|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spol
8.5.2007 13:48:04   
annie
Jutri imam morfologijo (prva nosečnost) in me zelo zanima kakšnega spola bo user posted image . Pa me zanima, kdaj je smiselno vprašati G za spol, verjetno na koncu, če ti slučajno prej nič ne omeni. Kakšna navada je sploh, ali G omeni, ali ne? Po drugi strani pa si mislim, da če ne bo nič omenil, me bo nekam čudno vprašat...ne vem, no... Kako je bilo pri vas, ste vprašale, seveda, če ste bile radovedne, tako kot sem jaz user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spol
8.5.2007 14:31:24   
Anonimen
Ja no, zakaj pa na koncu?
Seveda povej čisto na začetku, da se bo sploh vtaknil v to in poskusil pogledat. Če mu boš povedala na koncu bo mogoče mislil, da te ne zanima in ne bo niti pogledal kaj je.

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spol
8.5.2007 15:25:51   
Anonimen
Sami G običajno ne omenijo, zato kar pogumno, še pred začetkom povej, da je tvoja želja izvedeti spol. potem pusti da pregleda vse in ko bo prišel do spolnih organov, ti bo povedal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spol
8.5.2007 15:53:52   
lunca2
Ko sva bila midva z user posted image na morfologiji naju je ginekolog sam vprašal če želiva uzvedeti spol in sva rekla pač da bi rada vedela. In rekel nama je da bo user posted image . Ko sva imela sedaj zadnji ultrazvok je tudi ginekologinja potrdila da bo user posted image .
Če ne bi ginekolog nič vprašal pa bi vseeno vprašala zakaj pa ne? Nima ti biti kaj nerodno, saj je tvoj user posted image .


_____________________________

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
8.5.2007 17:37:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spol
9.5.2007 7:57:16   
Mateja82
Ponavadi G vpraša če želiš vedeti kaj bo. Če pa nič ne reče  in če te zanima  pač to poveš najboljše na začetku. Res ti nima bit kaj nerodno.
Pri prvi user posted image  so mi je šele v 32 tednu povedala točno da bo user posted image . Na morfologiji je kazalo bolj na user posted image .

_____________________________

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Spol
9.5.2007 9:44:37   
anita1984
mene je preden sem se ulegla na tisti stol vprašal, če želim izvedeti za splo, sam kaj ko ni mogel videti, ker je imela user posted image  prekrižane nogice....je skrivalauser posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Spol
9.5.2007 12:45:41   
annie
Ojla, punce! Evo, pa je morfologija za mano, vse je v mejah normale, razen srčka se točno ni dalo natančno videt, ker je ležal s hrbtom spredaj, tako, da imam čez 2 tedna še enkrat uz, da bo srček še enkrat natančno pogledala. Drugače za spol pa tudi veva user posted image , ker je že takoj na začetku videla, kaj bo in vprašala, če želiva izvedet...tako, da pričakujeva user posted image ...sva zelo vesela, še posebej moj dragi, ker si je tako želel...tako, da je že sedaj ponosen user posted image .
Edino, kar me skrbi je to, da so mi danes v urinu ugotovili povišan sladkor, tako, da moram jutri it na tisti OGGT test user posted image ...upam, da bo test negativen...

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?