|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečniška oblačila
7.3.2007 10:18:54   
Anonimen
Živjo!

Zanima me kje ste kupovale nosečniška oblačila, predvsem hlače v okolici Mb, Ptuja ali Celja- v glavnem na tej relaciji? Sicer še jih nujno ne rabim pa me vseeno zanima kam it po to. Gledala sem v H&M-u pa je vse tako zelo drago za moj žep, v glavnem si jih pod nobenim pogojem ne morem privoščit, ker če ne najdem nekje česa cenejšega, bom hodila celo nosečnost v trenerkah. Študiram celo,da bi si dala po meri zašit, saj bi me stale samo kakih 25-30 eurov (hlače). Npr. v H&M-u pa sem gledala za več kot 40 eurov kar se mi zdi občutno preveč za tega pol leta kar bom jih nosila. Kupila bi rabljene pa sem tako velika, da bi jih težko dobila. Sem namreč 175/63 - trenutno, kar še bo pa je vprašanje. Kaj mi svetujete?

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečniška oblačila
7.3.2007 10:24:01   
Eca
Hej!

Tole z šiviljo mogoče res ni slaba ideja. Jaz sem si jih v prvi nosečnosti zašila kar sama - Burda ima kroje. Sicer pa na nosečnicah zelo služijo.
Če ti ni predaleč pojdi pogledat v Avstrijo v C&A v Grallo (takoj za mejo), če greš na Šentilj. Jaz sem si tam kupila pred parimi meseci ene črne elegantne hlače za 28 EUR.
Tudi ostale nosečniške stvari imajo, vendar je odvisno kako so založeni takrat, ko se oglasišuser posted image , jaz vedno nisem imela sreče.

Dober nakup ali šivanje!

Eca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nosečniška oblačila
7.3.2007 10:50:30   
guppy
Ene sem kupila v Ljubljani v Leclercu, mislim, da so stale okoli 6.000 SIT takrat.
Drugače pa mi je mami te dni sešila dvoje hlač iz raztegljivega mehkega jeansa. Ooo, kakšno noro udobje!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nosečniška oblačila
7.3.2007 14:38:52   
pupi
Pozdravljena mala!
Parav imaš da so NOSEČNIŠEK HLAČE FUUUUUUUUL drage ampak, če pa mramo nekaj oblečt. Jaz sem si kupla v La vie kavbojke, res da za 54 EUR ampak mislim, da bodo te tudi edine, ker ene pa sem si normalne kupila pred časom v Hervisu samo pač večjo številko da bo za preoblečt med pranjem nosečniških. Mogoče si še bom za poleti kupila kako kiklico al pa oblekco, te upam da ne bodo tako težke za žep. Aja še glede višine, tudi jaz sem 180cm visoka in sem si predvsem zaradi dolžine kupila hlaće , ker so fajn dolge pa udobne ko trenerka zato mi ni žal!! Pri meni pa je problem da sem poleg višine še kar ozka zato so te hlače idealka!!!!
Hudo je da za ta čas res ni ugodno kupovat oblačila, ampak kaj če rabimo. Kupi si raje malo pa udobno!!
Pomagala ti verjetno nisem nič ker res ne vem kje bi bilo kaj bolj ugodnega, upam da bom zvsaj animiva za branjeuser posted image
ČAO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nosečniška oblačila
7.3.2007 14:39:43   
lunca2
Jaz sem si kupila nosečniške športne bež hlače v Celju v H&M in sem plačala za njih 7.000 sit. Sem pa zelo zadovoljna z njimi saj je super kroj.

_____________________________

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nosečniška oblačila
7.3.2007 15:32:57   
2 Sraki
Tole s šiviljo res ni slaba ideja. Jest sem si jih tud kar sama sešila. Kupila sem si ene, da sem dobila kroj, ki mi najbolj paše in v katerih sem se dobro počutila, potem pa sem jih kar sama šivala. Vsaka šivilja ti bo znala vzeti kroj iz kupljenih hlač. Če pa se ti zdi preveč dat toliko za hlače pa lahko tudi v H&M-u kupiš hlače toliko, da ti šivilja vzame kroj in potem jih neseš nazaj ter kupiš nekaj kar ti bo bolj prišlo prav, mogoče cotke za tvojo malo pikico.

Aja pa še ena varianta je, da hlačam, ki si jih do sedaj nosila enostavno odrežeš pas in nanje našiješ širkok pas iz jersija. Nekja variant, upam, da ti kaj prav pride.

