|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plenice Bambinomio
4.5.2007 19:18:05   
mamuška
A ima katera izkušnje z njimi oz. jih uporablja pri svojem otroku? Zanimajo me konkretne, direktne izkušnje, ker jih ne poznam. Za prvorojenca sem uporabljala najprej navadne tetra s povijalnimi, okoli leta smo šli na štorklje in bili z njimi zelo zadovoljni. Kolikor berem, naj bi bile te bambino mio manj glumazne, si pa ne predstavljam, koliko to vpija, saj  če prav razumem, je to vbistvo tetra plenica zložena v prekrivne hlačke user posted image . Gledala sem samo katalog, bom pa zelo vesela kake konkretne izkušnje katere od uporabnic.  Pa ena taka okvirna cena bi me tudi zanimala, v bistvu bi dokupila za k štorkljam, ki jih imam samo 10+15 vložkov, kar je nekako pol premalo za novorojenčka. Razmišljam v smeri, da bimorda bambino mio uporabljala takoj za novorjenčka, pa štroklje kasneje ali pa kombinirano nisem si še na jasenm.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plenice Bambinomio
4.5.2007 20:49:11   
tintin
Bambinomio so manj glomazne, ker imaš dve velikosti...in so bolj prilagojene starosti otroka...na strani od Bambinomio si poglej par filmčkov je fajn prikazano in si boš znala predstavljat tudi koliko so debele http://www.bambinomio.com/v06/nap/usr.cgi. Paket 12 plenic in 3 prekrivnih hlačk stane cca starih 16.000 sit.
Za posamezno plenico sem pa pozabila...;(
No jaz še nimam user posted image , ampak jih nameravam nabavit, ker so me zelo navdušile. Tudi na tujih straneh sem prebrala dosti pohval.user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Plenice Bambinomio
7.5.2007 14:56:18   
tejči77
Mene tudi zanimajo te pleničke. Ampak kaže, da jih imajo celo v 4 velikostih. Verjetno pridejo precej dražje kot racmanke ker moraš komplet kupiti 4x in ne enkrat.
Zgledajo pa res precej bolje ker niso tako glumazne in zagotovo se tudi sušijo hitreje, ker ni cela plenica debela, ampak samo vložek. Jaz imam en trail pack doma (notri je ena plenička in ene prekrivne hlačke), ampak se mi ne sanja kako to potem v realnosti zgleda. Tudi jaz prosim za kakšno izkušnjo iz prve roke.
Hvala

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Plenice Bambinomio
11.5.2007 11:47:04   
Putka
Jaz nekih ful izkušenj nimam, ker jih uporabljamo šele slab tedenuser posted image . Za začetek sem kupil en paket midi, pa še dvoje najmanjše hlačke + en paket plenic, tako da imam nekje 20 plenic in 5 hlačk. Meni so zaenkrat super všeč, sicer pa z drugimi bombažnimi plenicami nimam izkušenj.

No, začetni paket me je koštal nekej 130€, sem vzela še prašek in paprinate podloge. Pa ponoči imamo zaenkrat Pamperske, a vseeno v 2-3 dneh prišparam na paketu plenic :)

Sploh so mi Bambinomio všeč, ker niso nič prevelike, tamalo lepo not zavijem in zadovoljno z nogicami brca. Verjetno bo ta prvo številko hitro prerasla, ampak se mi 12€ ne zdi pretirano za dodatne prekrivne hlačke. Sem izračunala, da bom morala nekje čez pol leta par hlačk in večje pleničke dokupit, kar pride nekje 50€.

Kar se vložkov tiče, je res malo debelejše zašita tetra plenička, lepo se jo na tretjine zloži in enostavno splakne pod vodo in v stroj. So pa precej bolj mehke kot tetra, tako da so prav fine na otip.
Zaenkrat sem prala 2x, pa posušijo se na zraku v enem dnevu. Malo polikam in to je to. Meni so super

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Plenice Bambinomio
11.5.2007 19:21:28   
mamuška
Sem jih šla pogledat v Ariela, ampak mene ne prepričajo user posted image oz. bi zraven obvezno imela povijalne hlačke. Kajti - prekrivne hlačke pridejo ob bokih direkt na kožo, saj čez boke plenica ne pride, to mi pa nikakor ni všeč. Poleg tega so mi te prekrivne veliko tanjše kot štorkljine, vsekakor pa je po obsegu plenic precej manj. Verjento si bom nabavila par kom prekrivnih hlačk več od štorklje in not zlagala svoje tetra plenice, ki jih imam lepih 50 kom user posted image , po 6 mes pa bomo šli na štorklje. Tudi zaščita za plenico mi je od štorklje miljonkrat boljša kot je predstavljena pri tem sistemu. Pri štorkljinih predlogah v vsem času uporabe nisem niti enkrat imela drekca na plenici, še skoz je prišlo res malo in problemov z madeži nisem imela. Tale flis pa je zelo tanek, tako da mi zbuja resne dvome. Skratka, mislim da bom cca 500 EUR raje malo drugače uporabila, sama ideja mi je pa všeč. 

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Plenice Bambinomio
14.5.2007 13:09:12   
Putka
Ja, kar se teh papričkov tiče gre res malce drekeca skozi, se pa vsi delčki gor zadržijo. So pa plenice potem res zaflekane - mpak itak so za lulat pa kakat namenjene. Dobro jih splaknem in operem na visoki temperaturi, pa je.

Meni pa je rano to pri teh pleničkah všeč, da niso preveč masivne. Mala lahko normalno brca v njih, medtem ko si pri drugih tega ne morem predstavljati. So racmanke tolk velike, da bi mi pol otroka prekrijeuser posted image

Pa zaenkrat še niso premočile, kljub temu, da so "tanke".

Aja, pa blizu 500€ niso bile, kot sem rekla me je prva runda prišla nekje 130€.


< Sporočilo je popravil Putka -- 14.5.2007 13:10:49 >

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?