|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kričanje in grozovit jok- ponoči
22.1.2007 8:12:41   
Badeja
Pozdravljeni!

Sinček bo konec meseca star 17 mesecev. Zadnje 3 dni je ponoči naravnost grozljivo. Mali se zbuja na 15- 30 min in to z kričanjem in takim jokom, da me je kar groza. Včasih tako zakriči, da se še eno uro tresem. In to traja vso noč. Ko se to zgodi pohitim k njemu in ga v posteljici božam in tolažim, potem se umiri a kaj ko niti ne pridem nazaj do postelje in se ponovi. Ob 5- ih pride spat v veliko posteljoi, ker s kriki stoji v svoji posteljici in ni nič boljše. Še vedno se dogaja naprej.

Kaj bi to lahko bilo? Najlepše se vam zahvaljujem za nasvete!

LP

< Sporočilo je popravil Badeja -- 22.1.2007 8:13:24 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kričanje in grozovit jok- ponoči
22.1.2007 8:34:06   
srki
Mogoče kakšne moraste sanje? Drugega ne vem, kaj bi lahko bilo. Se pa tudi pri nas še zgodi, da malo tako kriči v spanju, ravni iz petka na soboto je tako kričal, da nisem vedela, ne kaj sem, ne kdo sem, kje sem. Umirila sem ga šele, ko sem ga zgudila tako, da sem tudi jaz zakričala njegovo ime, pol je bil pa mir.

Očitno tako živo sanja.

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kričanje in grozovit jok- ponoči
22.1.2007 9:25:06   
Jančika_
Kaj pa, če so vneta ušesa? Ni nujno, da ima pri tem vročino (jaz in moj tavečji otrok je nimava nikoli pri vnetem ušesu). In ponoči veliko veliko bolj boli kot podnevi. Vsekakor je vredno preveriti tudi to, še posebej, če traja več dni zapored in se zbuja tako pogosto.

Lahko so pa tudi sanje, ja.

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kričanje in grozovit jok- ponoči
22.1.2007 9:34:26   
Badeja
V bistvu je imel vročino. V četrtek jo je imel, v petek ne, v soboto spet, v nedeljo ne.... Samo če ga primem zadaj pri ušesih ga nič ne boli  user posted image . Potem so tudi lahko vneta ušesa?

Hvala!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kričanje in grozovit jok- ponoči
22.1.2007 9:38:23   
tulip
Moraste sanje, izrast zob?
Naš se je zbujal z močnim jokom, ki se ga ni dalo takoj pomiriti, ko je delal zobe...

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kričanje in grozovit jok- ponoči
22.1.2007 9:43:18   
Jančika_
Badeja, jaz bi ga nujno peljala pokazat k zdravniku! Moja dva nikoli, ampak res nikoli ne reagirata na dotik za ušesom. In hudič je, dokler ne znajo povedat, kaj jim je. Naš 2,5-letnik zdaj seveda že pove, 6-mesečnik je pa uganka. In ko je imel pred 14 dnevi vneto uho, tudi ni jokal, samo čudno se je obnašal, ni hotel jesti (imel je tudi vneto grlo) in nekaj si je klatil z rokico okoli ušes (ampak to počnejo mnogi,ko so zaspani, tako da tudi nisem bila ziher).

Ne vem, mene je groza vnetega ušesa, ker vem, kako svinjsko to boli, imam sama probleme s tem. In do zdaj se je na žalost še vsakič, ko sem sumila na vneta ušesa, izkazalo, da je bilo res. Boljše, da greš k zdravniku zaman,  kot da otroka boli!

< Sporočilo je popravil Jančika -- 22.1.2007 9:44:10 >

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kričanje in grozovit jok- ponoči
22.1.2007 17:36:11   
Badeja
Najlepša hvala za odgovore!

Sva šla do zdravnice in ima vneto grlo ter izraščanje zobkov, nihajoča vročina naj bi bila posledica le- tega. Ostalo je vse o.k. Dajat mu moram Calpol 3 dni 3x dnevno. Nato bi moralo biti boljše in tudi spat bi moral mirneje.

Še enkrat hvala!

LP

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kričanje in grozovit jok- ponoči
22.1.2007 21:07:58   
Jančika_
No fajn! Jaz bi mu v takem primeru mogoče pred spanjem še kakšno svečko Voltarena dala, če jo imaš doma in če se ti bo zdelo, da Calpol ne pomaga kaj ekstra.

Pa miren spanec vam želim.

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?