|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mal sem čudna
19.2.2007 14:40:59   
lenčica
Čao
Doma imamo luštnega fantiča, ki je že toliko velik, da mal po glavi hodi. Sedaj sem drugič noseča in odkar sem v 20.t izvedela, da bomo tudi tokrat dobili fantka sem razočarana. Predstavljala sem si hčerkico in ne morem se znebiti te predstave. Prvič sem bila zelo vesela, da se mi je rodil sin, sedaj pa kar nekaj po nepotrebnem bluzim. Sploh si nisem za sebe mislila, da mi bo spol kaj pomemben, prepričujem se nasprotno,a kaj ko vse mame, sodelavke, prijateljice:"joj ti boš mela pa punčko, joj kako bi blo to fino, ko imate že doma fantka,..."
kaj pa ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mal sem čudna
19.2.2007 14:48:49   
lemavrica
Meni je vseeno kaj bo samo da bo zdrav/a. Sva icer z mojim nekako prepričana da bo punčka in kar govoriva o punčki. Se pa bojiva da bi bla pol kar malo razočarana če ne bo ampak ne bova. Važnio da bo najin/a.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mal sem čudna
19.2.2007 14:55:18   
lex
Jaz sem v podobni situaciji kot ti, le, da sem si v drugo tudi želela fanta, pa bomo dobili punčko. Najbolj hudo mi je, ker sva res skoz govorila, da dobimo doječka in ne bratca ali sestrico in zdaj naš 2 letnik vstraja pri bratcu (sicer bolj iz trme kot pa da bi se zavedal kaj pomeni sestrica ali bratec).
meni so fantje bolj ušeč (so bolj divji, čeprav časih že čez glavo), lahko pa pogledaš iz finančne plati, vse fantovske oblekce že imaš, jaz bom pa vse morala kupit na novo.

Sicer pa ko se bo rodil bo ta otrok tvoj in ti bo vseeno kaj e (mogoče se odločita čez čas še za kakšnega/kakšno)

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mal sem čudna
19.2.2007 14:57:27   
mika
eh lenčica, ko ga boš prvič dobila v naročje bošuser posted image . men se zdi so vse mame s fantki tako kul, med tem ko me s punčkami bolj živčneuser posted image .


(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mal sem čudna
19.2.2007 15:53:03   
žarnica
uf,jaz sem sama sebe v 1. nosečnosti prepričala,da bomo imeli fantka in ko je G povedal, da je on 100 %, da bo punčka, sem bila kr fajn razočarana. Potem  sem se sprijaznila,da bo pač punčka in sedaj je ne bi zamenjala za nobenga fantka.
Sedaj sem v drugo noseča in mi po vseh teh testih,ki jih najdeš na netu, spet kaže punčko. Pa sem prav vesela.user posted image Sicer pa bomo prav tako veseli,če bo fantek, samo da bo otroček zdrav.user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mal sem čudna
19.2.2007 18:11:15   
Anonimen
Jaz sem si tudi (prvi otrok) želela punčko in sem bila kar malo razočarana, ko so mi povedali za spol. Pa kasneje sem še dostikrat pomislila, da so se pa mogoče zmotili. Ko pa sem ga roila, sem se šele čez ene 5, 6 dni spomnila na to željo user posted image  Kar zelo očitno pomeni, da ko ga dobiš v naročje, spol ni niti najmanj važen. In sevea+da ga zdaj ne menjam za nobeno punčkouser posted image

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mal sem čudna
20.2.2007 9:43:46   
Pikca
Po mojem pozabiš na to, ko dobiš dojenčka v naročje. Jaz sicer nisem imela prav močne želje glede spola, da bo le zdravo, no, kot kaže, bomo vseeno imeli parček.
Lex, tud punce znajo bit divjeuser posted image  - se mi zdi, da je to le predsodek, da so fantje divji, punčke pa nežne, poznam veliko primerov, ko je ravno obratno. Samo da fantom včasih ne pustimo pokazati te nežnosti, ker fant naj bi bil divji, močan...

