|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dolina winetou
28.4.2007 10:37:03   
Janja78
lep pozdrav
mene pa zanima, če je katera že bila tam in kje točno je to?
lp janja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dolina winetou
28.4.2007 11:58:50   
žarnica
Jah,smo bili že večkrat tam. Nevem s katere smeri se pripelješ: npr.: od Majšperka, proti Stopercam, nato samo naravnost. POl pa tako vidiš ob levi strani znak za dolino winetou ,pa tudi s ceste vidiš hišo in ribnik,,se pelješ malo po gozdu,pa si tam. Drugače ti žal ne znam povedat.

(odgovor članu Janja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dolina winetou
28.4.2007 13:14:28   
bajsek
Hojla

Prvič slišim! Me pa zelo zanima, ali imakatera kak link? Tisti ki ste bli - izkušnje, kaj se datam opčet, ali je primerno za 21m starega otroka?
lp

(odgovor članu Janja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dolina winetou
28.4.2007 16:09:35   
BLAŽIKA
To je v eni dolini kjer je vse bolj domače in imajo majhen ribnik kjer lahko loviš ribe katere pa ti potem tudi pripravijo, če želite. Imajo tudi nekaj malega igral in vsako soboto ter nedeljo živio domačo glasbo. Ni kaj preveč za doživet, razen ribe imajo pa res dobre. Je pa to čisto ob gozdu in v naravi.

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poznate ta počitniški raj?
Tu se otroci krasno zabavajo, starši pa si v miru odpočijejo. Da, Terme Dolenjske Toplice so idealna izbira za krajše dr...
Kaj morate prebrati letos poleti?
Bliža se poletje in treba je spakirati tudi knjige, ki jih bomo brali, ali pa vsaj poskušali brati na plaži. Letos smo p...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?