|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
4.2.2007 21:51:15   
HuAnita
Me že malo skrbiuser posted image user posted image , nobena dieta, pa se 14 dni krotim pred sladkarijami, in to prav ortodoksno, pa telovadim, pijem itak ful ful - do 4l na dan, ampak trebuh - user posted image user posted image user posted image user posted image  - ne pretoravam: kot da sem polnih 5m noseča!!! Tudi oblika je takšna, saj ne gre za tisti obešen špeh, ko so gube v sp. delu trebuha, ampak se mi od dojk tako lepo boči, res, kot da sem noseča. Nop, nisem in nikoli več ne bom, upam.
Me zanima, če je katera imela po 2. nosečnosti podobne težave? Ali tak trebuh kdaj izgine?user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
4.2.2007 21:58:51   
Marogica
Meni je izginil. Je pa trajalo malo dalje, kot pri prvem. Nisem pa nič posebnega jedla ali delala, ker to tako ali tako nikoli ne.

p.s.  Če ne bodo šle kile dol, ti pa priporočam, da odpreš picerijo, bodo mislili, da imaš bulimijo.user posted image Tako vsaj jaz izgledamuser posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
4.2.2007 21:58:57   
Anonimen
ah ja :)

drgač tut od preveč popite tekočine ostane raztegnjen želodec---se vidi tut na ven. no čedojiš pa itak ni panike...sej itak vsi ravjo da se z dojenjem shujša**!! no js nisem??!user posted image
hec je v tem da so mišice raztegnjene in rabijo ča da se postavjo nazaj! odvisno od mišic kok so ble prej natrenirane pa mal je tut v genih

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
4.2.2007 22:02:55   
max23
user posted image  Nisem edina, male sta stari skoraj 4 mesece, pa mi trebuh ne gre nikamor. Pravjo, da če se devet mes. rasteguje in raste, širi,..... ti potem ne more it tolk hiter vse nazaj. In da telo tud tolk rabi, da se spravi v normalen položaj (cca. 9 mesecev). Upam, da je kej na tem, ker več kot tolk zaenkrat pa ne morem narest. Sicer za telovadbo nisem najbolj zagrizena, veliko pijem in ne jem več po osmi uri. Dejmo telesu še mal časa in poleti bomo že v bikinkah.

Veliko sreče tud ostalim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
4.2.2007 22:04:49   
Maxica
Ne vem, sicer sem šele dobre tri mesece od drugega poroda, pa je trebušček (pomanjševalnica je namenoma prisotnauser posted image ) še vedno tu. Se tolažim, da so tu še ostale tri kil(c)e, ki jih bom pridno porabila z dojenjem in telovadbo. UPAM!user posted image
HuAnita, kaj pa trebušnjaki, predkloni, ti tudi ne pomagajo?

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
4.2.2007 22:18:05   
Jančika_
Meni je šlo že prvič ful počasi nazaj. Tudi kile - ne kljub dojenju, ampak prav zaradi njega. Zgleda, da je telo prav šparalo, dokler sem dojila, ker ko sem nehala dojiti, je pa šlo dol. No, zdaj še dojim, tako da kile so pač take, kot so. Trebuh pa tudi. Kljub športu. Mož me tolaži, da je prvič šlo tudi nazaj, čeprav počasi. Zdaj bi počasi že lahko bil kak rezultatuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
5.2.2007 6:36:32   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: max23

 Pravjo, da če se devet mes. rasteguje in raste, širi,..... ti potem ne more it tolk hiter vse nazaj. In da telo tud tolk rabi, da se spravi v normalen položaj (cca. 9 mesecev). 



Aja, to se pravi, da po 9 mesecih bom pršla na moje prejšnjo stanje. To pomeni, da od sedanjih kil bom se še pet kil zredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, kaj da ti rečem. Očitno sem ena od tistih srečnic, ki jo dojenje dobesedno poje. Me ni več nič... -5 kg od kg preden sem zanosila. Pa jem cel dan same sladkarije in pi*******. No za trebuh bi morala samo kakšne vaje, da se lepo izoblikuje, drugače pa ga ni nič (po dobrih 2 mesecih ga ni bilo več)

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu max23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
5.2.2007 10:01:32   
ribica.