Lp, Pikca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mal sem čudna
21.2.2007 16:48:54   
Clody

Ali bo vdrugo fantek ali punčka mi je čisto vseeno, samo da bo zdrav in vesel, da bo lahke vesele pesmi pel!!!user posted image user posted image
Imamo že fanta. Se  mi pa nekako zdi, da če sta oba istega spola se lahko še bolje razumeta. Jaz imam sestro in se slišiva vsak dan, ne predstavljam si da bi se lahko vsak dan slišala z bartom. Mogoče te to kaj potolaži!!!



_____________________________

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mal sem čudna
21.2.2007 17:51:16   
Freycha
Jaz imam non stop občutek, da bo punčka in me bo pomoje tudi malo razočaralo. SAMO zavedam pa se, da se mi bo sladko fučkalo kakega spola je, ko ga bom enkrat dobila v roke...

zato se ne obremenjuj s tem preveč - vse bo ok!

p.s.: tudi zdravniki se zmotijo v napovedi spola

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mal sem čudna
21.2.2007 18:18:54   
krfjolca
Jaz bi bila pa vesela še enega frajerja user posted image . So mi tko kul ti pobalini. Pa še cunjic ne bi bilo treba menjat. No ja, če bo pa punčka (ko bo ...), bomo pa z enim rdečim štumfom oprali, pa bo roza, a ne! ;)

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: mal sem čudna
21.2.2007 20:15:29   
mojca 32
no ja da še jaz svojo iskušnjo povem pri prvi nosečnosti sva se oba prepričala da bo punčka NELI zdravnike sva vprašala za spol in glej ga zlomka 3 različni zdravniki so napovedal punčko in tako dalje vse do poroda user posted image prvi trenutek ko se je dojenček rodil me je sestra vprašala za ime in jaz kot jaz NELI potem so se mi vsi nasmejali in mi še enkrat povedali da imam fanta ( prvič sem preslišala) no ja jaz jih na vsak način hočem prepričati da to pa ne bo držalo saj imam punčko user posted image pa mi je zdravnik dvigniv otroka in mi rekel POGLEJTE KAJ IMA MED NOGAMIuser posted image panika kaj pa sedaj tudi pomislila nisva na fanta IME???????? ja moj je boštJAN in tako je sin nahitro ratal JAN  ha ha ha ha danes smeh takrat pa kar nekaj solz ker smo si vsi želeli punčkouser posted image ja sedaj smo probal v drugo upajmo da bo več sreče moj spet pravi da bo user posted image jaz pa nočem vse stavit na to če bo punčka bo ULA če fant NIK  3 črke


(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: mal sem čudna
21.2.2007 21:00:25   
eva1
Jaz mislim, da ko user posted image dobiš v roke, ti je čisto vseeno kaj je! Jaz imam najprej user posted image , sedaj smo dobili user posted image in sem ful vesela, ker sem si res želela punčke, čeprav če bi bil fantek bi ga bili prav tako veseli! važno je da je dete zdravo!

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: mal sem čudna
21.2.2007 21:31:01   
beki24
tudi jaz sem si v prvo bolj želela punčke ( tiste predstave o kiklicah, pa dolgih laskah, špangica...), v glavnem so mi vsi govorili, da bo fant- pa sem potem iskala 1001 pozitivno stvar v primeru , če bi biluser posted image ! Pa mi je bilo potem že vseeno, važno, da bi bil zdrav!!
No, želja se mi je izpolnila in dobila sem svojo malo deklico!
Za naprej, fino bi bilo imeti parček oz. če bodo trije, vsaj 1 fantauser posted image - mi je pa vseeno če bodo same punce!

_____________________________



(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: mal sem čudna
22.2.2007 8:36:57   
Antigona
Prvega smo dobili fanta, sedaj v drugo pa sem imela feelin da bo punčka, pa je na nuhalni rekla da zgleda da bo fantek. Razočarana nisem, ker mi je pravzaprav čisto vseeno kaj bo. Še boje bo da bo spet fant zaradi cunj...

V obeh primerih pa sem imela oz. imam izbrana imena za oba spola user posted image , ker se res nikoli ne ve...

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?