|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neckerman, za darilo?
28.11.2006 14:31:44   
anjaa
imam vprašanje, s katerim se ukvarjam že nekaj tednov. moj bratranec čez 5 mesecev pričakuje drugega otroka. nekaj stvari jima je z ženo ostalo že od prvega, dokupila sta rekla da ne bosta ničesar. že za prvega sta kupovala rabljeno. medve z mami pa razmišljava če bi jim za darilo naročili sobico pri neckermanu. razmišljala sem o omari, posteljici 140×70 in previjalni komodi. to troje skupaj bi me prišlo cca 170.000 sit. ali pa da bi kupili pp pliko sistem ( voziček + košara naveta + lupinica ). njun sedanji voziček je že kar "zmajan in spran", previjalne mize nimata ampak uporabljata samo podlogo za previjanje, omare ( za cunjice za tudi zdajšnjega otročka ) pa nimata posebej. ali ima katera kakšno opremo iz neckermana?

kaj mi svetujete ve? naj se odločiva za voziček z lupinico ali za sobico ( ki bo skupna tudi 2letnemu bratcu )?  


  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neckerman, za darilo?
28.11.2006 15:02:08   
anjaa
kaj bi si na njunem mestu najbolj želele ve?

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: neckerman, za darilo?
28.11.2006 15:15:56   
draja
Zelo lepo, da razmišljaš o tako lepih darilih za brata user posted image .

Jaz bi si verjetno bolj želela voziček z vso pripadajočo opremo, ker nameravama kar precej časa preživeti na sprehodih in potepih in mi je pomembno tudi kako voziček zgleda, ne samo to, da imam nek voziček za silo. Sploh se mi zdi fajn imeti lupinico. Če sem prav razumela tudi lupinice nimata in to se mi zdi res velika škoda (pa še nevarno za prevažanje v avtomobilu).
Jaz bi torej raje voziček, je pa to tudi pomembno od okolja, v katerem živita in njunih navad - sta rada veliko zunaj, imajo vsi v okolici nove, lepe vozičke, se veliko vozita z avtom, da bi jima prav prišla lupinica?

Po drugi strani je pa otroška sobica tudi super darilo in ne morem si predstavljati, kako vesela bi bila, če bi meni nekdo to podaril ob rojstvu otročička. Če imata lepo, urejeno stanovanje, kamor rada vabita ljudi, bi jima pa verjetno bolj ustrezala nova otroška sobica.

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: neckerman, za darilo?
28.11.2006 15:34:55   
anjaa
najbližji sorodniki so jima precej pomagali že pri nakupu stanovanja, z naše strani pa bi bilo fer da jima vsaj ob rojstvu drugega otročkapodarimo nekaj "bolj konkretnega" in zelo uporabnega. so bili "odrezani" od dediščine dedka in imamo malo slabo vest. 
če bi dali denar v kuverti, bi ga najverjetneje porabili za kakšne neumnosti, darilni boni bi pa kot prejšnjikrat odšli za plenice.   

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: neckerman, za darilo?
28.11.2006 15:38:46   
soncece24
Res ful lepo user posted image user posted image user posted image jaz bi kupila voziček. Nekak se mi zdi bol fajno. Pa manj lahko mimo vdariš glede okusa kot pa pri sobici. 

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: neckerman, za darilo?
29.11.2006 7:27:42   
draja
Je pa res, da če ne gledajo nič otroške opreme, se zna zgoditi, da ne bodo vedeli, kako drag voziček ste jim kupili. Mislim tako, jaz tudi nisem imela občutka kakšne so cene in če bi mi nekdo kupil cel tak komplet se mi verjetno pred pol leta ne bi sanjalo, da je dal zanj celo premoženje. Drugače pa bi jaz vseeno raje dobila voziček kot pohištvo.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: neckerman, za darilo?
29.11.2006 7:56:27   
crci06
vidim, da imaš še nekaj časa za razmišljanje in jaz bi definitivno mlademu parčku omenila mojo namero, pa naj se pomagajo odločit. Vsaj izbrat barvo ali podobno.

Glede vozeka ali sobice pa se morata odločit kar vidve z mamo, ker jih najbolje poznate:
odvisno, ali je darilo bolj za starša ali bolj za otroka. Če bosta tudi vidve vozičkali dojenčka in pazili tudi starejšega, vama bo verjetno bolj všeč vozek + polička za starejšega.

Pa odvisno je tudi, kakšna sta starša: če se npr. bolj skromno oblačita, je pomoje skoraj smešno, da imata najboljši voziček.... 

Sobica je verjetno bolj darilo za otroka, samo ga zdaj še ne bosta dojela. Se mi pa zdi ta komplet iz neckermana, kot si ga opisala, premajhen. Za 2 otroka morata biti 2 posteljici....  Niti ne vem, če je najcenejši od vseh... mogoče še malo pobrskata.

