|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Štorklja ali kengeru
14.10.2004 11:44:39   
Karina&Laura
Prosim za pomoč in vaše mnenje
Imam punčko staro dobrih 6 tednov, ker bi se kar naprej rada nosila po rokah bi si rada omislila kengeru ali štorkljo, da lahko vsaj kaj naredim. kaj mislite da je boljše po vašem mnenju in izkušnjah in kje bi lahko kupila štorkljo, za kengeruje sem že videla da jih prodajajo

Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Štorklja ali kengeru
14.10.2004 12:17:54   
_Arwen_
Štorkljo lahko recimo vidiš in kupiš na http://www.zurpeljhan.com/

(odgovor članu Karina&Laura)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Štorklja ali kengeru
14.10.2004 15:31:56   
Seven*
Za otroka je definitivno boljsa izbira Sling ali pa Storklja. Kenguru ga namrec drzi v pokoncnem polozaju, kar pa absolutno ni vredu. Sploh tako hitro. Ko pa je star 4 mesece pa ze ful tezek rata.. Ne vem no, jaz bi na tvojem mestu kupila Slink.


www.mayawrap.com

Tukaj ljudje kupujejo slinge. Se menda najbolj splaca.

(odgovor članu Karina&Laura)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Štorklja ali kengeru
18.10.2004 20:17:37   
Anja167
Glede nakupa slinga preko navedenega internetnega naslova: ni najbolje! :( Mi smo se malo "nasadili" (čeprav je res vsega zlata vreden!). Stane 45 USD + 15 USD poštnine, na kar ti pošta opili carino in na vse skupaj še DDV, to pa znese dodatnih 5000 SIT. Skupaj daš torej za sling 17000 SIT, za našo štorkljo pa 8500 SIT. Ne vem pa, ali je zadebeljen rob štorklje res pomembna pomanjkljivost v primerjavi s slingom. Mogoče se da do slinga priti preko kakega uvoznika v Evropi? (Jaz raje nisem več gledala po internetu, da se ne bi preveč zasekirala. :(()

(odgovor članu Karina&Laura)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Štorklja ali kengeru
19.10.2004 9:26:19   
Seven*
Razlika med naso Storkljo in slingom je kar velika. Sling je precej bolj nastavljiv in ful bolj uporaben. Razlika je v tem, da je nasa Storklja enotne velikosti in da imajo potem majhni ljudje ful probleme, ker je ne morejo uporabljat.. Se mi pa osebno zdi TRAK za nosenje otroka najboljsi. Sling se namrec uporablja skupaj z tistima dvema obrocema za nastavitve, trak pa poljubno vozlas in imas otroka lahko na hrbtu, spredaj, ob strani..itd..po zelji..

Prilagam nacine uporabe traku za nosenje otroka..

http://www.mamatoto.org/portalVBVS/desktopdefault.aspx

Noseni otroci so najsrecnejsi otroci, zato otroci primitivnih kultur tako malo jokajo.. So vedno navezani na mamico. :bravo:

(odgovor članu Karina&Laura)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Štorklja ali kengeru
19.10.2004 14:05:49   
Anja167
Hoj!
Tudi pri slingu je lahko otrok v vseh možnih položajih, prednost obročev za nastavljanje pa je, da lahko zelo hitro prideš do želene nastavitve in da ti ni treba vsakič zadeve odvezati. Ampak - kar človek ima, je dobro, ko se navadi, in tako, kot si rekla, Seven, imamo najsrečnejše otroke, a ne? Naš je v slingu kot v 9nebesa. LP.

(odgovor članu Karina&Laura)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?