|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
21.10.2004 10:04:39   
Špacka
Halo :nosecka: kje pa ste?
Sem nas danes jaz malo na vrh prestavlja, ker drugače se nobena ne javi, če smo bolj zadaj, potem pa nimam kaj za brat.

Midva sva v redu, včasih kar ne morem verjeti, da gre vse tako lepo :duda: me lepo vsak dan pozdravi in kako potem človek ne bi bil srečen:love:
Imam pa v sredo pregled mislim da spet UZ tako da ga bom spet vidla :bravo:
ja pa spet bom mogla na tehtnico:zmeden: se doma sploh ne tehtam.Drugače pa mi je ta mesec minil tako hitro, da sploh ne morem verjeti, upam da se bo tako nadaljevalo do februarja...
Grem pa z naslednjim tednom v akcijo mislim da je čas, da začnem z nakupi za najinega novega člana, ker me bo drugače na koncu preveč udarilo po žepu, ja pa zase moram kupit nosečniške hlače, v glavnem informacije sledijo.

Danes grem pa v trgatev k mojim staršem letos je bolj čudno, ker baje ne moremo čakati do sobote mi je strokovno razložila moja mami, ki ni nikoli marala vinograda, ampak slučajno je bil vinograd zraven na parceli katero sta kupila za vikend:)-:)-:)-:)-
Je pa tega bolj malo tako da oberemo v 2-3 urah in se mamo zraven še lepo.
Tako zdaj se mi pa že majčkeno mudi, tako da bom jutri preverila, kako ste bile pridne pa prinesla bo grozdje pa pecivo moja mami tako dober peče, pa kar naprej nekaj peče, tako da je že kar čudno da nisem kot en :sloncek:

LP Špacka 21t 6/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
21.10.2004 12:57:58   
Dolina
Ojla,se še jaz malo javim. Semdobila še eno delo, tako da sem čist zaposlena.Pa še vedno smrkam. :((Čudno je pa to,da imam vsake toliko časa občutek, da imam malo vročine. V glavnem pa se počutim v redu. Moja pikica tako lepo brca, da samo te trenutke čakam. :sloncek::bravo::sloncek::bravo:
Špacka, saj je kar fino imeti vinograd,če se ti da s tem ukvarjat. Midva razmišljava,da bi tudi kupila kaj na dolenjskem (in dala njegovemu bratrancu v oskrbo,ker se ukvarja z vinom, midva pa bi imela vikend) :love::love: to bi bilo fino. :bravo:
Jaz tud rada pečem in potem tudi jem. Na srečo se pa tudi veliko gibam :kuza::sloncek::kuza::kuza: in se mi zaenkrat še ne pozna prav veliko.
Se pa že 4 tedne nisem zredila niti grama (sem v 21t). A je to v redu? al bi mogla bit kej v skrbeh? :zmeden:

Grem naprej delat,da bom čim prej konec. Fajn se mejte, :nosecka:, pa kej se javite.
:rozica:
Lp,Dolina 21t

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
21.10.2004 13:50:19   
Pikapolonica
Ku-ku!

Tudi jaz sem še vedno tukaj, čeprav mi je zadnjič G. rekla, da se od 37 tedna porod šteje za čisto normalnega (torej nič prezgodnjega) in da se lahko mimogrede zgodi. No, p ase k sreči še nič ne dogaja, ker tudi stanovanje še vedno ni čisto pripravljeno. Me pa otroček tako zelo brca ves čas, da se mu očitno še predoboro godi tam notri in najbrž še ne bo kar ven prišel.

DOLINA, ne se sekirat zaradi kil. Poglej, jaz sem včeraj zaključila že 37 teden in sem se vsega skupaj zredila 7 kg. Moja G. mi ni v celi nosečnosti niti enkrat rekla, da bi bilo s tem kaj narobe in jaz ji verjamem. Ti pa povem, da je tako fino, ko lahko še vedno počneš skoraj vse, kar si prej. Ko skorajda ne občutiš nobenega bremena oz. davka nosečnosti, kot pravijo. Na aerobiko še vedno hodim, v avtu se še tudi vedno vozim (čeprav naj se ne bi več) in sploh mi ni čisto nič hudega. Edino na mehur mi včasih tako pritisne, da me kar zvije. Sicer pa, da le moj škratek raste tam notri. To bomo pa videli jutri, ko mi bo najbrž spet zmerila maternico in pa njegove (njene) centimetre in kilce.

Vam pa moram povedati, da me je včeraj začelo kar nekaj stiskati, ko sem pomislila na to, da bom kmalu tudi zares doživela tisto, o čemer sem do sedaj le brala. Porod seveda. Saj vem, da ni to noben bav-bav, da je bolje biti čimbolj skuliran, pa vseeno. Stisne te, ko pomisliš, da je to nekaj, kar te ima pod kontrolo in je neizogibno. In da se mi bo v naslednjem mesecu življenje tako zelo spremenilo.... Danes sem si v DM že kupila tudi blazinice za dojenje, pa pleničke (tiste Newborn, za čisto majčkene), za kozmetiko se pa še nisem odločila. Najbrž bom pristala kar pri Bübchen. Čeprav nam je v materinski šoli bolj reklamirala kar navadno vodo in čim manj kemije....

