|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preživnina po novem zakonu
2.9.2004 15:16:54   
Taša
Danes sva bila z partnerjem vabljena na sodišče, kljub temu da sva na CSD podpisala dogovor o preživnini. Tod je totalna kozlarija. V zapisnik zapišejo vse, glih tulk da še št. spondjic ne napišejo.Res kozlarija. Eno uro naju je zasliševla kod bi bila ta hujš kriminalca. Jaz nevem če se dva dogovorita, kaj je treba tuliko razglabljat in debatirat. Da ne govoriva o tem koliko papirovja sva mogla predložit od potrdilo o dohodku, sk. gospodinjstvu, katastrski dohodek oz. potrdilo o nepremičninah... Država si je spet nekajk zmislila da bo lahko služila pri revežih - potrebno je plačati sodno takso v višini cca. 6000 SIT.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   preživnina po novem zakonu
2.9.2004 15:46:46   
Taša
Sploh ne gre zato. Če jo resnično ne bi želela plačati bi lahko zaprosila za oprostitev plačila sodnih taks.!!!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   preživnina po novem zakonu
2.9.2004 16:34:53   
NinKa
Se pridruzujem Klukici!

Tut jaz studentka, ne vem, ce se me bodo "usmilili" na faksu in mi vrnili status, ker sem bila rizicno noseca, naredila pa nisem vseh izpitov, 2 mi manjkata za letnik, ostale sem uspela sedaj z miskotom.

Ne tut ce mi ga ne dajo nazaj, bom pa sla raje delat ko pa kaj druzga delala in se pretvarjala, da sem samohranilka.

Srecna sem, da imam ob sebi nekoga, ki mi pomaga z vsem, saj drugace ne bi uspela. Starsev ni ne enih, ne drugih - tako da z dragim vse urejava sama.

Ce bo slo huje, bomo pa potisnili, nekako bo ze slo. Saj gre tut ostalim. Pa so srecni in veseli, ker spijo z dobro vestjo. Tudi jaz bi rada. Pa sploh, ce je otrok nacrtovan in se ga oba partnerja veselita.

Ne samohranilstvo ne pride vpostev. Pod danimi pogoji zihr ne!

Pozdravcek!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   preživnina po novem zakonu
2.9.2004 17:25:52   
Taša
Drage moje, tega nisem napisala zaradi tega da bi me obsojale oz. pošpukale napisala sem to za druge da bodo vedle koliko potov je.
Jez sem se namreč odločila za preživnino zato, da zavarujem sebe in otroka tudi preživnina je visoka tako da države ne izkoriščam; Preživnina pa se mi tako šteje kot dohodek. Pri meni se ne pozna veliko oz. skoraj nič kot če bi bili prijavljeni skupaj ! Vrtec bi isto plačevala, otroške bi isto dobivala ; jaz pa sama vem zakaj to delam !! Nimava pa tudi ne tako velikih dohodkov da bi bila full bogataša in morava gledati na vsak dinar; Žal je pač tako.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   preživnina po novem zakonu
3.9.2004 10:16:01   
Blink1
Tasa ti dan popolnoma prav. Nismo tako bogati, da bi pustili drzavi tisto, kar nam lahko da!!

Sicer pa, tudi ce jay ali pa ti Tasa ne bova dobili denarja od drzave, ne pomeni, da ga bodo drugi dobili vec! Ta denar bo pac pospravil kdo drug...pa ne tisti, ki ga res potrebuje:zmeden:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   preživnina po novem zakonu
3.9.2004 19:32:04   
monika2004
Ampak babe kok se hitro razp... hvala bogu da je Taša napisala da druge vemo kaj pa kako. Dejte se prvo pripričati zakaj je to naredila pol pa obsojajte ubistvu je pa to čisto njena stvar pač ima razlog zato!!!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   preživnina po novem zakonu
4.9.2004 8:37:35   
Blink1
Prav imaš Monika!!

Vsak se v življenju znajde po svoje. Zato gre enim bolje, enim slabše. Kaj čemo...

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   preživnina po novem zakonu
10.9.2004 9:22:20   
monika2004
JOJ NE BODI PREVEČ PAMETNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (še svojega imena nimaš pripetega) Tle je forum da si pomagamo ne pa kritizeramo. Pojdi kam drugam če ti tle ni všeč. Kok me to raz....! Sej te bi še spluvala sam škoda besed za take .........!!!!!!!!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   preživnina po novem zakonu
12.9.2004 20:26:52   
*
hmmmmmmm......................

Jaz bom sam to pripomnila...ne kličite :hudicek:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   preživnina po novem zakonu
14.9.2004 20:47:36   
andrej1
Žalostno,da tako razmišljate!!!! Žal je danes na svetu toliko ljudi, ki izkoriščajo državo in hvala bogu da jo, saj država izkorišča tudi nas vse. Mogoče, če bi podprli malo pare (poročene, izvenzakonske,..) in ne samo kaznovali, saj zaradi skupne zveze imaš večje stroške (npr. vrtec namesto 9000 sit, kar 25000 sit, plačo pa manjšo od marsikatere samohranilke bi tudi ti gledala drugače). Nikar v naprej ne obsojate ljudi za dejanja ki jih počnejo. Tudi poslanci nas izkoriščajo (ti še najbolj). Verjetno če bi vsi imeli takšne plače ne bi razmišljali o izkoriščanju države.
Sicer sama nisem samohranilka, vendar podpiram vse, ki so upravičeno ali neupravičeno.
Tiske, ki to "sovražite ali zaničujete" pa ste zagrenjene in razočarene nad svojim življenjem, hkrati pa zavidate drugim lepo slogo življenje - polno ljubezni, saj je same nimate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   preživnina po novem zakonu
14.9.2004 23:11:40   
monika2004
PRAV IMAŠ! TAKO SE GOVORI!!!!!!!!!!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?