|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ALERGIJE -HOMEOPATI
12.1.2007 11:56:55   
marli
Pozdrav!
Moj 16 mesečnik je 14.12.06 prvič dobil po trebušču ˝kurjo kožo˝, kar se je razvilo v močno rdeče fleke. Po božiču smo šli k dežurnemu - diagnoza alergija, dobili smo Fenistil. Jemal ga je cca.10 dni - flekov več ni bilo, le na otip čutna kurja koža. V sredo (10.) pa zopet močni rdeči flekci. Na žalost ni med (to sem namreč sumila pred prazniki), saj ga že od 20.12.ne uživa več. V bistvu ni te dni jedel nič takšnega kar nebi jedel že kdaj prej - mogoče le nekoliko več mlečnih izdelkov. V osnovi me čudi, da je torej že skoraj mesec dni po koži hrapav. Ali to pomeni, da mu konstantno dodajam nek alergen? (mogoče čokolada, mandarine, limone, pomaranče???)
Zanima me vaše mnenje o pomoči homeopatov na tem področju. Kaj menite o homeopatinji ge.Kavkler iz Šentilja? Ali na področju MB priporočate še koga boljšega?

Hvala za vsa mnenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ALERGIJE -HOMEOPATI
12.1.2007 13:54:28   
piščanc
fenistil je samo znižal vrednosti alergenov, vzroka pa ni pozdravil. prav tako ni pozdravil kože.

pri nas je bil vzrok za občasne alergijske reakcije (ponavadi, ko je bilo vroče) milejša oblika alergije na mleko, ki je uradna medicina ni zaznala.

sedaj je koža čisto lepa, po nasvetu bioenergetičarke pa ne je več izdelkov iz mleka (živalskega). predlagam obisk bioresonance, samo toliko da veste kaj je vzrok. mi hodimo v rogaško

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu marli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ALERGIJE -HOMEOPATI
12.1.2007 14:29:08   
marli
Kaj je bioresonanca? (se opravičujem za neumno? vprašanje)

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ALERGIJE -HOMEOPATI
12.1.2007 16:32:45   
piščanc
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1173856

saj zato pa smo tukaj, da si izmenjamo informacije :)

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu marli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ALERGIJE -HOMEOPATI
14.1.2007 15:25:05   
Olivija

Ojla,

moja kolegica je peljala svojo hčerko k homeopatu zaradi alergije in njej je pomagal, imela je pa alergijo na jajca in arašide. Je pa en čas trajalo, da so "zdravila" prijela oz. da se je njeno stanje izboljšalo.

LP

O.

(odgovor članu marli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Spet kričim, ker me nič ne ubogate
Kako biti v stiku z lastnimi avtentičnimi občutki in hkrati osebno odgovoren? In kje se pravzaprav začne tista točka odg...
BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?