|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Buggyboard ali tandem voziček
26.3.2007 16:04:17   
Maleal
Kaj priporočate izkušene mamice pri otrocih z majhno starostno razliko(mi bomo imeli 22 mesecev),po eni strani se mi zdi voziček bolj praktičen,saj  imaš bolj nadzor nad starejšim,kaj pa vi mislite?Se splača it po taki voziček v AU,imajo kaj večjo izbiro in so bolj ugodni kot pri nas,če ja v ktere trgovine?

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Buggyboard ali tandem voziček
26.3.2007 16:45:51   
Aja32
Mi imamo 16 mesecev razlike in bom imela kar dva Peg Perego P3 speta skupaj... Zaenkrat je tamal še premajhen za buggyboard, pa  tudi na sprehodu se zgodi, da je utrujen... No, čeprav prakitiramo čimveč gibanje. se mi zdi, da še vedno potrebuje voziček, sploh pa na dolgih sprehodih...

Lp A

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Buggyboard ali tandem voziček
26.3.2007 18:00:17   
anckabancka
Jaz imam 18 mesecev razlike in se Buggyboard super obnese. Tastarejši uživa, ko se vozi na njem, in še cenejša varianta je kot nov voziček. Vozi se pa na njem vsak dan, ko ga grem iskat v vrtec - dobrih 10 minut peš. Potem pa gremo še vsi skupaj v trgovino...

Glede na to, da boš imela še večjo razliko, mislim da bi tudi v tvojem primeru bila to dobra rešitev.

_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Buggyboard ali tandem voziček
26.3.2007 18:13:44   
asso
U, pri tej starosti še vozičekuser posted image  No mi imamo 20 mesecev razlike in ta starejša od kar hodi, tam nekje 14 mesecev nima več vozička. Tako, da sem nabavila Buggy board in sedaj je včasih gor, večkrat pa hodi zraven...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Buggyboard ali tandem voziček
26.3.2007 19:09:52   
SaaS
Mi imamo 18 m razlike in si sploh ne predstavljam biti brez tandem vozička.

Razmisli kam in koliko boš hodila.
Jaz veliko hodim na dolge sprehode - uro do dve. Sem hodila z obema, sama, zdaj je starejši v vrtcu. In si ne predstavljam, da bi sin stal več kot 15 minut na boardu. Če pa hodi zraven mene, pa nikamor ne pridemo..user posted image , pa še zmatra se po nekaj časa.
Pa še to, starejši je shodil pri 17 mesecih, torej pri 18 mesecih, ko smo dobili dojenčka, še ni bil pravi pohodnik.

Zdaj sta stara 10 in 28 mesecev in še vsake toliko privlečem ven ta voziček, če moram sama kam z obema. Ja, starejši se zelo rad voziuser posted image . Kakšni otroci sploh nočejo več v voziček, ko enkrat shodijo. Če je tvoj med slednjimi, potem nima smislauser posted image .

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Buggyboard ali tandem voziček
26.3.2007 21:10:03   
Jančika_
Naš tavečji je star dve leti in sedem mesecev (tamali ima 8 mesecev), pa se še vedno zelo rad vozi v vozičku. Če gremo v mesto (kakšna 2 km), se v eno stran pelje, v drugo pa hodi (oz. teče). Če grem sama z obema, še vedno uporabljam tandem, meni je res neprecenljiv. Zanj sem dala s poštnino vred 38 starih jurjev, se mi ne zdi taka reč.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Buggyboard ali tandem voziček
26.3.2007 22:34:46   
taška30
A tandem pomeni da sedita eden za drugim al kako? Pa so ti vozički taki, da so primerni tudi za novorojenčke (ravno dno oz. košara?) Sploh si ne predstavljam v enem vozu novorojenčka (leže), pa našo taveliko (sede).

Ima katera mogoče sliko ali link od takega voza?

Hvala lepa, Taška

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Buggyboard ali tandem voziček
27.3.2007 9:26:39   
Jančika_
Ja, tandem pomeni, da sedita en za drugim. Večinoma so primerni za novorojenčka (zadnji sedež). Jaz imam Haucka, v akciji pa to zgleda takole:

user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Buggyboard ali tandem voziček
27.3.2007 21:30:49   
malamisha
Tudi jaz sem v podobni dilemi. Pri nas bo razlika 17 mesecev in zaenkrat sem bolj navdušena nad tandemskim vozičkom.

