|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponovno oblekice - velikost?
23.8.2004 10:12:52   
asso
Pozdravljene,

pripravljam se na nakup oblekic za . Po seznamu, ki sem ga na tem forumu nekje zasledila je cel kup nekih stvari: 5 majčk, 5 bodijev kratek rokav, 5 dolg rokav, 5 pajackov... Meni se zdi to mal preveč, saj kolk pa se umaže en dojenček?!
Jaz bi vse "zreducirala na 3" - iste številke. Kaj mislite?

Zanima me še kolk hitro na začetku pridobiva na teži, saj nakupujem v MotherCare, kjer so številke tako, da je new born 4,5 kg in nato 0-3 za 6,5 kg, pa da bi kupovala vse po 5 kom. new born se mi zdi, da bi mi hitro prišlo odveč, nekako sem mislila 3 new born, pa še 3 ali 4 0-3, ne bi rada, da bi na začetku mu bilo vse preveliko oz.že vse premalo.

Prosim za pomoč, kako kaj s številkami oblačil oz. kako kaj hitro pridobivajo na teži, da se vem orientirat koliko česa nabavit.

Res hvala za pomoč asso in
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ponovno oblekice - velikost?
23.8.2004 20:48:32   
Niki
če ti otroček ne bo polival, potem ja. moj mali je na začetku grozno polival (beri bruhal) in sem ga morala praktično po vsakem dojenju preoblačit :(
nekaj mora imeti oblečeno za spat...ne vem, meni se ta seznam kar obnese - če ga boš pretirano zmanjšala se zna zgoditi, da boš vsak dan prala in likala :(

glede teža...ja ne vem, moj mali se je rodil z 49cm in 3300g. mu je bilo vse HUDO preveliko...se je pa od znanke prejšnji teden rodil fantek s 57cm in 4500g...odvisno od otroka. jaz sem imela le 2 kompletka 56 ostalo vse 62, pa smo malo zavihalči rokavčke, pa je nosil dlje kot 1 mesec...

lp in srečnmo

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ponovno oblekice - velikost?
23.8.2004 21:22:37   
MINEJA
Pozdravljena!

Tudi sama sem si pred rojstvom nakupila veliko stvari in so mi vsi rekli, da imam vsega preveč. No, izkazalo se je, da je bilo še premalo, ker je tudi moj mali veliko polival, tako da sem ga morala preobleči po vsakem hranjenju tako kot je napisala že Niki.Moj nasvet- raje preveč kot premalo.

Glede velikosti pa sem imela par kompletov št. 56, ki so postali premali kar takoj (npr. po dveh tednih), nato je bila kar dolgo št. 62, potem pa se je št. drastično povečevala iz meseca v mesec ... Tako ti svetujem, da začneš s 62 pa če bo malo preveliko pa podvihaš ...
V MotherC. pa imajo za moje pojme zelo male številke, npr. če primerjamp z H&M ...

:sloncek::miska::metulj::zajcek:

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ponovno oblekice - velikost?
24.8.2004 12:35:36   
Miško
Hi

še ena, ki se je navdušila nad mothercare... Jaz sem se tudi prejšnji vikend malo pasla po tej trgovini in tudi nisem vedela, kakšne velikosti naj kupim, pa sem vrgla eno debato s prodajalko, pa mi je svetovala, da je newborn ponavadi majhna že za novorojenčke - odvisno pač, koliko je otročič velik, ko se rodi,zato sem kupila 0-3 mesecev (pa saj 0 pomeni tudi newborn ali kaj), mi je pa ta prodajalka povedala, da je imela prejšnji dan očeta, ki je kupoval za novorojenčka velikost 3-6 mesecev; dete se je rodilo veliko 58 cm in mu velikost 0-3 mesece sploh ni šla prav. Zato mislim, da majhne številke ni za kupovat oz. če že, kakšen kompletek ali dva za prve tedne??.

Ampak užitek pa je kupovati take crtkane stvari, a ne. Človek se kar malo težko žlajfa. Pa saj bo še veliko prilik, ko bo otročič rojen.

Lp

Miško in :duda:

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ponovno oblekice - velikost?
24.8.2004 16:12:45   
Annny
Tudi jaz sem kupila goro oblekic za malega pikca, ki pride oktobra..Imam tako navado, da se tudi sama ves čas nekaj preoblačim, pa bom najbrž tudi njega. Všeč mi je svež vonj pravkar opranih in posušenih oblekic- ne bi pa rada zaradi premajhne zaloge cunjic prala vsak dan dvakrat(-:Mislim, da je bolje imeti v omari kaj odvečnega ali za rezervo, kot premalo. Meni tudi vsi pravijo, da imam vsega preveč, da bo to prej prerasel kot kdaj oblekel..ampak kupila sem po svoji presoji. Če sem res pretiravala, bom pa vedela za drugič(-:

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?