|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet spanje
1.10.2004 8:56:05   
puncica
No mene zanima kolk vaši otročki glede na starost spijo čez dan.

Kolikokrat na dan?
Kako dolgo na enkrat?

Naša 4 mesečnica spi do trikrat na dan in to po pol ure max. IN vse skupaj pride potem do tri ure, no včeraj celo sam uro pa 50 min :(( Pa sem brala v knjigi brez joka v spanje, da je to odločno premalo za starost štirih mesecev, pa da naj jo uspavam nazaj ampak men ne rata, ker ko se zbudi nič ne pomaga:((, jaz pa v slabo volo.

Ma mi bomo diplomiral s tem spanjem:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet spanje
1.10.2004 8:59:24   
malika
Pri nas je tudi bilo tam okoli 4 meseca tako obdobje, potem pa se stanje poboljšalo in je dopoldne spal 2 uri in popoldne 1 do 1,5 ure.
Zdaj pa se spanje že krajša(8,5m)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet spanje
1.10.2004 9:09:09   
CUKRČEK
Ojla, pri nas je pa ravno obratno. Naša mala je stara dobre 3 mesece in prespi skoraj cel dan in pa tudi skoraj celo noč.
Ponavadi spi od 22 ure do 6 zjutraj, potem poje, spi do 9 , spet je in zategne do 11.00.
Potem je budna kake 2 uri in je že spet strašansko utrujena. Popoldne spet spi kake 3 ure do 19 -ih , je, potem pa homaj zdrži do 22.

Imamo pač bolj leno bejbo:duda:, upam, da se ji ne bo kar naenkrat obrnilo.:hudicek:


LP

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet spanje
1.10.2004 10:24:04   
Nea
Cukerček,
pri nas je bilo popolnoma enako. Sem se že spraševala kaj je narobe z našo :miska: da tolko spi.

Veselje se je končalo ko je dopolnila 5 mesecev. Od takrat se redko kdaj zgodi da prespi celo noč. No ja... čez dan še vedno spi 2x-3x. Včasih tudi po 2.5h v enem kosu 9nebesa

Lep pozdrav,
Nea

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet spanje
1.10.2004 11:24:52   
Mojca20
Punčica,
naš malček je pri 4 mesecih spal čez dan približno toliko kot tvoja, pa tudi danes pri 6 mesecih spi približno toliko, le da ponoči ne spi in se zbuja po 6x na noč.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet spanje
1.10.2004 12:20:16   
TARA in MAJ
Tudi mi imamo probleme star je 8. mes. pa skoraj nič ne spi ponoči pa žur zbuja se kar naprej vstajam kot kakšna..... ne vem kaj bi naredila upam le da bo tega kmalu konec.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet spanje
1.10.2004 12:40:14   
dory
Nas petmesecnik je priden samo cez dan,ko gre spat ob poldne in spi celo dve-tri ure...prej pa pol je akcija, isto tudi ponoci :)


pozdravcek od kronicno zaspanih ;)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet spanje
1.10.2004 19:57:44   
Anonimen
Moja petmesečnica mora čez dan spati vsaj dvakrat. Spi pa čist različno - enkrat celo uro v kosu, drugič, dvakrat ali trikrat po pol urce. Če je čez dan zaspana, je ful sitna in kar težko jo je umirit. Ponoči pa se precej zbuja. In kaj sem naredila že dve noči zapored? Ob 19h je šla spat v svojo posteljo, pol sem jo pa kar k sebi vzela in je sladko spala (se je vmes samo dvakrat zbudil, sem malo podojila in sva spali ).
Vendar nisem za skupno spanje - se bojim da ji bom rokco polomila :(( nočem da se mojemu :angel: kaj zgodi. Pa jaz se sploh ne naspim,če je zdraven.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spet spanje
2.10.2004 12:45:50   
hanna
Pozdravljena,
tudi pri nas smo zaskrbljeni, ker naš angelček čez dan skoraj nič ne spi. Redki so dnevi ko v seštevku zaspi za 1 uro in pol. Običajno čez dan zadrema na joški za kakšne 10 min in to ji zadostuje. Ponoči ne zaspi pred 23 uro, potem pa spi do 6 oz. 7 zjutraj. Ker je skozi ves dan zelo aktivna, stalno zahteva pozornost (petje pesmic, plesanje, pačenje, žgečkanje, avijončki, libčkanje in nošenje v rokah, da vidi vse okoli sebe, sem/smo vsi zelo utrujeni in komaj čakamo, da pride noč in čas za počitek. Tudi jaz sem brala knjigo brez joka v spanje, pa nam ni nič kaj dosti pomagalo.
lep pozdrav in čimveč spanja vam želim,
hanna :sloncek:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spet spanje
2.10.2004 14:00:05   
puncica
Ma ne vem več kaj naj, danes smo spet mel 2 uri burlesk ponoč:((. Pa smo se režal pa jokal, pa cvilil, pa brcal in klatl, tak da sta mami pa ati čist v modricah:)-. Pol pa atija razjezi, jo da v košek in gremo rally po sobi :)- in tamali je očitn pasal, da jo je premetaval in je v 5 min zaspala:bravo: Res da pol spala dve uri a to je že standard.

Sem študirala da morda pa pač ne rabi tako veliko čez dan spanja, saj je vse tako zanimiv, da ne smemo nič zamudit. dans sem jo dve uri nosla v kengurujčku po bajti, pa ne ona ne bo spala na konc pa jo je le zmanjkal:bravo: seveda za pol ure. Sva dan zatemnila voziček da bi več spala a ne, ona se točno na pol ure zbudi:(( Ja no očitn se bo treba sprijaznit, je pač mala sovica:love: a imamo jo najrajši:love:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spet spanje
2.10.2004 21:37:09   
pika8
:duda::duda:Tudi pri nas Nuša ne spi kaj več.Zdaj pa sem jo 3 dni vzela k sebi v postlo,pa se hranima samo enkrat,pa še to nekje med 5 in 6.Zvečer sem jo nahranla nekje ob 23.Pa mi spet ni prav,ker se bo oz.se je verjetno že navadla spat zraven mene.:ups::duda:9nebesa

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Izračun vibracije otrokovega imena po nume...
Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njego...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?