|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brezkontaktni termometer
17.9.2004 12:17:45   
Pikca
A katera pozna brezkontaktni termometer Thermofocus za merjenje telesne temperature (meriš pa baje lahko tudi sobno temp. in temp. mleka v flaški) - baje je to nova stvar in naj bi bil bolj zanesljiv od "ušesnega" termometra?
Na prospektu piše, da se temp. izmeri v sekundi, tako, da termometer pribižaš čelu na cca 3 cm. Je pa drag, 22 jurjev v Sanolaborju. Ampak, če je res tako fajn, bi se ga mogoče splačalo nabaviti...

Lp, Pikca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Brezkontaktni termometer
17.9.2004 20:13:55   
Dadi
Mi smo imeli tak termometer ene druge firme in je ok kazal temperaturo, pa se hitro. Samo zdej se nam je pokvaril pa ga mormo dat na servis.:(

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Brezkontaktni termometer
17.9.2004 21:10:18   
romy23
Termometer je registriran pri uradu za zdravila kot medicinski pripomoček. To pomeni da je primerno ttestiran in da se lahko zaneseš na meritve.
Pri ušesnih termometrih je tako, da lahko pokažejo nižjo temperaturo od dejanske, posebej če se ne vstavi pravilno v uho. Oz lahko pokažejo višjo temperaturo od dejanske če gre za vnetje ušesa.
Drugač pa nismo meli nobenih reklamacij za ta termometer-thermofocus. Delam namreč v Sanolaborju.
Če te še kaj zanima...vprašej.
V principu bo pa vsak zmeru temperaturo...tut navadn živosrebrn.

lp romana, aleš in lars

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Brezkontaktni termometer
22.9.2004 13:23:11   
jagoda
Mi imamo ta termometer in sem zelo zadovoljna. Še posebej zdaj, ko je začel Adam piti čaj na flaško in lahko res enostavno izmerim temperaturo. Res je drag, mislim pa, da je vreden tega denarja.
lp, jagoda

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?