|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VPRAŠANJE
9.2.2007 11:52:17   
upanje-upanje
Kaj mi lahko poveste eno stvar? Kaj ni 1.pregled šele v 9t že lahko rizičen? Ker imam za seboj eno grdo izkušnjo me razumljivo dan za dnem spremlja nek strah. Ma kaj če se plod ne razvija ali če je izvenmaterična nosečnost....Se to nekako pokaže? Mislim z bolečino, krvavitvijo...Ne vem...Al nič od tega? Se opravičujem za te "črne" misli in vprašanja, ampak do pregleda je še dolga pa me je strah.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VPRAŠANJE
9.2.2007 11:54:16   
Lunc_a
ne razumme kako rizičen user posted image Noben pregled  v bilo kakšnem tednu ni rizičen.Če je izvenmaternična nosečnost se pokaže v bolečinah,ki jo ženska občuti,če se pa plod ne razvija pravilno pa lahko tvoje telo samo poskrbi zanj ,torej splav,ali pa ne in vidijo G na UZ-ju

(odgovor članu upanje-upanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: VPRAŠANJE
9.2.2007 13:00:28   
Mateja82
Jaz sem bila na pregledu v 6 ali 7 tednu pa se srček ni videl pa plod je bil nekako majhen. No pa je vse vredu in se razvija vse tako kot je treba.Če bi bilo kaj narobe bi se že pokazalo.  Slišim pa prvič da bi bil pregled rizičen??
Uglavnem misli pozitivno, da bo stvojo pikico vse OK, tako mu boš še naj bolj koristila.

Mogoče imaš pregled zato malo kasneje da bo že vse lepo vidno in se ti ne bo zgodilo kaj takšnega kot se je meni. Nekateri zdravniki ravno zato naročajo na prvi pregled kasneje. Nikakor pa pregled ni rizičen.

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 9.2.2007 13:02:08 >


_____________________________

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: VPRAŠANJE
9.2.2007 14:51:09   
upanje-upanje
Joj punce, malo nerodno sem to napisala. Nisem mislila, da je pregled pri G rizičen ampak če je prepozen 1.pregled, da je lahko rizično v primeru, ko ugotovijo izvenmaterično, ki je lahko tudi usodna, če je prepozno ugotovljena. Se mi zdi, da v 6.tednu tudi če se naprimer ploda še ne vidi se pa sigurno vidi ali je na pravem mestu. Če je pa plod nekje v jajcevodu, nekje izven maternice in se predolgo čaka na ta 1.pregled, lahko poči, lahko pride do trajnih poškodb. Dobro, ne bomo več govorile o teh grdih temah, punce...ODMISLITE in brez zamere, če sem katero zamorila. user posted image

(odgovor članu upanje-upanje)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: VPRAŠANJE
9.2.2007 15:49:49   
Sandra*
Oj!

Tudi jaz sem v drugo tako razmišljala. za menoj je bil en ss. K sreči sem kmalu ponovno zanosila. Pokličem, da se naročim za pregled in me naroči nekje v 9 tednu, sem bla čis paf in od tega razmišljanja se mi je ponovno pojavil rjav izcedek, šibala sem na dežurno, naredi so mi uz in vse je bilo ok, od samega veselja mi je nehlo rjavo tečt. Bila sem v 7 tednu. Zdaj imam doma 6 mesečneha fantiča!

Misli pozitivno!

(odgovor članu upanje-upanje)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: VPRAŠANJE
9.2.2007 16:17:50   
Lunc_a
upanje,pri izm nosečnosti ima ženska bolečine,ki postopokma so neznosne in pa če G ne vidi ploda na UZ,se gre delati še test pri njih in tako se tudi ugotovi da je izm.In ne ni rizično.prvi pregled se itak dela po 8 tednu in ne prej,ker je brezveze

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: VPRAŠANJE
11.2.2007 8:24:47   
tinki_winki
Upanje_upanje te čisto razumem, tudi sama imam za seboj slabo izkušnjo in vem, da vse dokler me ne bodo pomirili na pregledu (upamo da bo temu tako) bom nervozna. Pri prvi nosečnosti so me naročili v 8 tednu, vendar pa se mi je nekaj dni pred pregledom pojavil rjav izcedek, to me sicer niti nebi toliko prestrašilo verjela sem da je vse še ok, ko so sledile kasneje še bolečine (podobne krčem ob menstruaciji) sem še vedno potihem upala na najboljše z izgovorom, da je to normalno in se širi maternica. Kasneje pa sem končala na urgenci ker se bolečine niso nehale. Ugotovili so, da je zarodek prenehal z razvojem v 5 tednu. Prav to mi je najhujše ker 2 tedna niti najmanj nisem pomislila da bi lahko bilo kaj narobe.

Zdaj pa sem nosečka komaj 5t, in me vsaka malenkost skrbi.

Drugače pa verjamem, da če bi imela izvenmaternično bi se to hitro pokazalo.


Držim pesti za vse nas.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?