|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Socialne pomoči
28.2.2007 8:25:53   
Anonimen
Že kar nekaj časa berem na forumih o socialni pomoči in o tem kdo ima pravico,da jo dobi in kdo ne.
Ne morem soditi o vseh,ampak poznam res veliko ljudi,ki izkoristijo vsako luknjo v zakonu,da čim več dobijo in čim manj delajo.Ti ljudje imajo vsega dosti,pa vseeno hodijo na socialno jamrati in jokati,samo da kaj dobijo.
S tem denarjem si pa potem privoščijo nakupovanje svega i svašta,da ne govorim o cigaretah in alkoholu.
Če nimam za hrano otrok,tudi kadil ne bom.Hodijo na dopuste,v tujino po oblačila in še marsikaj bi se našlo.
Velikokrat sem videl,da so moškim nudili dela na kmetiji,da bi si zaslužil za hrano,pa ni sprejel.Zakaj bi pa delal,če lahko vse dobi na lažji način.Potem se pa izgovarjajo,da ne dobijo službe(moški).Lepo vas prosim,vsak,ki bi bil pripravljen sprejeti fizično delo bi lahko zaslužil za družino in plačanje položnic.
Ampak kje pa,raje malo nakopiči pufe,potem pa gremo na socialno jamrati,da nimamo za preživeti,kaj šele za položnice.Res se mi to gravža.
Vem,da je ogromno ljudi potrebnih pomoči,pa so prepošteni in preponosni,da bi zanjo zaprosili.Za take mi ne bi bilo nikoli žal,da jim država pomaga,samo za tiste,ki se jim ne ljubi delati in ki si na račun države privoščijo marsikaj,mi je pa žal.Nekaj bo treba narediti na tem področju,saj zaradi takih trpijo tisti,ki bi jim bilo potrebno res pomagati.
S tem postom nisem hotel nikogar prizadeti,samo opomniti,kaj se pri nas dogaja in da se tisti,ki živijo na račun drugih malo zamislijo,čeprav mislim,da takim ne pride nič do živega.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Socialne pomoči
28.2.2007 9:06:29   
CUKRČEK
jah, tko pač je. In vedno več bo takih, ki bodo brez dela poskušali čimveč stržit.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Socialne pomoči
28.2.2007 9:09:42   
total
To pa je naša nepravična država....user posted image

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Socialne pomoči
28.2.2007 9:24:50   
nuala
Jaz verjamem, da grejo stvari na bolje in opažam, da se to spreminja.
Zelo prav in nujno se mi zdi, da pomagamo ( organizirano seveda, na nivoju države ) tistim, ki so pomoči nujno potrebni.

Ampak glede na to, da sem dolgo brezuspešno iskala fizičnega delavca, ki bi mi pomagal pri urejanju vrta in kleti, ter da je ženska, ki se je ponudila, da mi pomaga pri pospravljanju  želela 12 EUR / Uro, moževa odrasla hčerka pa si prišla sposodit denar ker ne pridejo skozi mesec ob tem da ona ne hodi v službo, ker išče smisel življenja ( mož pa sicer hodi, vendar bi rad kakšne 3 mesece ostal doma, da se malo spočije ), nakako težko razumem ta pojem socialne ogroženosti.


_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Socialne pomoči
28.2.2007 23:13:16   
malanja
bi se pridružila k tem besedam.Moja kolegica je šla na socialno da ne mora preživeti ker nobeden ne dela nikjer pa imata2 meseca starega otroka.resnica on dela na črno ima 300 tisočakov plače vsak imata svoj avto,izkoriščata pa še državo.Kje je to logika.Na socialnem pa jima vse verjamejo.Žal so zaradi takšnih drugi ki res potrbujejo prikrajšani.Aja pa še to sem pozabila povedati,Kupila sta si stanovanje,za 3 milione na centru pa sta rekla da je od njene mame.punca pa tudi redno hodi v avstrijodelat pa ima na uro 7 evrov.Zdaj sicer ne ker ima majhnega otroka,pa pač hodi na socialo tečnarit.Pa vse dobi,ji vse pripada še polne otroške dobi.Pa oba socialo vlečeta pa še za malega dobita 15 tisočakov.Ona pa cele dneve okrog hodi z avtom.Tak da mesečno dobita 500 tisočakov,če to vse skup zračunaš.
katastrofa kaj se dogaja v tej državi.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?