|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izvidi negativni
20.3.2007 10:35:48   
maja1488
Ima mogoče še katera tako izkušnjo? tamala je pri treh mesecih dobila grozen izpuščaj po telesu. zamenjala sem mleko, nakar je dobila še drisko in krče. Čez kak mesec sem ji dala Pregomin in se je v enem dnevu stanje popolnoma izboljšalo. Čez nekaj časa je slučajno grizljala plasma keks in dobila pike po telesu (vsebuje mleko). Delali sva kožne teste, ki so bili negativni in sedaj sem dobila še izvide krvnih testov...prav tako negativni! Halooo... na mleko pa reagira takoj. Kaj je s tem? Recepta za pregomin valda ne dobiva.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izvidi negativni
20.3.2007 12:57:29   
sazi
tudi moj sin je bil na preiskavah in je bilo vse negativno
prijateljičina hči, ki je imela veliko hujše težave - vse negativno, je bilo papri njej tako hudo, da ji je alergologinja vseeno dala recept za Pregomin
kolikor vem, te preiskave niso zanesljive (oz. so pogosto lažno negativne) pri otrocih mlajših od 18 mesecev

žal rešitve nimam - se moraš sama ravnati po tem, da otroku ne daješ stvari, na katere reagira

ti pošljem še ZS

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izvidi negativni
20.3.2007 15:36:51   
darjatimci
Tako kot piše sazi,res je da so testi pri tako majhnih otrocih lažno negativni.Zato nekateri pediatri niti ne pošiljajo otrok na testiranje.Verjamem,da je zoprno s temi težavami,ki jih imata,saj se otroku  ne upaš dati karkoli za jest.Mogoče bi pa krvni kaj pokazali,ampak če so kožni negativni,potem krvno ne testirajo.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izvidi negativni
21.3.2007 21:13:12   
maja1488
darjatimci - tudi krvni so negativni.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izvidi negativni
22.3.2007 8:20:48   
darjatimci
Seveda so lahko tudi krvni lažno negativni,zato kot sem že napisala majhnih otrok ne testirajo.Mi smo bili testirani pri dvajsetih mesecih in pozitivni so bili tako kožni kot krvni,je pa res,da je naš otrok obremenjen z alergijo tudi dedno.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izvidi negativni
22.3.2007 21:10:50   
binabona
pozdravljena

Alergološki testi so lahko nerealni. Pediater mi je povedal, da je imel primere hudih kožnih reakcij na živilo, pa kožni in krvni testi niso nič pokazali, in obratno-pozitivne teste, pa ni bilo problemov kljub uživanju alergena.

Včasih moramo mame same ugotoviti kaj našemu user posted image škodi.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izvidi negativni
23.3.2007 22:47:17   
Pupica
Pri nas so bili prick(kožni)testi povsem negat.v prvem testiranjo pri dr.Voduškovi v Lj.Potem pa smo šli še v bolnico, kjer pa se je pokaala alergija na KM, jajc, banano, špinačo.Ampak od 10 stvari ki ti jih testirajo, dajo potem vmes še par splošnih.ena vem da je bila pasja dlaka, ki nam je pokaala negat.

Potem pa smo šli na bioresonanco, in od 500 stvari je bilo alergija na vsa mleka, žitarice, kvas, sladkor, ves sadje,...tut pasja dlaka.

In razlaga je bila ista kot so ti jo punce omenile,večkrat so lažni testi, ker so otročki premajhni. Pri nas je bila razlika med 1 in 2 testiranjem 10 dni, razlika pa več kot očitna.Zakaj?Nimam pojma....

Malček pa je star 9 mesecev.

Tako da če res želiš izvedeti, pojdite na bioresonanco, da vam vsaj povedo na kaj ste alergični. vse diete in vsi pozkusi, da bi ugotovila kaj malčku ne paše so pri meni spodleteli. Za jabolko npr.ne bi nikoli pomislila.

lp

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izvidi negativni
24.3.2007 8:52:17   
CAPA
A še dojiš?

Mi je patronažna povedala en malo nenavaden primer...

Neka mamica je še dojila svojega otroka... in je kadar koli je ONA popila kravje mleko, mali dobil izpuščaje,... ko pa so delali teste za alergijo mu ni pokazalo nič... tudi če je njemu samemu dala kravje mleko za pit ni blo nič....

HOČEM POVEDAT, DA JE BIL PIKAST SAMO TAKRAT, KO JE ONA PILA KRAVJE MLEKO... in ga je dobil skozi njeno mleko...... zanimivo, a resnično.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
10 stvari, ki sem se jih naučil, odkar sem...
Če imate otroke ob sebi. Da jih poljubite za lahko noč. Da skupaj zajtrkujete. Da greste z njimi v šolo. Da vidite, kako...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?