|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako rešiti situacijo
10.6.2007 11:40:16   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Veliko krat sem se že obrnila in vas in nikoli me niste razočarale zato vam bom tudi tokrat povedala za moj problem in upam, da je kakšna z ustrezno izobrazbo, da mi bo res lahko dala nasvet iz prve roke.
Z fantom sma načrtovala user posted image  , ko sem zvedela, da sem po enem letu postala user posted image  me je, ko sem mu povedala novico poslal na splav user posted image  Seveda nisem šla, čez čas mi je rekel, da mu je žal in, da nikoli več take napake ne naredi. V glavnem vsak sva imela svoj avto, s tem, da sma oba prodala in kupila enega zelo velikega ( enoprostorca ) in zavarovanje za avto naredila na mene, ker imam že full bonifikacije. Zadnja dva meseca pa nisem več mogla vzdržati z njim, ker se mi je skoraj zmešalo. Pred cca. 14 dnevi je odšel, s tem, da mi je odpeljal avto, katerga polovica je ravno tako mojega in vse papirje od avta in zavarovanja. Zdaj ne morem brez njega prekiniti ne zavarovanja, ne nič... Sem poklicala njegovo mamo, sma se dobili na kavici, ji povedala, da sem se obrnila na njo v upanju, da bom preko nje kaj na lepo uredila, pa mi je rekla, da se ona ne bo v to mešala, ker ga je skozi zagovarjala in je njen sinček. Pa, da mi je tako dajal zraven polovico za najemnino. Ja, halo saj pa je živel tudi tukaj!
Mi je rekla, da ga naj pokličem sama. Jaz pa vem, da nebom nič uredila sama z njim, ker se mi sploh nebo javljal na telefon, če ga bom poklicala oz. mi nebo hotel vrniti mojega denarja za avto. Jaz pa brez službe, v podnajemniškem stanovanju in čez 3 mesece pride moja user posted image  na svet zato sem res obupana in bi rada samo, da mi vrne nazaj moj delež. Punce kaj naj naredim, prosim pomagajte mi! Hvala vam in lep dan še naprej user posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 10.6.2007 12:16:31 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim pomoč!
10.6.2007 11:45:15   
Anonimen
Ojej user posted image T
To je pa res hudo težko.. Jaz ti ne bi nič svetovala, ker nisem na tem in ne bi bilo pošteno, da ti svetuje nekdo, ki ima doma vse porihtano, vendar držim pesti, da se zate in tvojega user posted image čimprej lepo porihta..

Drži se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prosim pomoč!
10.6.2007 11:45:42   
Anonimen
Prijavi krajo avtomobila.

Uradno je tvoj tako da.....mislim sori, sam je pa res bedak. Jaz bi ga na tvojem mestu poklicala oz. če se ne javi mu poslala sms, da če se ne zna dogovorit, kot odrasel človek da boš pač prijavila krajo avtomobila. Pa nej se pol z policaji pogovarja, če se lažje kot s tabo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prosim pomoč!
10.6.2007 11:46:35   
soncece24
Če je avto pisan na tebe in ga noče vrnit, pokliči policijo, saj ti ga je ukradel. Potem ga pa prodajta in si denar razdelita. Čisto simpl. Če ne gre z lepa, gre pa z grda, žal.

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako rešiti situacijo
10.6.2007 11:48:38   
ElaM
Točno tako naredi, kot ti je svetovala Karin24. Če je avto pisan nate, je to kraja in pika.
Samo je pa res idiot, no.user posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 10.6.2007 12:51:32 >


_____________________________

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prosim pomoč!
10.6.2007 11:52:22   
ašun
Tudi jaz ti ne znam svetovati, zato samo držim pesti, da se bo vse uredilo za tebe in tvojega user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Prosim pomoč!
10.6.2007 11:55:06   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Prijavi krajo avtomobila.

Uradno je tvoj tako da.....mislim sori, sam je pa res bedak. Jaz bi ga na tvojem mestu poklicala oz. če se ne javi mu poslala sms, da če se ne zna dogovorit, kot odrasel človek da boš pač prijavila krajo avtomobila. Pa nej se pol z policaji pogovarja, če se lažje kot s tabo.



