|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pediater v Domžalah?
6.10.2004 14:33:40   
Vittel
Pozdravljeni!
Zanimajo me vaše izkušnje s pediatri v ZD Domžale. Jaz sem v Domžale priseljena in ne poznam nikogar v zdravstvenem domu, zato me zanima, če mi lahko kakšnega pediatra priporočite po vaših dobrih izkušnjah. Pozanimala sem se v toliko, da še vsi sprejemajo nove paciente in s te strani ni omejitev.
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pediater v Domžalah?
6.10.2004 15:24:30   
KatjaK
Vittel jaz ti sam Trsinarja odsvetujem, meni ni vsec. Bom mogla tud sama zamenjat.
Lp KAtja

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pediater v Domžalah?
6.10.2004 17:32:41   
Špela
Priporočam dr. Šušteršičevo ali dr. Pretnarjevo. Midva imava slednjo in se za mojega pikija zelo zavzema. Mislim da ne le zato ker je pri njej tudi moja sestrica, ali pa tudi. Drugače pa je dober, zelo dober v Mengšu, dr. Vasle. Na žalost jaz prej nisem vedela zanj. Moti me le to, ker mojega 9 mesečnika vedno pediatrinja le pogleda fizično, drugače pa ne, odzivnosti in motorike. Ga pa vedno hvali, da je dobro prehranjen:), velik in luštkan,itd. Ampak strokovna pa morda res to ni. Se je pa zanj zelo zavzela ko je bil v bolnici in da sva dobila zdravstvene počitnice.

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pediater v Domžalah?
6.10.2004 20:07:03   
kimi
Drugače pa je v Mengšu odličen otroški zdravnik (pediater), ki je bil včasih v Domžalah. Dr. Vasle

Seveda to je le v skrajnem primeru, če vam zdravnik v domžalah ne bo všeč.

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pediater v Domžalah?
7.10.2004 8:19:30   
KatjaK
Meni Tršinar ni vsec ravno zaradi tega, ker gre vse kot po tekocenm traku. Nobenega cloveskega odnosa ze od zacetka. Pa saj ima opravka z otroci in to majhnimi in velikimi. Lepsi odnos bi lahko imel. Dobro, da smo bili bolj malo pri zdravniku do sedaj samo te nujne preglede. Aja pa se to za vsako stvar ti da takoj napotnico in gres k specialistu, ne da bi sam kaj pogledal pa kaj svetoval. Nisem zadovoljna.
Lp katja:sloncek:

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pediater v Domžalah?
7.10.2004 14:14:04   
gaja
Mi imamo dr. Šušteršičevo, pa smo se preselili in jo obdržali. Ker nam je zelo všeč je korektna in prijazna. Prve 3 mesece je posvetovalnica vsak mesec, potem pa na tri mesece.

:):):)

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?