|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Finalistke
15.9.2004 20:55:48   
filipinka
:bravo: za nas, ki smo skoraj na cilju! Nisem se pofočkala pod temo Septemeber in oktober, ker mi int. ni delal par dni, sem bila tak žalostna. Zato sem zdaj odprla novo temo, da si malo pojamramo tiste, ki se vztrajno približujemo cilju! 9nebesa J, skoraj bomo v deveti nebesih! Čeprav sem sama zdaj v 39. tednu in bolj devetem peklu kot v nebesi, no, ja na cajte! Torej na cajte me vse boli, mali mi tišči na vse organe, kolki mi ponoči ven skačejo zaradi ležanja na stran, podnevi me bolijo noge in čutim močno bolečino v trtici in križu, skratka samo še čakam tisto najhujšo bolečino popadke in porod, ki bodo nadgradnja vseh tegob.
Sem videla, da tudi vas, ki ste šele v 36. tednu ali manj že mučijo vse te tegobe. Ja, saj pravim, ni nam lahko. Mi je kar všeč, da se lahko malo smilimo same sebi. Ni tak?
Mislim, da se je pod temo September in oktober javila tudi Brinaa, ki ima rok 23. 9., jaz ga imam 24.9.- bi lahko skoraj tekmovale katera bo prej cartala svojo štručko. Kaj misliš?
O.K., punce božajte svoje prelepe trebuščke, atiji pa naj jih fejst lupčkajo!:angel:
V. in :duda:

P.S.: Skoraj bi pozabila- A, vam kaj dvigne pritisk, ko vsak, ki ga srečate ali z njim govorite po telefonu, začne pogovor z..." A, še nisi šla...?":hudicek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Finalistke
15.9.2004 21:53:14   
sonček2*
Ojla!

Jst sm tudi že kr blizu cilja - v 37.tednu sm, sam moram priznati, da me je kr neki strah ratal. Ne vem kaj mi je, samo tko pač čutim. Rada bi, da se javi katera, ki jo je blo tut (najbrž je pa strah vse mal), pa je že rodila, da pove , če je bil ta strah res tko opravičen?!?:zmeden:

mal zmedena in kisla :zmeden: nosečkica, hihi

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Finalistke
15.9.2004 22:15:11   
Anonimen
Ojla, v77. A še nisi šla rodit?:)-:)-:)-:)-:)-hihi...

Punce, a ste povedale očkatom, da morajo na RR sporočit? Al pa s kakšno forumovko, da ji pošljete sms? Da ne bomo predolg čakale, ker smo tolk firbčne:)

lp,:fis:

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Finalistke
15.9.2004 23:40:12   
Nogavička
Sonček2, ne se preveč sekirat. Jaz sem premagala strah s tem, da sem si rekla: ven mora prit, pa kar bo pa bo.

In je šlo. Ni šlo brez bolečine a je res dugačna kot vse druge. In zdaj imamo eno fejst punco, staro tri mesece in pol, ki nas že veselo zabava.

Vse bo o.k.! ;)

Tea

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Finalistke
16.9.2004 8:27:38   
sonček2*
Hvala Tea, takoj je mal bolš...:)

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Finalistke
16.9.2004 10:12:32   
Blink1
Punce, kar pogumno...sreči naproti:bravo::bravo:

Joj, se spomnim kako sem jaz čakala:zmeden: pa je tudi prišlo


Želim vam čim lepšo porodno izkušnjo, da boste čimprej cartale svoje :angel:, pa da vas bodo ubogali:bravo:

Pa se beremo na Dojenček in otrok9nebesa:bravo:9nebesa

Čau:sloncek:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Finalistke
16.9.2004 10:23:26   
maja24-2
Tudi jaz sem v 37t , V 77 tebi se moram že enkrat zahvalit za vso spodbudo in pomoč na začetku.
Tudi mene postaja strah al neki takega čeprav komej čakam da se bo vse skupaj začelo in lepo končalo, sedaj sploh ne vem kdaj bo veliki D ker je G omenila da bo porod sprožila ko bo ona dežurna, no v ponedeljek mam še pregled. Smem vprašat kako je z vašimi popadki in ali so vidni na CTG, pri meni so na 8 min, na uz pa je bila tudi posteljica že precej zrela- tako je rekla G, v materinsko pa je napisala CTG-reaktiven in pa na spredno stran Kratice PZ o. p2 Ne vem natančno in pa vse skupaj obkrožila, ali mogoče katera ve kaj naj bi to pomenilo.
Počutje pa tako tako, pokajo mi vse kosti, zatekam pa tako da mislim da me bo razneslo, hvala bogu me je križ nehal boleti.
Vrjetno bom šla še malo po trgovinah po cotke zame, malo svežine v moji omari nebo škodilo, saj pol ne bo časa skakat po trgovinah, moj dragi pa me mora še pobarvat.
Lepo se imejte, joj komi čakam da mojo punčko stisnem k sebi.
Lep pozdrav

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Finalistke
16.9.2004 13:36:58   
Pikca
Tud jaz sem finalistka (rok 27.9.) in že komi čakam, saj tud mene že vse tišči, pa rada bi že crkljala mojo malo :duda: Strah pred porodom zaenkrat ni prehud, no bomo videli, ko me bo začelo zvijati... :zmeden: Mi je pa dragi priznal, da zdaj, ko se bliža, je pa že tud njega mal strah.
Ja, tud jaz dostikrat slišim tisto - a še zdej ni... :grrr::hudicek:
Kaj čmo, uživajmo še zadnje dni s trebuščki kolikor se da, pa srečno, Pikca

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Finalistke
16.9.2004 15:56:44   
filipinka
Strah? Ja, me je včasih! Pa si grde misli preženem z mislijo na najinega lepega sinčka!:love: Včasih ponoči, ko ne morem spati, me obhajajo neke čudne misli, kakšen bo, bo lep, mu bodo ušesca štrlela, bo mel kaj laskov, bo mel vse prstke, bo res popolnima zdrav, ...??? Pa še marsikaj, najbrž! Se vam tudi to dogaja? S takšnimi mislimi si krajšamo čas! pa vseeno naj bodo lepe!
Stokrat sem tudi že prebrala vse revije o nosečnosti ( koncu), o novorojenčku, pa tudi vse revije Mama in Moj malček, pa še kakšno knjigo kdaj pa kdaj vzamem v roke, z isto tematiko.
(moj mičkeni pa zdaj ravno kuca :love::love::love:spet se je preveč napil plodovnice)
Ja, mi je že G rekel, da vse kar piše v knjigah ali revijah tudi ni res, ker se dost prepiše iz ameriške literature. Si je najbrž mislil, ej, ti si pa preveč načitana.
Božajte trebuščke, zapojte kaj svojim malčkom in mirno čakajte!
Čao, V. in :duda:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?