Se ne bi mogla bolj strinjat.
Vendar ga najprej opozori. Ponudi mu tudi možnost, da avto prodata, si delita denar na pol in si kupita vsak svoj avto, oz, kar pač želita. Ker v končni fazi je vseeno dal pol za avtomobil.
Jaz bi mu predlagala najprej prodajo, pa da avto čimprej pripelje nazaj. Če se ne bi strinjal, bi pa prijavila krajo avtomobila, pa naj ostane brez 000....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Prosim pomoč!
10.6.2007 12:01:15   
Pingvinčica
Se podpišem pod predhodnice.
Upam da urediš zadevo.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Prosim pomoč!
10.6.2007 12:04:14   
lorch
Če si slučajno zavarovala avto na obroke, lahko na banki prekličeš trajnik ali pa poskrbiš da tisti dan na računu ni denarja za odtegnitev trajnika, pa boš tako vsaj plačevanje zavarovanja prekinila. Potem mu sporoči, da avto ni več zavarovan, oz, če je avto pisan na njega ga bodo prej ko slej opozorili z zavarovalnice.
Če pa je avto pisan na tebe, pa le prijavi krajo, ampak prej ga opozori, da boš to naredila, če v določenem času ne pripelje avta, da ga prodata ali vsaj denarja da te izplača.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Prosim pomoč!
10.6.2007 12:04:45   
Anonimen
Ne, avto ni pisan na mene, ampak je pisan na banko, dokler on ne izplača kredita oz. leasinga, ki ga je vzel zanj za tisto drugo polovico. Tako, da ne vem, če bi lahko to prijavila to kot krajo avta? Je pa res, da je zavarovanje pisano name, ampak mi je odnesel vse papirje, niti enega nimam s katerim bi dokazovala. Jaz sem mu zaupala, zdaj pa mi naredi tako štalo user posted image  Najhujše pa je, da še njegova familija drži z njim, seveda, ker nimajo denarja, da bi mi ga zdaj vrnili. Joj, punce, jaz sem tako obupana, res več ne vem kaj naj naredim!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Prosim pomoč!
10.6.2007 12:10:17   
Strawberrie Cherrie
Nič, najprej ga pokliči, poizkusi na lep način, da bi vsaj avtomobil prodala...
joj, punca..ne vem, kaj naj rečem.
Itak, da njegova familija drži z njim, tako kot bi  tvoja s teboj. A polovico avtomobila s ti plačala v kešu ali kako? Pa nisi zahtevala, da se avto piše nate?

Če ne bo šlo na lep način, pa vsaj malo 'zagrozi' s policijo ... ne vem.. najbolje bi bilo, da si poiščeš kakšno strokovno/pravno pomoč. Kakšen odvetnik oz pravnik ti bi znal najbolje pomagat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Prosim pomoč!
10.6.2007 12:11:34   
lorch
Če nimaš pri sebi nobenega papirja, lahko greš na zavarovalnico in dobiš duplikat oz. potrdilo, da si sklenila pri njih to in to zavarovanje, za ta in ta avto, verjetno lahko dobiš tudi kako potrdilo da si zavarovanje plačala. Z duplikatom pa lahko dokazuješ, da si avto zavarovala ti.
Žal boš morala biti kar vztrajna in potrkat na nekaj vrat, ampak se ti bo splačalo.Upam, da ti bo uspelo do duplikata in da ti bo to pomagalo kaj doseč pri njem ali na banki kjer ima leasing.
Držim pesti!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Prosim pomoč!
10.6.2007 12:13:08   
Strawberrie Cherrie
Po papirje pa kar na zavarovalnico...

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Prosim pomoč!
10.6.2007 12:16:53   
Strawberrie Cherrie
Pa jaz res ne vem, kaj je s temi tipi narobe...
sem se zdaj ob prebiranju tega, spomnila na svojega bivšega. Kake scene je delal, kaj vse mi je pobral , s tem, da je nehal telefone plačevat (mobilce svoje) pa sem jaz imela vse preko študentskega računa, kako sem z svojo minimalno štipendijo in delom preko ŠSja mogla vse plačat. Še obroke za MOJ lastni bike, ki mi ga je odpeljal. Da bi mi zdajle tole naredil kdo...bi ga lastnoročno nabila. Ne bi se več pustila. In ti, punca, se tudi ne smeš. Zavezmi se zase in za svojega , pa zahtevaj eno fajn preživnino, ne se pustit!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Prosim pomoč!
10.6.2007 12:21:46   
Anonimen
Sem že bila na zavarovalnici, vse povedala kako je na stvari, ampak brez njega oz.papirjev nisem mogla prekiniti zavarovanja.

Ja, jaz sem polovico avta plačala v kešu, on pa je za svojo polovico vzel leasing tako, da je avto itak pisan na banko preko katere ima leasing. Ja, ni pisan name, ker sem bila koza neumna in mu zaupala, zdaj pa poglejte kaj se mi je zgodilo user posted image  

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Prosim pomoč!
10.6.2007 12:23:36   
Anonimen
Pokliči odvetnika in se dogovori za sestanek. Vidva sta živela skupaj ne? No potem moraš to samo dokazat in gresta v postopek delitve premoženja, v tem primeru avta, ker sta ga kupila v času trajanja izvenzakonske skupnosti. Izvenzakonsko lahko dokažeš z recimo potrdilom da je dobival račune ipd. na vajin skupen račun....ipd.
V glavnem pojdi do odvetnika.

Pa nehaj prosjačiti za miloščino pri njemu in njegovi družini. Zahtevaj kar je tvojega!

