|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 19:28:26   
vivo per lei
hej..tukaj sem nova in..prosim vas,pomagajte mi..bom na kratko...tretji mesec že poskušava zanositi pa ni uspeha..zdaj sem na bolniški ker imam vnetje sečil..tako grozno boli..duša bolj..user posted image  zdravnica mi je predpisala antibiotike amoksiklav..vse sem prebrala v priloženih navodilih..pa me kljub temu močno skrbi..sem namreč ena izmed tistih,ki za nič na svetu ne bi pojedla nobenega zdravila,ker vem,da bi to škodovalo mojemu nerojenemu otročku.. sem čisto na tleh in potrebujem par vzpodbudnih besed..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 19:44:22   
*marjetica*
Kaj pa piše v navodilih? A škodujejo nosečnicam?

(odgovor članu vivo per lei)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 19:48:24   
triša
Tri mesece pa res ni nobena panika do enega leta se mi zdi še čisto normalno. Sem pa tudi jaz jemala antibiotike ko sem bila na začetku nosečnosti pa je bilo vse ok..

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 19:49:23   
vivo per lei
oj,marjetica..hvala.. hm,torej,piše,da pri brejih podganah in miših niso dokazali škodljivega delovanja zdravil..ustreznih in dobro kontroliranih raziskav pri nosečnicah ni.. AMOKSIKLAV se lahko mdd nosečnostjo uporablja le takrat,kadar pričakovana korist za mater opravičuje tveganje za plod... tako piše.. ne vem kaj naj storim..nikoli si ne bi odpustila.. me razumeš?

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 19:50:09   
vivo per lei
in triša HVALA.... HVALA...

(odgovor članu vivo per lei)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 19:51:38   
vivo per lei
triša,HVALA..  vem,da tri mesece ni veliko,pa vendar.. bojim se zaradi antibiotikov.. kaj ce bi zanosila ravno sedaj ko.. nikoli si ne bi odpustila...

(odgovor članu vivo per lei)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 19:52:58   
*marjetica*
Poskušaj se pozdravit s čaji - pojdi v lekarno in vprašaj, kaj pomaga pri vnetju.

Tako bi verjetno jaz naredila.

Želim ti, da čimprej okrevaš!!!

_____________________________

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu vivo per lei)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 19:53:06   
ŠpelaP
Ravno v teh dneh na forumu Nosečnost - nosečnost in porod poteka debata o jemanju antibiotikov v času nosečnosti. Poišči to temo in si jo preberi. Verjemi, boš bolj pomirjena! Nas je kar nekaj, ko moramo / smo morale v času nosečnosti jesti antibiotike.
Sicer je pa amoksiklav je enak ospenu, tega pa v nosečnosti lahko ješ (piše v navodilih).
Več škode narediš sebi in plodu, če se ob bakterijski okužbi ne zdraviš z ustreznimi zdravili (antibiotiki), kot da se zdraviš - sploh če gre za uroinfekt (okužbo sečil).

(odgovor članu vivo per lei)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 19:57:25   
Anonimen
Zdaj a ti misliš, da si mogoče noseča, pa tega še ne veš? Če je tako, jaz ne bi jemala. Sem prav zato zdajle klicla prijateljico farmacevtko, pa pravi, da ona jih ne bi jemala, ker se nikoli ne ve, sploh pa če je nosečnost čistko na začetku, kar pri tebi je, če sploh je. Je pa ona za vnetje sečil jemala Herbion kapljice (podobno kot propolis ga nakapaš na sladkor in poješ) in zraven ogromno pila Ursi čaj ali pa kar vodo, pomembno je, da je veliko tekočino, ker lahko bo že to pomagalo bakterije ven spraviti. Če pa to ne bi pomagalo, bi šla nazaj in povedala za svoje dvome o nosečnosti, potem pa bi videla kako in kaj.

