|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Samoporjavitvena krema
3.5.2007 8:57:27   
blue sky
Živjo, punce!

Ker se bližajo vedno bolj vroči dnevi, ne bi rada prvič v kratkih hlačah stopila iz stanovanja s čisto belimi nogami. Do zdaj sem sprobala že kar nekaj samoporjavitvenih krem in sprejev, pa sem bila vedno ful lisasta (kljub peelingu kože), pa še koža je po uporabi smrdela user posted image .

V solarij bi hodila, ampak imam 3-mesečnega sinčka, zato ne utegnem - niti ga nočem zaradi solarija puščati doma user posted image .

Zanima me, če obstaja kakšna samoporjavitvena krema, gel ali mleko, s katerim koža lepo enakomerno porjavi. Pa fajn bi bilo, če ne bi po uporabi koža tako smrdela (je to sploh možno?).

Prosim za kakšen nasvet ali priporočilo kakšnega izdelka.

Hvala in lep sončen dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Samoporjavitvena krema
3.5.2007 8:59:07   
Taula
Na Lepoti je ena tema o tem se mi zdi.user posted image

Drugače te bodo pa prestavili.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Samoporjavitvena krema
3.5.2007 9:00:57   
Anonimen
jaz mam od Dove-a.. ful zadovoljna..user posted image user posted image sam premalkrat se spomnim, da bi se namazala.. tko da učinka ni..user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Samoporjavitvena krema
3.5.2007 9:01:54   
Anonimen
Jaz uporabljam Dove summer glow-to neko novo sranje, ampak je ok. Pa še sveti se. Drugače pa si poglej pod forum Lepota in moda, je blo nekaj besed na to temo.

Samo po pravici povedano se s takimi kremami in tem Dove mlekom ne boš kaj posončla. Sploh ne bo kakšne razlike, tak da ti je solarij tukaj skoraj edina varianta, poleg kakega sončenja na soncu seveda. Samo ob tem vremenu bolj težko. Jaz grem v solarij kr z otrokom, sicer je malo starejša, pa vseeno. Se sprehajam z njo in ko zaspi, grem v solarij. Tak da ni panike. Ti pa jo lahko komot pustiš za te pol urce doma, ti bo fajn prišlo. V solariju se pa lahko lepo sprostiš.

< Sporočilo je popravil nivess -- 3.5.2007 9:02:58 >

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Samoporjavitvena krema
3.5.2007 9:22:47   
Anonimen
Firma Garnier(mislim,da se tako napiše)je na tržišče dala samoporjavitveno mleko,pa tudi firma Johnson,tista za otroke(šamponi,mila in podobno)tudi ima mleko za porjavitev.Veliko sem jih že preizkusila(teh novih ne)ampak vedno vsa lisasta ali rumena izpadem.Fujj,tako,da grem raje na balkon na sonce za pol ure ob 12h,ko je močno sonce.Ampak le za največ pol ure.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?