|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BOLNIŠKA V NOSEČNOSTI
9.2.2007 16:39:09   
Maleal
Tiste,ki ste bile med nosečnostjo v bolniški,kolk so vas kontrolirali na domu,če ti ginekolog napiše počitek potem to pomeni,da če pride kontrola,te morajo najt doma v hiši?Ne smeš v trgovino,niti na kratki sprehod?Kake so kazni v primeru,da te ni doma?Danes sem dobila odločbo kjer piše,da smem obiskat le zdravnikauser posted image ,potem takem je to to in niti na sprehod ne smem s svojim otrokom??

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOLNIŠKA V NOSEČNOSTI
9.2.2007 16:47:49   
Lunc_a
če v odločbi ne piše kakšen kratek sprehod potem moraš biti doma.Povej svojemu G da naj ti napiše da priporoča vsaj 15 minut sprehoda,ampak potem moraš kontroli javit,da greš oz. navest uro kdaj greš ven.kazni so pa gromozanske,tako da ne vprašaj.Drugače pa ,ja samo k svojemu zdravniku smeš.Imam 2 prijateljici ,ki sta na bolniški in jim je kontrola prišla eni 2x ,eni pa kar 3 x.Kontrole bodo vse bolj pogoste,ker vedo da jih veliko izkorišča.Kar povej svojemu G,tako da ne boš imela težav

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: BOLNIŠKA V NOSEČNOSTI
9.2.2007 17:03:52   
zverinica
oj,
mogoče malo smešno vprašanje...

lunc_a kdaj so pa prišli v kontrolo? A v dopoldanskem času, ali tudi popoldne, sobota, nedelja, praznik??
Ker jaz se čez vikend in za kakšen praznik kar grem sprehajat, prosto po prešernu... mislim, grem na sprehod, brez bojazni, da bi kdo prišel...
hm.. najbrž me bodo eno nedeljo popoldne presenetili kajne?

lp


(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: BOLNIŠKA V NOSEČNOSTI
9.2.2007 17:19:11   
Lunc_a
ne vem.Bom ju vprašala ,pa ti javim

(odgovor članu zverinica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: BOLNIŠKA V NOSEČNOSTI
9.2.2007 18:54:00   
Lunc_a
Kršitelje bo udarilo po žepuPo besedah Rebolja so pogajalci našli soglasje tudi za tiste primere, ko je bolnik na bolniški, a ne spoštuje navodil zdravnika; tako so se strinjali, da v primeru, ko nekdo odkrije takega bolnika, se slednjemu za dva meseca zmanjša nadomestilo za 50 odstotkov, če ga "v prekršku" zalotijo še drugič, sledijo še strožje sankcije. Tudi to je bila rešitev, ki so jih sindikati predstavili na zadnjem srečanju pred 14 dnevi. Pri tem členu pa sindikati še naprej pogojujejo, da se ne smejo zniževati nadomestila, je še poudaril Rebolj.To je pisalo na netu.In pa tudi delodojalec ti lahko prekine pogodbo,dobiš denarno kazen za kršitve itd

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: BOLNIŠKA V NOSEČNOSTI
9.2.2007 18:58:44   
andreja32
k moji svakinji so prišli v nedeljo popoldan, k sreči je bila doma.Tako da zgleda hodijo petke in svetke.po tem takem si še modrca pa gat ne moreš kupit....madonca no.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: BOLNIŠKA V NOSEČNOSTI
9.2.2007 19:08:38   
Anonimen
Pustijo kakšno sporočilo, da so bili na domu, če te ni?

(odgovor članu andreja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: BOLNIŠKA V NOSEČNOSTI
9.2.2007 19:28:14   
BAMBINA_
K eni kolegici so prišli, pa je ni bilo doma. Je morala potem na zagovor, pa je rekla, da je šla v trgovino, saj vendar mora kupiti kruh, da lahko preživi. Pa ji niso nič težili.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: BOLNIŠKA V NOSEČNOSTI
9.2.2007 23:08:27   
Mehičanka
Jaz sem bila doma zadnje tri mesece in mi niso nikoli pozvonili. Pa sem bila res skoz doma (šla sem samo do G in v šolo za starše), ker sem morala počivat.

p.s.
Istočasno je bila na bolniški tudi prijateljica, ki je šla dostikrat v trgovino in po otroka v vrtec in sorodnica, ki je bila tudi več v mestu kot doma. Obe sta bili brez kontrole.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: BOLNIŠKA V NOSEČNOSTI
9.2.2007 23:38:47   
lelaval
Jaz sem bila zadnjo nosečnost takorekoč celo na bolniški. Pa nisem nikoli imela kontrole. Je pa res, da sem imela strogo ležanje (če gledam s tega vidika, da sem bila na bolniški po operativnem posegu na rodilih in imela težave že v 1. in 2. nosečnosti, je vzrok za mojo bolniško upravičen). Sem pa morala po starejšadva v šolo zjutraj in popoldne, kar pa sem smarala, da je opravičljiv razlog, če bi me slučajno iskali).

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: BOLNIŠKA V NOSEČNOSTI
10.2.2007 9:16:52   
Anonimen
In če imaš kak butast izgovor. Npr: sem si ravno lase umivala in se nisem mogla v tem času oglasit na zvonec. A ni čisto mogoče to. Če bi si jaz ravno našamponirala lase, pa si spirala šampon, preden bi uspela eno haljo nase potegnit, se za silo obrisat in po stopnicah 2 štuka dol prilezt (nosečnice ne smejo divjat po stopnicah), bi bilo po moje ravn ene 10 minut. Bi počakali tako dolgo.
Ampak po moje imajo polno takih zgodbic, še dobro, da sploh verjamejo.
Ali bi potegnila taka zgodbica?

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?