|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RDEČ QUINNY
16.9.2004 10:11:22   
ava
Ali je kdo izmed vas zasledil, da bi kje prodajali Quinny-ja Freestyle ali Formulo trikolesnika v živo rdeči barvi?Povsod imajo samo brick barvo...
Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RDEČ QUINNY
16.9.2004 10:31:13   
TARA in MAJ
Jaz imam trikolesnik v živo rdeči barvi in malo črne kombinacije kupili smo ga v Avstriji trgovina Kika.

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RDEČ QUINNY
16.9.2004 12:34:57   
Aly
Mislim, da je v živo rdeči barvi Quinny le FORMULA, sem ga videla v živo na ulici, medtem ko so ostale barve (Freestyle) res le brick...... Pozanimaj se glede naročila pri Infantinu ali pri Schmidu v Avstriji...

LP :rozica: Aly

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RDEČ QUINNY
16.9.2004 14:53:17   
Annny
Ava, iz prve roke: Quinny Formula v odtenku 'Ferarri red' je iz lanske kolekcije in se ga ne da več kupiti (umik iz proizvodnje)- razen, če kje zaslediš rabljenega. Midva sva ga iskala pri nas, v Avstriji, Ita, Nemčiji- nikjer ni bil več dobavljiv.
Vem pa, da se na Ebayu lahko kupi košara Dreami iz te lanske kolekcije- lahko bi kombinirala in bi tako imela vsaj voziček s košaro živo rdeče barve.
Midva sva vzela srebrno- sivo Formulo iz letošnje kolekcije in je tudi zelo lepa.

Pa-pa

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RDEČ QUINNY
17.9.2004 11:42:02   
ava
Hvala vsem za pomoč. Res sem si želela ravno živo rdečega, ker mi je ta barva ena ljubših. Sem pa že sama ugotavljala da najbrž ne bo šlo.Na angleškem e-bayu ga imajo točno takega kot sem ga hotela, pa ga žal ne dostavljajo drugam, kot po Angliji. Všeč mi je tudi Hauck-ov Asahi Twister, ta je dobavljiv v rdeči barvi, me pa zanima vaše mnenje,če se ta voziček kaj bistveno razlikuje od Quinny-jev?Tudi cena ni bistveno nižja, me pa zanima mnenje tistih, ki imate Quinnyja če so res tok vrhunski in kvalitetni ali so pač bolj modna muha? Kaj pa mislite o varnostem loku,(tega ima tudi Quinnyjev Freestyle Comfort) ali so otroci zaradi njega res raje v vozičku, ker ni potrebno, da so strogo pripeti?
Hvala, lep pozdrav in prijeten vikend!

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RDEČ QUINNY
17.9.2004 16:14:52   
Annny
Glede Asahijev- Formuli je najbolj podoben Asahi Typhoon, fuuuul lep(((-: Imajo jih pa seveda tudi v živo rdeči barvi((-:
Kar se Quinnyjev tiče..res so kvalitetni in super, ampak spet odvisno, kateri model imaš v mislih. Npr. Fashion je meni osebno pretežak in prevelik..Formula pa se mi zdi krasen, lahek, super gre po ovinkih- ga ne zamenjam za nobenega drugega(-: Comforta pa žal nisem preizkusila- ne vem, kako je s tem prvim kolesom, ki se obrača za 360 stop.
Kar se varnostnih lokov tiče- naš ga nima, ima pa 'pas' za pripenjanje, kar se mi zdi praktično in udobno...
Malce preizkusi- vsakemu odgovarja kaj drugega((-:

LP

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RDEČ QUINNY
18.9.2004 11:21:15   
ava
ki imate izkušnje s kupovanjem na e-bayu, mi lahko kdo pove kakšni stroški še spadajo zraven, ali je kakšen davek in koliko približno stane pošiljanje cca 20 kg težkega predmeta avionsko iz Velike Britanije v Slo, pa koliko časa pribljižno čakaš?
Lepa hvala

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RDEČ QUINNY
18.9.2004 11:31:00   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=17409&idk=100

(odgovor članu ava)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?