Sem 9 mesecv po porodu - stanje zadovoljivo. Sem pa tudi imela lep kupček trebuha po porodu, kar je bila zame žalost, saj sem bila po prvem porodu že takoj enaka kot pred nosečnostjo. Ampak tudi zdaj sem spet na starem, čeprav mišice niso tako zategnjene, tak da se zna kje mal obesit navzdol, če se skloniš. Kvantiteta je ista, kvaliteta ša šepa.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
5.2.2007 11:44:47   
L & L
Oj tudi meni noče in noče izginit, po prvi nosečnosti je šlo kar vredu nazaj v prvotno stanje, je pa res da sem zelo kmalu zanosila, no sedaj po drugi je pa tako kot ti praviš po 6- ih mesecih imam tak trbuh kot da bi bila 5 meseceu noseča user posted image , noče in noče izgint.
Aja pa jest tut še dojim in mi kile ne grejo dol kao da hujšam, nep.
Tudi jaz bi rada vidla da tega bojlarja ne bi bilo več mi gre že pošteno na nerve.
Aja no pri meni še špeh dol visi, tko da se brazgotina od CR, sploh ne vidi, no evo vsaj za nekaj je dobro user posted image , tist pa pomoje ne bo šlo nikol več v prvotno stanje, kaj ne ( špeh mislim, brazgotina vem da ostane ).
Lp, od velikega in špehastega bauhija user posted image .

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
5.2.2007 13:53:54   
TODI
Tudi pri meni je ravno tako. Pri prvem porodu, sem že po 14. dneh nosila svoje kavbojke, sedaj pri drugi sem se pa sedaj, ko sem si kupila nove kavbojke(beri 2št. večje kot ponavadi), končno znebila nosečniških oblek.
Trebuh še kar ostaja in 3kg+, vse kar sem kg zgubila, je bilo v 1. mesecu in od takrat je stanje nespremenjeno, edino kar sem opazila, je to, da imam blazno velik apetit in sem skoz lačna.
Dojim še vedno!!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
5.2.2007 22:35:49   
munip
No še ena taka, ki ji ostaja trebušček (ki pa ni nosečniški). Po prvem porodu sem šla domov v "običajnih" kavbojkah, res da s 5% elastana, zdej se pa vampka kar ne morem znebiti. Tamala ima 7 mesecev, jaz pa sam 3 kile manj. Dojim na polno, pa ne gre nič dol. Tolk o dojeju in hujšanju. Paše mi pa sam cukr, ki bi ga lohk pojedla na tone v vseh oblikah. Kako se bom znebila trebuha? Ne vem, najbž bo potrebno počakat na službo, k ne bom mela časa jest, pa mal bodo živčki trpel, pa bodo šle tut kile dol. Upam!

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
5.2.2007 22:54:52   
Anonimen
Ali tak trebuh kdaj izgine?user posted image user posted image user posted image


Ne vem...imam kar nekaj manj kg kot pred porodom, trebuh pa še čutim.

Prej sem imela trdega "kot kamen", plavala sem tri mesece skoraj vsak dan....ampak nekaj trebuščka še zmeraj visi. Kaj češ, mati narava user posted image

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
6.2.2007 6:52:10   
Tanyka
TOREJ OBSTAJA UPANJE TUDI ZA MENEuser posted image
Od drugega poroda je 5 mesecev jaz pa imam še vedno +10kguser posted image user posted image -od + 16
Trebuh...........tudi jaz zgledam  kot visoko nosečauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!






(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
8.2.2007 18:42:23   
anckabancka
Meni izginja trebuh enako kot v prvi nosečnosti. Sem slabih 6 tednov po porodu, pa se mi zjutraj že ne pozna več trebušček. Zvečer se ga pa malo opazi, ker je moj želodček poln...user posted image

Imam pa še par kilc viška in upam, da se jih bom kmalu znebila z vsakodnevnimi sprehodi in dojenjem. Prvič so tudi kile šle takoj dol, zda pa 4 še kar vztrajajo. Zredila pa sem se enako kot prvič - 14kil.