ASSO, kako je kaj s tabo? Se tudi tvoj škratek še predobro počuti v tvojem trebuščku. Saj, edino pravilno. Saj še ni čas. Me pa prav zanima, kako se bodo poklopili najini PDP. Bi bil hec kaj, če bi tudi rodili zares na isti dan?

Tako, zdaj pa še ve kaj povejte. Nekam bolj redkobesedne smo vse po vrsti zadnje čase. Le zakaj?

Pa-pa, Pikapolonica :pika: in :duda: (37t 1d)





(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
21.10.2004 17:10:37   
BONI*
Hojla punce!

Tudi jaz sem še med vami. Če prav imam pred seboj še slaba 2 meseca, si včasih želim, da bi že enkrat rodila. Komaj se še prenašam na okoli. Moj :angel: je iz dneva v dan težji in vse bolj se ˝gužva˝.
Zadnje čase se mi prav nič ne ljubi. Komaj se pripravim, da kaj naredim po stanovanju in da skuham kosilo. Še računalnika se mi ne ljubi vklopiti. Tako vreme je, da sem čisto brez energije. Komaj čakam, da bo spet kaj sončka, pomožnosti več kot za pol ure. Rada bi šla malo ven na sprehod z mojim dragim, pa nikoli nima časa ali pa ravno dežuje ali pa se meni ravno takrat ne ljubi.

Pikapolonica in Asso, pripravljene, pozor,.........ZDAJ! Še malo, pa bo tudi za vaju napočil tisti trenutek. Držim vama pesti:miska:

Lp,Boni:rak: in :duda: (32t2d)

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
21.10.2004 17:15:01   
BONI*
Punce, mojemu :angel: se pa ravno kolca. Revček! Kar naprej kolca. Ko se meni kolca, sem prav nesrečna. A mislite, da naše :duda: tudi kolcanje kaj nervira?

Lp, Boni

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
22.10.2004 7:10:04   
Mina1
ku-ku, dobro jutro:nosecka::

Včeraj sem imela v LJ porodnišnici pregled oz. UZ materničnega vratu in je vse o.k., (kritična meja je 15mm in manj, jaz imam 35 mm);), pa še UZ je naredil en zelo prijazen G in vse povedal kaj in kako, pa lulčka mi je pokazal, skratka vse. Res lepo:bravo:

Potem pa še za 30 min ležat, da naredijo CTG maternice in potem računalniško naprej obdelujejo. Zaenkrat so te preiskave še zastonj, ker je v fazi raziskovalne ekipe, drugače bi bilo to oz. bo to za plačat.

Ponovi vajo imam 15.12.04, torej v 31t.:)

Aja, pa srečala sem MALO MAJO:nosecka:, je ležala v isti sobi, pa sem slutila, da je ona, ampak nobena ni upala nič reči in potem sva po mobiju ugotovili, da sva bili tapravi.:)-:)-:)-

Drugače pa glede počutja: blazno kašljam in me v prsnem košu kar tišči, upam, da ne obležim ali kaj podobnega. pa saj ni čudno, včeraj je bilo blazno toplo, potem naslednji dan pa skora 5 stopinj in tako:zmeden:

Kako potem, kje ste vse, a še spančkate:)-

pa-pa Mina1, 23t:nosecka:

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
22.10.2004 8:06:12   
Lu
Jutro!

:bravo: Mina1. Sem vedela, da se nimaš za nič sekirat. Super. Kako pa je z malo majo?

Midva se imava super. No zdaj me je že počasi začel ovirat trebušček. Se moram skoz nekaj prepogibati pa kar ne gre več tako zlahka kot nekoč :)- Sem že kar zaobljena.

Juhuhu danes delam samo do 13. Potem grem pa an eno otvoritev v Ribnico. Komaj čakam da bo ura 13. Je tako težek dan da je kaj.

Se vam javim še kaj potem.

papa Lu in :duda:
23t 3/7:love:

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
22.10.2004 9:49:41   
BONI*
Dober dan punce:nosecka:!

No, Mina1 sem zelo vesela, da je vse OK:bravo:. Sedaj pa se res lahko dokončno sprostiš in začneš uživati v nosečnosti 200/h.
Upam, da se ti bo tudi kašelj čimprej pozdravil.

Lu, uživaj na sejmu. Upam, da vam ne bo dežek kaj preveč nagajal. Nekam sumljivo je tudi danes to vreme.

Lp, Boni & :duda:

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
22.10.2004 9:51:36   
BONI*
Eh, Lu oprosti, otvoritev, ne sejem. Ne vem zakaj sem avtomatsko povezala Ribnico z sejmom suhe robe.

Lp, Boni

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
22.10.2004 10:13:14   
Lu
He, he Boni, res ne vem. Ampak saj si :nosecka:, a ne. Me rade kaj zabrkljamo, a ne ;)

No v bistvu grem na otvoritev ene videoteke. Moj dragi jo odpira, :bravo: Bomo pa na suhem ;)

Se javim še kaj kasneje.

lp Lu

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
22.10.2004 16:29:48   
BONI*
Uuu videoteka, čestitam:bravo:!

Lp, Boni

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?