Navdušujem pa se nad novim modelom ABC Design - Zoom. Izgleda noro dobro, ven pa pride šele avgusta. Pri nas bo cena kar precej zasoljena...user posted image

_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Buggyboard ali tandem voziček
28.3.2007 7:17:20   
ajdaN
Če se rad vozi in če ga boš imela dosti pri sebi doma, potem proti koncu nosečnosti definitivno kupi tandema - pa magari enega rabljenega. Na Bolhi se prodajajo ves čas. Po mojem ti bo prav prišel - saj ga dobiš že za 100€.

Pri nas bo razlike 16m, mali je ravnokar shodil in po 15minutah ima hoje dovolj. Voziček obožuje že od rojstva, tako da kaj drugega kot tandem sploh ni prišlo v poštev. Pa še pri sebi doma bom imela večino časa oba. Ampak teli 4-kolesniki se za naš sprehode premalo "robustni". Jaz voziček rabim tudi za v gozd in za na makadam, zato smo iskali takega. Če bi bil prvi v vrtcu, bi pa verjetno kupili kaj rabljenega.

Izbira pa v A ni kaj dosti večja. Kakšen model sem in tja imajo, kaj dosti več pa ne. Jaz sem bila kar malo razočarana. Edino Hauckovega (takega kot ima Jančika, samo v drugi barvi) so imeli enkrat v Toys-u v akciji za cca. 160€.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Buggyboard ali tandem voziček
28.3.2007 10:25:04   
jasna
Meni se zdi pa kar velika razlika, če je med otrokoma 16m ali pa 22m razlike...
Med našima je 23m in smo imeli le en voziček. Voziček smo pri večjem ukinili pri 20m, nato sva pa hodila in hodila in nabirala kilometrino, da se je navadil:))) Sem imela pa kasneje v vozičku vedno sling če smo bili npr. cel dan zunaj. Večji je šel v voziček spat, mali pa k meni. Buggyboard se zdi meni za takšno razliko boljša varianta. Za manjšo razliko pa tandem.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Buggyboard ali tandem voziček
28.3.2007 20:59:29   
karin412
http://www.foryourbaby.de/catalog/product_info.php?products_id=11313&shop

To sem našla o ABC design zoom, ki bo v trgovinah od junija - v Nemčiji. Stane pa 499 evrov. So lepe slike, kako namontiraš lupino ali košaro.
Lep voziček, ni kaj (in cena tudi).


(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Buggyboard ali tandem voziček
29.3.2007 10:29:34   
taška30
Jančika, hvala za slikco. Ful super izgleda tole pri vas, ampak sva se odločila, da vseeno ne bomo kupili tandema. Kaj pa vem, razlike bomo imeli točno 2 leti, je pa tako, da bo tavečja v vrtcu, tako da večinoma bom rabila vozek le za tamalo.
Sama z obema niti ne bom toliko hodila okrog, če smo pa vsi štirje (še ati) da pa lahko tavečjo sedet na rame, če ne bo hotela hodit.
Sem pa že naročila ta buggy board, je drag ko pesuser posted image  - 61 eurov za kos plastike, upam, da bo vsaj konkretno v uporabi.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Buggyboard ali tandem voziček
29.3.2007 12:50:38   
cuma
Jaz se tudi še vedno odločam kaj bi. Pri nas bo 21m razlike in res je, da Ema že pošteno hodi (shodila pri 10,5m) ... bolj je problem v smeri hoje user posted image  - ta je vedno kontra našemu cilju. Mi trije bomo pa kar veliko sami pohajali ... tako da... voziček rabimo. Najprej sem razmišljala o sponki (kot pravi Aja32) , pa me zdaj matra ta janičkin tandem user posted image  ... super se mi zdiuser posted image . Povsod prideš (ker ni tako širok), starejšega otroka, ki sedi spredaj itak veliko bolj zanima kaj se okoli dogaja kot dete, ki bo vsaj prve mesece večinoma spalo..., najbrž se tudi lažje spoka v avto kot dvax pliko3user posted image .


(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Buggyboard ali tandem voziček
30.3.2007 21:06:12   
Nisaa
mI BOMO MEL PA SAM 11 M RAZLIKE PA NUJNO RABMO VOZEK BOMO KUPL PA KAR TEGA SAM V NEMČIJI KER PRI NAS JE FUL DRAŽJI V BC
http://cgi.ebay.de/Geschwisterwagen-Oregon-Tandem-ALUMINIUM-Neu-3-Farben_W0QQitemZ160101565942QQcategoryZ23628QQrdZ1QQcmdZViewItem


_____________________________

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?