Veselo nosečnost!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nosečniška oblačila
7.3.2007 15:40:00   
tonja
Jaz sem bila pa s H&M- om v Celju zeloooo zadovoljna, saj sem dala tam za hlače 7.000sit, v Ljubljani v Kepici pa 14.000sit.
Pa v H&M- u imajo kar nekaj izbire. Nad ponudbo trgovine LaVie, ki jo tako reklamirajo, in nad Popkom (v NM- imeli so en meter regala, gor je bil na vsake 10 cm kakšen obešalnik, pa še to so bile zelo velike cifre) sem bila zelo razočarana.

Se pa strinjam, da na nosečnicah full služijo.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nosečniška oblačila
8.3.2007 18:29:55   
Anonimen
Tole, da si odrežem pas pa zašijem gor kako gumico oz. nekaj kar bi blo raztegljivo je pa zelo dobra ideja. Kavbojk, ki imajo itak že nizek pas imam ogromno, tudi takih, ko jih sploh več ne nosim, pa itak so vse raztegljive, tako, da bom kar tako naredila. Nimam denarja, da bi si lahko kupila tako drage hlače, kot jih prodajajo. Bom pa od brata še kaj nosila, ko je itak že zelo suh, mogoče ima kakšno številko večje hlače od mene pa bom kar to ponucala.

LP

Janja

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nosečniška oblačila
8.3.2007 20:47:28   
baja*
_mala_, jaz sem tudi nesla stare kavbojke k šivilji in mi je pas vstran odrezala in gor prišila novega iz jersija (al kak se napiše) - isto zgleda kot pri pravih nosečniških kavbojkah. Še tak mi je naredla, da si bom lahko pas prestavljala glede na to, kolk mi bo trebušček zrasto. Vse skupaj me je stalo samo 7 evrov.user posted image  Je pa šivilja rekla, da so za "predelavo" boljše kavbojke z visokim pasom - takih pa itak ni škoda (no vsaj meni ne).
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nosečniška oblačila
9.3.2007 13:49:27   
Anonimen
Danes sem šla v trgovino LaVie in je ful draga, nisem najdla enih hlač, ki bi ble pod 40 evrov, tolko pa sigurno ne dam za hlače. Sem si jih pa dodobra ogledala in imam pametno rešitev za moj problem. Te kavbojke, ko jih zdaj nosim in so zelo raztegljive bom odrezala zgoraj, zadrgo dol zašila in prišila raztegljivo blago, tako, da bodo zgledale kot prave nosečniške. Še dobro, da si znam to sama nardit. In to me bo stalo kvčejemu 2 evra kolko bo stalo blago. Zanima pa me še ali ste se zredile še kje drugje in ne samo na trebuh? Meni se zdi do zdaj, da se sploh ne redim, razen trebuhček počasi raste, tazadnjo mam še manjšo kot sem jo prej mela. Pa še vedno bruham, tako, da se še zato verjetno ne redim. Če ima še katera kakšno pametno idejo pa naj kar napiše.

LP

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nosečniška oblačila
9.3.2007 13:55:08   
Pikica pokica
Meni so na žalost v H&M vse prekratke, zato komaj čakam na toplejše vreme, da bom lahko nosila oblekice in krilca :))

Sicer sem si pa včeraj kupila ene v Kepici v LJ ( BTC) in dala zanje skoraj 14.000 ( po starem)..user posted image
So pa vsaj dolge zadosti - celo predolge in jih bom morala skrajšati :)

Drugače se mi pa H&M proti ostalim nosečniškim trgovinam ne zdi tako drag.

Lahko pa si kupiš "normalne" hlače z nizkim pasom, le da večjo številko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Nosečniška oblačila
9.3.2007 14:22:52   
tejči77
Jaz sem v H&M v Celju dobila dvojne hlače za 40€ (tu nekje). Res pa je, da so bili popusti. Sem se pa kar večkrat tam okoli smukala, da sem si ogledala pravi model in potem kupila. So pa obojne super hlače, ene elegantne za v službo, druge pa beige kavboj kroj. Zelo zadovoljna z obemi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
10.3.2007 11:17:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Nosečniška oblačila
10.3.2007 13:20:28   
Anonimen
Ja vse hlače niso primerne. Jaz sem svoje kavbojke gledala pa imajo ene ali preveč žepov oz. so previsoko in tistih ne bom mogla odrezati. Sama imam ene dvoje take, ki se jih bo dalo popravit, so pa bolj z nizkim pasom. Če pa mi v bokih več ne bodo prav pa bom samo ene hlače št. večje kupila pa si tam gor našila iz notranje strani jersey brez rezanja pasa vstran. Nekako se bom že znajdla, bom eksperimentirala drug teden pa sporočim kako je uspelo, moram najprej blago nabavit.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Nosečniška oblačila
10.3.2007 13:48:14   
baja*
zivepo: če spredaj vse skupaj stran odrežeš (pod zadrgo), so boljše kavbojke z visokim pasom, ker si ob straneh lažje gor prišiješ pas iz jerseya oz. pride bolj visoko (nad popkom), da te gumica ne tišči.
Če imaš pa kavbojke z nizkim pasom, pa pride gumica prenizko (npr. glih preko popka) in mene to preveč tišči, če pa nimaš gumice not, pa skoz dol leze. Upam, da veš kaj mislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Nosečniška oblačila
10.3.2007 14:11:37   
Strawberrie Cherrie
H&M......

