|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prekuhavanje črpalke
22.12.2006 22:39:19   
Sandra*
Zanima me, tiste, ki si mleko črpate, ali redno pred vsakim črpanjem prekuhate črpalko? Men včasih zvečer ostane mleko pa si ga sčrpam in ulijem stran, pa sem se spomnila da bi ga lahko dala v hladilnik do naslednjega dne in mu ga malo umešala v gosto hrano, pa kar ne upam ker ne prekuham črpalke! Star je 4 mesece!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prekuhavanje črpalke
23.12.2006 0:02:34   
ČebelicaMaja
Jaz sem flaške itak sterilizirala vsak dan in zraven enkrat na dan dala še črpalko, pri 4 mesecih tud včasih vsak 2. dan, sej jo itak po uporabi opereš, mleko pa izčrpaš v flaško, ki je čista... po moje res ni panike.

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prekuhavanje črpalke
23.12.2006 8:02:32   
Špacka
 
Moja hči ni bila dojena, zato sem si mleko redno stiskala, vendar nisem prekuhavala črpalke pred vsakim stiskanjem, tudi flaške nisem prekuhala pred vsako uporabo, ne kompliciraj.user posted image



(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prekuhavanje črpalke
23.12.2006 8:40:58   
dskubin
meni pa se ni dalo prat in ribat, sem samo splaknila vse skupaj pod tekočo vodo in vsakič dala v sterilizator. Na začetku sem tudi mleko stran zlivala, pol pa sem vse začela dajat v skrinjo. Ko smo začeli z gosto hrano je imel vse pripravljeno z mojim mlekom (ni mi bilo potrebno kupovati kašic za mešanje z vodo, ki imajo notri umetno mleko).

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prekuhavanje črpalke
23.12.2006 8:59:41   
Seven*
Ce imas pomivalca, operi kar v njem. Na 60 stopinj crkne vecina bakterij. Otrok je ze dovolj velik, ne bo skode, raje si spocij..

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?