Za v naprej pa en nasvet: vse, res vse kar je kaj vredno in data oba denar, dejte na papir! Sej sam koleke plačaš in hrambo pri notarju madona! Nič težkega!
Ker pač nikoli ne moreš bit v nekaj 100% prepričan.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Prosim pomoč!
10.6.2007 12:35:10   
Anonimen
Kako smo ženske naivne, tole je šola za vse nas, nikoli neveš kaj se partnerju plete po glavi.
Kar si plačala z gotovino, tko al tko ne moreš nič dokazat žal.
Če imaš zavarovanje na obroke, so položnice na tvoje ime in tu bi se verjetno dalo kaj narediti.
Seveda, da njegovi držijo zanj ne zate, saj je njihov otrok seveda.
Če bi moj sin kaj takšnega storil, bi sigurno imela en dolgi pogovor, če bi kaj pomagalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kako rešiti situacijo
10.6.2007 13:01:06   
Magi*
bom spet napisala: pa kje jih najdete?!!! OK, ni treba odgovarjat, saj vem, da jih je polno takih gnojevuser posted image

drugič: najdi si odvetnika ali brezplačno pravno pomoč in poskusi mu na ta način malo zagroziti, nič na fino in zlepa. s takim tipom samo na oštro, ker očitno samo tak jezik razume. čim boš ti začela cincati, te bo tip spregledal in ne boš dobila niti centa.

tretjič: pa zakaj vsi, ko pričakujete dojenčka greste najprej ogromen avto kupovat? in se zakreditirat do daske, pa še stanovanjskega problema nimate rešenega in službe tudi ne? saj dojenčki res ne rabijo veliko, rabijo samo varen dom. saj vem, da ti je bila ta šola do konca življenja, upam pa, da se bo katera druga iz tvojega primera kaj naučila.

denar za avto je itak stran vržen denar, samo ti si to ugotovila na res brutalen načinuser posted image

da ne boš mislila, da te napadam ali obsojam, želim ti vse najboljše in da dobiš nazaj vsaj del tega, kar si vlagala v to zvezo, ker bosta z bejbijem to rabilauser posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kako rešiti situacijo
10.6.2007 14:48:24   
Anonimen
Ja, živela sma skupaj v podnajemniškem stanovanju, ki sem si ga jaz zrihtala že preden sem poznala njega in on je bil pri meni kar tako. Nikjer ni napisano, da je on tudi tukaj živel, ker je itak enkrat na mesec spakiral in odšel domov k svojim.
Glede duplikatov pa tudi nebo tako enostavno, ker brez prometnega dovoljenja nebom mogla nič urediti, prometna pa je tudi ostala v avtu user posted image  
Punce, nobenega papirja nimam, da bi lahko brez njega kaj uredila...
Odvetnik....hhmmm, finančno mi ne znese, da bi si ga lahko privoščila.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kako rešiti situacijo
10.6.2007 15:43:31   
soncece24
Imaš ključe od avta? Če ja, idi po njega, bivšemu pa kr povej, da si ga že dala v oglas in ga bosta lepo prodala in si denar razdelila. In pika. Če si ne bo dal dopovedat, pa vključi odvetnika.

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kako rešiti situacijo
10.6.2007 15:55:52   
Anonimen
Nimam ključev od avta, če sem napisala, da mi je odpeljal avto z vsemi papirji vred. Res ne vem kaj naj naredim, želim samo, da mi vrne moj delež denarja in zavarovanje, druga itak ne rabim nič...

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kako rešiti situacijo
10.6.2007 16:24:56   
BLAŽIKA
Vidim da žal ne boš mogla narediti prav nič, ker se očitno z njim ne da pogovoriti pa še avto v bistvu ni sploh od nobenega ampak od leasing hiše.
A pa imaš kakšen dokaz da si ti dala zraven denar za avto? Če ja potem ti ostane res samo odvetnik oz. prijava, drugače pa žal.
Bi ti z veseljem pomagala ampak vidim da je res skrajni primer.user posted image


_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kako rešiti situacijo
10.6.2007 16:41:30   
Anonimen
će je kje blizu in videvaš avto mu prepikni gume.. vse 4..grdo, ampak si ne zaluži drugega

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kako rešiti situacijo
10.6.2007 18:08:57   
bskrle
Zadevo prijavi policiji, naberi priče, ki bido izjavile,d a sta skupaj živela ...odvetnik bo žal nujno potreben.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kako rešiti situacijo
10.6.2007 19:40:54   
karmy
oh groza...česa so nekateri zmožni..to pa je pohlep ja... ja tako kot so predhodnice rekle, da si pojdi uredit duplikat, pa kakršnekoli dokaze ki bodo dokazovale da je on tam živel in da ti je ukradel tvoje stvari, pojdi k odvetniku, in izcimi iz tega ničvrednega idiota še njegovo dušo če je treba user posted image pol pa drugič pazi kako zaupaš in kaj zaupaš partnerju...

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?