(odgovor članu vivo per lei)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 20:08:46   
vivo per lei
al bina..hvala.. ti si klicala prijateljico..zame..hvala..res hvala..tablete imam pri sebi že tri dni,pa ne zberem poguma..nosečnost ne vem če je..zagotovo bom vedela čez en teden..res ne zberem dovolj poguma..nikoli si ne bi odpustila,vem da me razumeš..celo nosečnost (če je) bom čisto na dnu..vedno bom razmišljala samo o tem.. veš,tako si želim otročka.. a ta mesec,upam,da se ni prijelo.. grdo se sliši,vem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 20:15:02   
Anonimen
Počakaj..če ni nosečnosti jih lepo pojej in se pozdravi.Ta čas pa ne delajta na bebici.
Pa srečnouser posted image

(odgovor članu vivo per lei)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 20:22:52   
vivo per lei
hvala tudi tebi,****.. a nosečnost je možna.. zagotovo bom vedela čez teden dni.. tako,da.. joj,še nikoli nisem imela takega vnetja,ravno zdaj me je moralo udarit,ko ni treba,ko sem izgubljena..tako jezna sem nase,ker se nisem dovolj pazila..sama sem kriva..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 20:27:16   
vivo per lei
hvala,špelaP.. sem našla debato.. hvala,res,hvala..

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 20:29:25   
vivo per lei
HVALA VSEM IZ SRCA,KER STE SE OGLASILE.. bolje se počutim.. sem zbirala pogum,da sem se včlanila .. ker sem se bala,da se ne bo nobena oglasila.. hvala

(odgovor članu vivo per lei)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 20:45:14   
tosja
Jaz bi šla na tvojem mestu jutri nazaj k osebnemu zdravniku. Če nisi takrat, ko si dobila tablete user posted image  pa povej jutri, da je možno, da si noseča. Pojdi na odvzem krvi. Če nisi user posted image  potem ta čas pač ne delaj na user posted image  in se pozdravi.

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu vivo per lei)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 20:48:32   
yaris
Vivo per lei
Jaz sem v podobni situaciji kot ti. Ginekologinja mi je dala antibiotik Zinnat. Pa se ga ne sme jemat v nosečnosti. Tako je rekla ginekologinja. Glede na to, da sva delala na temu da zanosim, moram sedaj biti sigurna v to da sem ali nisem noseča. Tako da sedaj slončkava previdno in 16.2 bom naredila test. Če pokaže - bom antibiotik jemala 10 dni do 26.2 ko dobim drugo user posted image .
V dilemi pa sem samo zato, ker ko sem bila prvič noseča sem imela prvi mesec nosečnosti normalno user posted image . V navodilih pa piše  kot za Amoksiklav. Da je potrbna previdnost  pri jemanju v prvem trimesčju,...
Tako da jaz sem se odločila, da počakam 16.2 nardim test in potem bomo videli. Tako pač je in s tem se moram pač sprijaznit.

(odgovor članu vivo per lei)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: milo prosim,na pomoč...
4.2.2007 20:54:21   
taška30
Hojla, jaz ravno sedaj jem Amoxiklav 1000mg (sem tam nekje okoli 29.tedna), ker so mi našli eno bakterijo na materničnem vratu - nič posebnega sicer, ker je itak na zunanji strani, samo baje je fajn pozdravit pred porodom. Moja G in tudi zdravnik v sprejemni v porodnišnici, kjer so mi vzeli bris, sta rekla, da je popolnoma dovoljen v nosečnosti.
Sem pa pri taprvi hčerki tudi jaz ravno ob zanositvi fasala vnetje sečil in sem jedla Primotren (tud sanjalo se mi ni da sem noseča, do izostanka M sem ravno celo tablico pojedla), pa sem potem takoj vprašala G kako je s tem, pa je rekla, da ni nič narobe.
Baje 99,9% spontanih splavov v prvem trimesečju nastane zaradi genetskih napak, ne zaradi zunanjih dejavnikov, antibiotiki pa na splošno niso nevarni v nosečnosti (vsaj večina).

No, jaz sigurno ne bi čakala še en teden, ker kaj pa če ti pokaže user posted image , boš kar do poroda vlekla vnetje sečil?
Odloči se pa sama, želim ti vso srečo, lp
Taška

(odgovor članu vivo per lei)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?