|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samohranilka
18.12.2006 16:02:25   
mamka2x
Živijo vsem,jaz sem tudi ostala samauser posted image ,pustil me je v petem mesecu nosečnosti in z enim otrokom,ki je 8 let.Tako ne on ne jaz še ne moreva dojeti,da sva ostala sama z najinim dojenčkom,ki je star 2 mes.Zelo mi je hudo,ker smo ostali brez ateka,in ne vem kako naprej?Celi svet se mi je podrl na glavo,ma kaj na glavo,nevem več ne kdo sem,ne kako naj sama z dvem otrokam,da ne govorim,da sem morala še vsa okrogla in z bolečinami v 5mes.si takoj iskat drugo stanovanje,selitev,da pa omenim,da se ex ni niti oglasil na mobi,kaj šele da bi mi pomagal pri selitvi,da sem sedaj še v porodniški,ko pa poteče bom ostala še brez službe,ker sem zaposlena bila pri dragemuser posted image .A,kaj zdaj,ali mi lahko kdo kaj svetuje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: samohranilka
18.12.2006 16:21:51   
Anonimen
Ko končaš porodniško, pojdi na bolniško TAKOJ, pa naj malo njega bremeni nedelo. Resno mislim, milo za drago, razen če si poiščeš kakšno drugo službo. Drugače pa mi je hudo zate in tvoje otroke, nobenemu ne privoščim tega.
Vse se bo uredilo, samo vzemi si čas, fajn razmisli in videla boš, da ni vse tako črno kot se trenutno zdaj kaže.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamka2x)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: samohranilka
18.12.2006 16:43:35   
mamka2x
ne razumem,kako to bolniško,v 5mes.takrat ko me je zapustil mi je hotel tudi dati knjigo na zavod,kakor da sem jaz prostovoljno pustila službo,pa sem zaradi šoka pristala na bolniški,s strani ginekologinje,in bolniška se je vlekla do poroda sedaj pa sem na porodniški,lovim in urejam z njim priznanje očetovstva,kar je sicer podpisal,kakor da bi podpisoval kakšno nepomembno kupčijo,a vseno je,sedaj se spet lovimo glede preživnine,ker vse odkar nas je zapustil,ni niti tolarčka dal za novorojenčka,za nobeno stvar kar jo potrebuje dojenček ne pred rojstvom ne po njem,a že sedaj se tresem ko pomislim,da bom še brez službe ostala.user posted image A brez vsega smo ostali zato,ker je on vstrajal da naj splavim otroka jaz pa sem si ga želela,in tako si je najin sin želel brateca,in očka ni bil istega mnenja in nas je iz principa zapustil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: samohranilka
18.12.2006 16:57:18   
Anonimen
Ja, včasih je treba upoštevat mnenja obeh partnerjev, pa pusti zdaj to, kar je je, zdaj je prepozno. Vesela sem zate, da si ga obdržala, si vsaj spoznala zdaj, kakšen v bistvu je tvoj mož. Kar se tiče preživnine, dokler ne bosta uradno ločena, ne moreš dobiti iz preživninskega sklada. Ko si ločena, enostavno daš tožbo za preživnino, da ti povrne vse za nazaj, če imata že sedaj določeno, dobiš še obresti za nazaj. Če ti še potem ne bo plačeval po odločbi sodišča, vložiš na preživninski sklad, to je izvržba, katera ga bo rubila, dokler ne poravna zneska, ki je dolžan tebi oz. tvojemu otroku.
Ne razumem te najbolj, te je dal na zavod, ali te ni????? Ker če te je dal, brez da karkoli podpišeš, da si bila zaposlena za nedoločen čas, boš uspela tudi na delovnem sodišču zoper delodajalca, delovna sodišča so pa trenutno zelo aktivna in hitro obravnavajo vse zadeve.
Napiši kaj več, kako imata zdaj urejeno delovno razmerje.
Pa še, če si bila na bolniški in te je takrat dal na zavod, se mu ne piše nič kaj lepega, sploh, ko ima lastno podjetje.

(odgovor članu mamka2x)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
18.12.2006 18:13:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: samohranilka
18.12.2006 18:21:59   
Anonimen
Nalin, preberi kaj sem napisala naprej, ker je ne obsojam, še več, držim z njo, ker sama sem proti morilstvu otrok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
18.12.2006 18:31:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: samohranilka
18.12.2006 18:42:58   
Anonimen
No, se najde kakšen patron, ki bo res poslušal partnerja in delala splav, čeprav imata pogoje za user posted image . Se strinjam s tabo, popolnoma.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: samohranilka
19.12.2006 10:31:04   
fricka
Kaj narediti? Še kakšen mesec nič. Posveti se otročku in naberi novih moči. Zberi se psihično, ker te otroka potrebujeta. Ko pa bo dojenček star pol leta in več intenzivno prični iskati službo in urejati varstvo. Ženske zmoremo več, kot si mislimo. Četudi se ti zdi zdaj grozno, to še ni konec sveta. Ne vem sičer kaj si delala pri njemu v službi in kakšne izkušnje imaš, ampak nekaj se bo že našlo. Zberi se in ne obupaj! Od njega pa zahtevaj, da plačuje za otroka in se še vedno ukvarja vsaj s ta večim. On pa res ni kriv, da se je vse to zgodilo. Predvidevam, da vajini odnosi že prej niso bili najboljši, če ti je to naredil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: samohranilka
20.12.2006 23:16:30   
mamka2x
Hvala za podporo;res pa je tudi to kar si rekla,da sva bila toliko v zvezi je bila menda samo moja volja in trma,ker si nisem nikoli mogla zamislit,da bi najin sinko ostal brez očeta.Veliko sem morala prestati,da je tavečji imel očeta.in na koncu nas je vseno zapustil,takrat ko sem ga najbolj potrebovala.user posted image

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: samohranilka
21.12.2006 13:53:03   
Pia67
Odgovore na najrazličnejša vprašanja lahko dobiš na http://www.samohranilci.wbc.si/forum/

Sama imam podobno težavo kakor ti. Imam srečo, da se z "bivšim" da pogovoriti. Lahko mi pišeš ZS user posted image

Damjana

(odgovor članu mamka2x)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: samohranilka
24.12.2006 14:05:14   
mamka2x
Saj to je tisto najhujše,ko se za vse mora mati odločiti,in na koncu smo tudi krive za vse,pa ni važno kako se odločimo.Ta svet je po moje ves zblaznel.Sploh kar se tiče moške populacije.Se opravičujem posameznikom,ampak takšnih je malo.
Jaz osebno sem bila postavljena pred dejstvo al on in vse kar sva si ustvala al otročiček.In dobro da sem se tako odločila,ker če bi se drugače bi se po moje slabo končalo.S tem nebi mogla živet.

A sedaj ko gledam svoja dva golobčka,si nemorem kaj da nebi bila enostavno srečna,da ju imam.Otroci so nekaj najlepšega kar se nam lahko zgodi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?