|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aptamil confort1
17.6.2007 19:23:40   
tris
eno vprašanje smo zamenjali mleko aptamil confort proti krčem ker jih ima skozi danes ima 2 meseca in je obup. sedaj ko pije to mleko ima prav tmno zeleno blato in tako mehko kot driska in še to ful ji poka po trebuhu. zanimajo me vaše izkušnje.
mleko se ji tudi ful pogreza gor in skozi se ji hlipa včasih se mi zdi kot da ne prenaša mleka nasploh.
hvala za mnenja in lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: aptamil confort1
17.6.2007 20:33:33   
madela
Ja morda pa bi bila alergija na mleko. A ima mogoče kakšne izpuščaje,posebej pa na pregibih? Če ja,je skoraj verjetno alergija. Glede kolcanja se dojenčkom rado kolca,ker pri pitju iz stekleničke posesajo tudi veliko zraka in je lahko ta zrak vzrok,da ji gor poganja. Drugač je pa našemu tudi "pokalo" po črevesju,pa ni bilo nič narobe. Zeleno blato pa nekateri povezujejo z alergijo,spet drugi pa pravijo,da zato,ker bi naj otrok dobil premalo hrane. Katero je pravilno pa ne vem,vem samo to,da prvi sin ni imel zelenega blata,kljub hudi alergiji,drugi sin pa je imel zeleno blato,pa nima alergije. Je pa tisti dan bolj malo jedel.
Poskušajte še kljub temu dajat tole mleko,da boste videli,če je res mleko krivo,drugae pa se v lekarni posvetujte naj vam dajo kako lahko prebavljivo mleko.
Pa srečno!

(odgovor članu tris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: aptamil confort1
17.6.2007 23:20:00   
ema82
mi uporabljamo aptamil comfort že od začetka (sedaj imamo 6mesecev in pol),pa imamo tudi vedno zeleno blato in veliko poka,sem vprašala pediatrinjo kaj je narobe  in je rekla da je to vse od tega mleka ker ima comformil malo hitrejši vpliv na prebavo (deluje malo odvajalno) in da ni nič narobe.

(odgovor članu tris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: aptamil confort1
18.6.2007 8:39:48   
kaya2007
mi imamo tudi to mleko, pa nima zelenega blata niti nič od tega kar opisuješ...

(odgovor članu ema82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: aptamil confort1
18.6.2007 18:24:58   
Dashenka
Moja hči je "gor zrasla" na Aptamil Confortu.
Pila ga je od 1m starosti, zjutraj in zvečer pa še krepko v drugem letu starosti. Bil ji je tako všeč, da je vsakič, ko sem ji hotela "podtakniti" navadno oz alpsko mleko protestirala in rekla "to ni doblo meko".

Do uvajanja goste hrane je imela zelen, mehek (skoraj tekoč) kakec in to je čisto normalno. Ko pa smo pri 4m začeli z uvajanjem goste hrane se seveda temu primerno začne spreminjat tudi barva, vonj in oblika kakca.

Zato pa ni nikoli imela krčev ter nikoli se mi ni bilo treba razbijat glave  tem koliko dni že ni kakala.



(odgovor članu tris)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: aptamil confort1
20.6.2007 14:43:37   
Anol
Mi imamo tudi Aptamil comfort, ampak žal naš kljub temu ne kaka vsak dan, pa kakec je od rumenega do zelenega, pa od bolj kompaktnega do driskastega. Krči pa kakor kdaj, kakšen dan smo brez in je odlično, drugi dan pa obupno. Rekli so mi da naj opazujem če bi slučajno dobil še kakšne spuščaje, zaradi alergije, ampak jih ne opazim, tako da upam, da bodo krči po 3 mesecih minili in da se mu bo prebava uredila.

anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: aptamil confort1
20.6.2007 15:09:00   
lilka
Jaz dajem sicer Novalak AC1, ki je tudi za krčke prilagojen, pa zelenega blata sicer nma ima pa zelo zelo redko blato in zelo pogosto kaka, tudi do 4 krat na dan. jaz tudi čakam, da bo 3 mesece stara, da bi to minilo, upam, da bo res konec s tem po tretjem mesecu, bomo mogle močno držat pesti.

< Sporočilo je popravil lilka -- 20.6.2007 15:10:44 >


_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: aptamil confort1
21.6.2007 6:21:18   
bibi
Tudi jaz sem uporabljala en čas Comfort. Prej sem imela Aptamil Pre. No imel je tudi hude krče  od začetka pa do 3 mesecev in po Comfortu so izginili, možno tudi zato, ker je dopolnil tri mesece. Po comfortu je pa postal strašno zaprt (pa naj bi imel odvajalen učinek)user posted image in je kakal 3 dan in to s pomočjo sladkanih kamilic, toplega donata ali pa celo svečke. In tudi on je imel temno zeleno blato! Pa revček se je ful matral in pritiskal za vsako ko je jedel in ni mogel kakati. Zdaj sem pa spremenila hrano in imam od Nestle mleko Beba HA2 (protialergijska) in čudežno sam vsak dan kaka brez moje pomoči in tudi blato je že mešanica temno zelene in pa senf barve.user posted image To mleko mu ful odgovarja, je dobre volje, sproščen, se smeji, prej ga je pa samo šraufalo, pa še boljšega okusa je od comforta ki ima okus po zažganem (no vsaj meni)! Priporočam to mleko.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?