Sicer pa - gesta je zeloo lepa - jaz sem dobila voziček in sva bila zanj zelooo hvaležna. V bistvu sva ga kupila sama in ko sva ga pripeljala domov, sva bila "kregana" da je na spisku daril in zanj dobila gotovino v naslednjih 15 minutah...  Je res po najinem okusu, če bi dobila "kar enega", pa magari tudi dragega, mi mogoče kdaj kaj ne bi bilo všeč (sploh v nosečnosti user posted image )

Srečno pri izbiri!

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: neckerman, za darilo?
29.11.2006 8:01:48   
Marogica
Jaz bi definitivno  kupila sobico. To je darilo, ki bo "uporabno" vsaj nekaj let(samo postelja se menja), voziček pa se bo uporabljal kakšno leto, največ 1,5 leta. Meni osebno se zdi stran vržen denar-za voziček.

Ljudje, ki imajo manj denarja, so zadovoljni tudi z rabljenim vozičkom, sobice pa si tako hitro ne bodo mogli privoščiti. Boš naredila več koristnega.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: neckerman, za darilo?
29.11.2006 9:22:02   
Lana_s
Jaz sem tudi za sobico. Sploh če pričakujeta drugega otroka, bo treba prvega nekam preseliti. Jaz bi bila sobice zelo, zelo vesela.



_____________________________

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: neckerman, za darilo?
29.11.2006 12:06:09   
la-na
Midva sva ravno ta vikend sestavila previjalno mizico, ki sva jo naročila pri Neckermannu in prav luštno izgleda. Koliko je res kvalitetna, bo pa pokazal čas. Na prvi pogled bi rekla, da je uredu. Sva pa kupila samo previjalno, ker ostalo pohištvo že imava. Jaz bi na tvojem mestu kupila pohištvo.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: neckerman, za darilo?
29.11.2006 12:22:11   
Rožica I
[url=http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?cattype=sub&topcategoryId=15567&categoryId=15625&parentCats=15567*16113*16261&storeId=8&catalogId=10103&langId=-21  [/url

Jaz sem vsekakor za sobico in to takšno, iz Ikee, v kateri dobiš za max 150.000 sit takele zadevice user posted image !

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 29.11.2006 12:36:15 >


_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu la-na)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: neckerman, za darilo?
29.11.2006 12:23:24   
Rožica I
Se opravičujem moderatorki, ampak ko sem pisala sporočilo, je bil link normalne velikosti in v več vrsticah!?

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: neckerman, za darilo?
29.11.2006 13:49:46   
Strawberrie Cherrie
Wou, ful lepo, da sta se z mami odločile za takšno darilouser posted image user posted image
Ti pa tudi jaz svetujem, da ja, pogovri se prej malo z bratom in njegovo punco -> mogoče imata v načrtu kaj za dokupit, ali je recimo posteljica od starejšega popolnoma OK in bi voziček prišel bolj prav,,,saj lahko tudi med vrsticami vprašaš...

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: neckerman, za darilo?
13.12.2006 0:29:38   
t_t_y
Ti brata najbolje poznaš, je pa tako, da je odvisno zakaj darilo kupuješ. Ali zato, da se boš lahko pred drugimi pohvalila da si ga kupila (npr. drag voziček) ali zgolj iz "dobrote" oz ker se ti tako zdi prav (v tem primeru je vseeno, tudi če gre ves denar, ki ga podariš za plenice, ali pa nakup hrane ipd....). Je pa res, da bi se jaz če gre res samo za prijazen nakup darila odločila za nakup sobice - bi pa prej vprašala, če jima je takšna kot si jo izbrala všeč.

lp

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: neckerman, za darilo?
22.12.2006 16:40:07   
Slončica
Jst osebno sem bila najbolj vesela bonov za BBC ker sma z mojim potem dalam še nekaj zraven in sma kupila vozek po najini izbiri, najbolj adijo so mi razni kompletki št.56 v vseh odtenkih roza barve.Sej sem bla hvaležna za vsako podarjeno stvar, sam ko pogledam malo in ugotovim da je večino cunjic prerasla preden so prišle na vrsto za oblečt se mi zdi stran vržen denar.Nažalost

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: neckerman, za darilo?
22.12.2006 18:09:02   
anjaa
hvala vsem za nasvete!
bone za baby center bi kupovala če bi se šlo za vrednost recimo 20.000, 30.000 sit, ampak za 140.000 sit bonov pa nisem nora! no res hvala vsem, smo že kupili voziček z lupinico! če jim ne bo všeč je pač njihova stvar, mi smo se potrudili in "izprsii" tako denarno kot z živci kaj naj izberemo. 

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?