Mi je pa ful žal, da nisem več stvari kupila preko ebaya, sem ugotovila, da imajo tudi nosečniške stvari ful poceni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Nosečniška oblačila
10.3.2007 15:45:32   
solatja
js sm mela dvoje (za celo nosečnost): ene La Vie, ki so ble čista smet in pregrešno drage, ker so mi ble preozke čez boke (pa nisem debela, em jih nehala nosit že v enem 5m nosečnosti) pa ene iz Popka (Stara Ljubljana). te sem nosla vsaj 5x na teden, okler niso ble prevroče, prav so mi pa ble vse do ene 8m (pol je blo pa na srečo pasje vroče poletje user posted image ). so ble super, fajn oprijete čez noge (seveda sčasoma zmeraj boljuser posted image user posted image ) pa tam so mi jih skrajšali, čeprav so pa res stale ene 14000 bivših. ampak se je nakup definitivno obrestoval. so ble na konc že čist zlizane, ker je bil tak fajn modern kroj. od zadaj se sploh ni vidlo, da sem user posted image !!! sam so jih tud takoj prodali, ko so jih dobli, pa 14 dni sem čakla na njih (sem hotla kej dobit na razprodajah, pa sm mogla (na srečo!!) čakat na novo kolekcijo!!)


(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Nosečniška oblačila
10.3.2007 16:09:18   
Anonimen
Jaj, samo ne govorte....sem se odločla da si bom v neckermannu naročila dvojne hlače in eno trenerko in bo to moralo držati do konca, no mogoče poleti še kakšna oblekca. In pokličem, lepo vse naročim, še lepo fajn na obroke...in ko končamo vprašam kdaj pa bo. Pa mi teta lepo pove, da rok dobavljivosti ni znan, da nimajo nič na zalogi, naj čez čas še kaj pokličem in preverimuser posted image . Halooo, a bom do 6 mesca hlače čakala hlače, ki bi jih sedaj potrebovala? In na koncu bom morala še res v trgovino in dat za ene hlače toliko kot tam za trojne. Kaj pa nam prepostane drugega, naj v trenerki drajsam naokoli pol leta? Res nas nosečnice odirajo, pa tudi za otroke je vse tako zasoljeno, danes sem ene kapice gledala v Baby centru, 1.500 sit za eno mini krpico za novorojenčkauser posted image . Noro.

Srček

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Nosečniška oblačila
11.3.2007 7:53:15   
Anonimen
Jaz bom  prosila eno kolegico naj mi prinese svoje nosečniške hlače, da bom vsaj točno videla kako navadne kavbojke naredit v nosečniške. Ja cene so prezasoljene, sama bi šla v Avstrijo al pa na Madžarsko, Italija mi je predaleč, ampak kaj ko ne morem bit 100%, da bom tam kaj najdla, pol pa je tudi škoda bencina in časa, da se tako daleč vozim. Raje si kupim eno številko večje kavbojke za 13 evrov pa si gor zašijem oni pas pa je stvar rešena. Še dobro po eni strani, da bom čez poletje v največjih mesecih nosečnosti, da bom lahko nosila lahkotna in tudi cenejša oblačila. Sem pa polna idej kako kaj popravit, tako, da po moje ne bo problema, malo po omari pogledaš, vidiš kaj bi lahko iz česa nardil in je. Je pa fajn met kroj, da točno veš kako nardit.
srček - za otročka pa, če si ne moreš dragih stvari privoščit pač kupiš kje ko je bolj poceni, saj ni treba najdražjih stvari kupovat. Drgač pa se lahko v babycenter tudi včlaniš prek spleta pa maš neke ugodnosti.
Sama za otročka še nič ne nabavljam in še ne mislim, zdaj čakam na pregled, ki bo okoli 18 tedna pol pa bom počasi začela še na to mislit.

Lepo nedeljo vsem!

Janja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?