit, po operaciji pa tudi ne preveč, da ti ni slabo zaradi narkoze), kako čokolado ali sadje, da boš zvečer po operaciji kaj pojedla, ker boš dobila samo juho. Aja v petek imej s sabo ta pomembne izvide (osnove glede poteka bolezni, oz. zakaj zdravljenje na ta način, imej kopije, za vsak slučaj, da kaj zgubijo), napotnico. Mislim, da je to vse.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: histeroskopija
6.11.2006 9:28:45   
mateja_goljev
Pozdravljne!
2.11 sem imela histeroskopijo, kjer so mi resecirali 1,5 cm velik septum. Moje vprašanje je sledeče, ali je imela katera podobne težave? Menzes sem imela 18.10 in sicer 7 dni, nato 2 dni nič, nato pa spet, kar močno krvavim. Histeroskopijo so mi opravili kljub krvavenju in so rekli da bo v redu (prof. Tomaževič). Zanima me, koliko dni po histeroskopiji še krvaviš in ali je normalno da je krvavitev močna? jaz še zmeraj krvavim kar močno. Ali lahko  vzamem dobroston tablete za ustavitev krvavenja in kaj je potem z klomifen tabletami? hvala za odgovor.
Mateja

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?