|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   električna črpalka
6.10.2004 20:44:24   
Jančika_
Ne vem, če tole vprašanje sodi na ta forum ampak res ne vem, na katerega bi sodilo bolj.:zmeden:

Moja prijateljica pričakuje tretjega otroka. Pri prvih dveh je imela mleka za izvoz in ga je kar precej pumpala. Ker se ji zdi, da bi šlo z električno črpalko hitreje kot z ročno, razmišlja, da bi jo tokrat nabavila. Skrbi pa jo, da jo bodo preveč bolele bradavice.

Z iskalnikom nisem našla nobega posta na to temo. Ima katera izkušnje z električno črpalko? Se jo splača nabavit?

Vem, da si jo v nekaterih porodnišnicah lahko sposodiš, a ona je doma v Bosni in malo dvomim, da je tam to možno (gleda na to, da recimo ni šans, da je partner pri porodu zraven itd.). No, mogoče se motim.

Lp, Jana (ki sprašuje v imenu ene druge Jane :) )
Neposredna povezava do sporočila: 1
   električna črpalka
6.10.2004 21:04:40   
mehurčica
Jaz sem jo uporabljala samo v porodnišnici in mi je bila zelo fajn-ker me je rešila pred mastitisom.:) Ampak ko sem gledala kako mi sesa in vleče tisti vakuum mi je bilo kar hudo. Sem si ves čas mazala z lanolinom.
Moje mnenje je, da porabiš isto časa za črpanje z električno, kot z ročno. Sploh Aventova je tako fajna. Jo še sedaj občasno morem uporabit(malecki bo star 9 mesecev), ker mi mleko včasih zastaja.:(

Upam, da sem bila vsaj malo v pomoč. Lp:miska:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   električna črpalka
6.10.2004 21:11:49   
kimi
Tudi jaz sem jo v bolinišnici uporabljala. Vendar moram priznati, da je dosti bolj boleča in nič hitrejša od ročne aventove. Aventova izbrizga več mleka sem slišala. Zato, ker ni tako boleča in si bolj sproščen.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   električna črpalka
6.10.2004 22:39:54   
LEJLA
Zivjo

jest sem si za en mesec sposodila el. pumpo in sem bila zelo zadovoljna. Imela pa sem firmo medela. So pa za moje pojme precej drage ampak je to baje najboljsa firma. Sem najprej tudi sama razmisljala o nakupu pa sem se potem na sreco odlocila, da jo najprej sprobam. No potem se je pri meni izkazalo, da itak niam dovolj mleka. Sem cel dan pumpala in je bilo vsega skupaj za en obrocek :( pa se v sluzbo sem morala po osmih tednih tako da je bil zame en sam napor. Potem smo pa veliko lazje zadihali, ko smo sli na adaptirano mleko.
Jest recimo z aventovo pumpico nisem ven cisto nic dobila. Ubistvu niti nisem mogla zacet, ker more tam malo mleka najprej ven pritect da se ustvari vakum in tisti silikon pol lahko prime. Nisem pa recimo pri el. nikoli pumpala obeh na enkrat, ker se nisem mogla nikakor udobno namestit, tako da je potem trajalo malo dlje. Drugace pa spumpas mleko v 10 min, ce pa zelis povecati proizvodnjo pa se nadaljnih 5 do 10 mi. tako da je to pri meni kar trajalo po dobrih 40 min. Pa se lubi mi je mogu skoz vodo nost...joj sem takrat rabla vodo :)-
Kera pa bolj boli oz. manj pa tezko recem ker mene je takrat vvvvssseee bolel, so ble cist krvave moje boscke, se tablete proti bolecini sem jemala pa me je se zmerej bolel za znoret...jest vsaku, k me vprasa, ce je bolel ko smo rodil recem, da porod ni nic v primerjavi z uvajanjem na dojenje :(( ce sm pomislim
upam, da sem kej pomagala, pa sorci za tak roman :miska:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   električna črpalka
7.10.2004 6:47:52   
Jančika_
Hvala vsem za hitre odgovore. Mislim, da bodo olajšali odločitev.

Lp, Jana:rozica:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   električna črpalka
9.10.2004 21:37:54   
mnjam
Jaz sem ful zadovoljna z električno. Tudi mene je od začetka bolelo, potem pa sem ugotovila, da je najbolje če jo pritisnem in potem po 5 sek sprostim za 1 sek in potem spet pritisnem. Tako dobim več mleka, pa čist NIČ ne boli.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   električna črpalka
10.10.2004 11:50:04   
Jančika_
Mateja, katero pa imaš? Kje so jo da dobit in koliko približno stane?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?