|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IZPUŠČAJI- POMAGAJTE NAM
8.12.2006 21:23:53   
cal
Naša mala ima 2 leti in je včeraj dobila izpuščaje po celem telesu, okrog pazduh, po rokicah, nogicah, hrbtu ,trebuščku in ličkih. Vročine nima , zgledajo pa tako kot da bi jo komar popikal , oziroma kopriva , eni so ful drobčkani, pa jih je ful na kupu, drugi pa kot jagodica mezinca. Dajem ji claritin sirup, ker jo ful srbi, zjutraj so bili samo še rdeči lišaji, danes popoldan pa se je spet vse ponovilo. Ali gre za kako alergijo na hrano, čeprav ne verjamem , ker je do zdaj čisto vse jedla pa ni bilo nič, ali je možno da je kakšna otroška bolezen brez vročine? Pediater nam je rekel da ne prihajamo tja če ni vročine. Pričakujem vaša mnenja, hvala.LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IZPUŠČAJI- POMAGAJTE NAM
8.12.2006 21:55:31   
Anonimen
Ne vem sicer kaj bi bilo,ampak sem bila jaz taka.Zmeraj se mi je proti večeru izboljšalo,zjutraj pa poslabšalo.No zapisala sem si kaj takega vsak dan jem in rezultat je bil ACTIMEL.Naslednje jutro ga nisem vzela in izpuščajev ni bilo.
Mislim pa da je neka hrana vzrok pri tvoji punčki.Ne vsebuje hrana vedno iste ˝svinarije'

(odgovor članu cal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IZPUŠČAJI- POMAGAJTE NAM
8.12.2006 22:02:05   
sato
Jaz sem ravno danes bila z malim pri zdravniku zaradi takih pikic- kot koprivnica po prsih in hrbtu, čelu, na ličku pa kar velik flekec. Vročine tudi ni imel. Baje je to neka viroza, ki jih je vse polno ( saj ni čudno, ob takih temperaturah!!). Zdravnica me je opozorila, da lahko pričakujem še pikice na dlaneh in v dimljah, tam včasih nastanejo kar mehurčki- zaradi pleničke. Pa ni nobenega zdravila- je rekla, da bo odšlo, kakor je prišlo, v par dneh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: IZPUŠČAJI- POMAGAJTE NAM
18.12.2006 18:32:38   
Anol
Tudi naš ima izpuščajčke, po trebuščku, prepogibu v zapestju in enem stegenčku  kot pikice. Danes se mu je pa po obrazu pojavilo na enem ličku, kot da bi ga nekdo s koprivo, mož mu je sicer potem dal Flonidan in sedaj po dobre pol urice ni več ničesar.
Tudi jaz nimam želje ga vozit k zdravniku, ker vročine nima in tudi drugače se dobro počuti. Me je že zaskrbelo, da je postal alergičen na kaj.
Ali obstaja kakšna krema s katero bi malo blažila te spuščajčke?

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu cal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?