|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali kdo mogoče ve ...
3.4.2007 11:39:33   
anja80
Najprej lep pozdrav!
Ne vem, če sem na pravi temi, ampak vseeno.
Naš user posted image ima zelo nizke vrednosti imunoglobinov G (pomeni, da se mu imunski sistem razvija preveč počasi), ki so še padle  z zadnjim testiranjem.
Mnenje Pediatrične klinike je, da ja otrok v individualnem varstvu, se izogiba stikov z bolnimi osebami, resne okužbe je treba zdraviti v bolnišnici. Priporočajo tudi podaljšanje porodniškega dopusta za mamo.
Jutri gram na CSD, kjer bom vzela obrazce za podaljšanje por. dopusta. Kot vem, se dopust podaljša do otrokovega 15. meseca.
Včeraj pa mi je pediatrinja svetovala, da naj se tudi pozanimam, če je mogoče, da bi ostala doma pri otroku še dalj časa, če obstaja še kakšen zakon, ki to dopušča.

Skratka, zanima me, če mi lahko katera o tem kaj napiše, če slučajno kaj ve o tem, ali je imala podoben primer. Zelo bom hvaležna vsakega odgovora.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali kdo mogoče ve ...
4.4.2007 7:46:09   
Taja Nagaja
Hojla!

Ponavadi podaljšajo za tri mesece. Najbrž je pomembno tudi zdravniško mnenje. Sem slišala za primer, ko so mami podaljšali do otrokovega 18. meseca. Ko boš dajala vlogo dodaj še svoje pismo in podrobno opiši situacijo. In upaj na ugodno rešitev.
Druga varianta pa je, da si po podaljšani porodniški na bolniški za otroka. Mogoče ti bo znala katera kaj več povedati.
Meni so zaradi alergij podaljšali za tri mesece potem pa ... znajdi se kot veš in znaš. Jih sploh ne zanima, da otrok ne spi, se praska je na zelo strogi dieti... lahko je le par živil... Pa kaj, glavno, da je otrok zdrav. A ne?

Veliko zdravja in optimizma

(odgovor članu anja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?