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
8.2.2007 21:25:39   
lidijat
Na tole vprašanje pa nimam pravega odgovora, ker jaz ga imam 6 tednov po porodu res da veliko manj, kot takrat, ko sem šla iz porodnišnice, ampak še vedno so ogromni šlaufi prisotni, tako, da komaj čakam, da kavbojke slečem, ker ne morem dihat user posted image .
Sem pa gledala slike od starejšega sina in sem imela pri njegovih treh mesecih še vedno tudi kar precej šlaufov, tako, da imam še čas,..user posted image . Ne spomnim se po kolkem času sem ga v prvo vendarle zgubila.
Moram pa reči, da sem bila na moj trebuh (v ploskem stanju) vedno najbolj ponosna, ker sem bolj una varianta velika rit pa mali joški, tako, da upam, da bom še kdaj lahko ponosna na mini buši, ki je zdaj prav hudo razvlečen. Sej ko bo šlo še tehle 5-6 kg dol (sej ne more iti, ko pa skoz po sladkarijah tolčem) bo menda boljše.

Lep pozdrav vsem!

_____________________________

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
13.2.2007 13:33:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

drgač tut od preveč popite tekočine ostane raztegnjen želodec---se vidi tut na ven. no čedojiš pa itak ni panike...sej itak vsi ravjo da se z dojenjem shujša**!! no js nisem??!user posted image


No evo, tole je pa do zdaj najboljši izgovor, bravo Lara user posted image  Ga že pridno ponavljam, da ga bom znala popoldne servirati možu user posted image

Jest z dojenjem nisem ne pri prvi ne pri temle NIČ shujšala. Shujšajo verjetno samo ta suhe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
13.2.2007 22:58:01   
stuhica
OH draga moja
jaz spadam med prvorodke pa vseeno sem vidla da je Lara napisala kako tudi z dojenjem ni nič shujšala!!!

Jaz tudi ne še zredila sem se nazaj po porodu , ne morem verjet ampak je to dejansko res- SEM SE ZREDILA KLJUB DOJENJU!
Tud trebuh ki je takoj po porodu izginil in je bil ful v redu se je zdaj spet razvlekel kot da bi bila spet noseča, tko da huanita to vprašanje ni le za drugorodke ampak pomoje kr za vse!!!

Ne vem pa niti kako naj se znebim teh par odvečnih kg!? Sploh šlaufka!?user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
16.2.2007 16:36:59   
Barbs
Hehe.... nihče ne vpraša, kaj pa tiste, ki smo tretjič rodile ..in to pri ne preveč rosnih letih...user posted image

je pa zanimivo, da sem prva dva tedna po porodu nekaj kg shujšala, nato pa nič več.... kljub dojenju. Dojim še zdaj ( 9 mesecev po porodu) in sem prava baročna mamauser posted image

Je pa res, da sem od novega leta pa do danes z železno disciplino (in ja, tudi kakim kiksem vmes)  shujšala 7 kilc. Tudi s pomočjo telovadbe. Pilates delam kar doma. Zdaj je pa sploh ok, ko je mali začel reaktivno migat in me sekirat.

Aja, po prvih dveh porodih sem v prvem letu shujšala, z dojenjem, z normalno hrano, z normalnim lajfom...na minus kile od pred nosečnosti. Tokrat pa ne.user posted image  In raje ne vprašam, kdaj zgine trebuh po tretjem porodu, ker poznam odgovor.user posted image

Ah...samo da smo zdraviuser posted image  - tolažba mora bit, ane?user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Drugorodnice: kdaj izgine trebuh?!
16.2.2007 16:51:18   
nejcko
Jaz se spomnim, da sem kakšen mesec in pol po drugem porodu že oblekla eno tako poletno kiklo, ki mi je tudi sicer zelo na knap.

Je pa vprašanje, če jo zdaj, 2 leti in pol po porodu,  še spravim nase.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?