|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plenice?
29.6.2007 16:19:29   
Ulaa
Odlocam se za nakup bombaznih plenic. Sem si kar nekaj prebrala in se mi zdi, da bistvene razlike med Racmani in Storkljo ni. Torej na podlagi cesa ste se odlocile? in katere mi bolj priporocate. Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plenice?
29.6.2007 17:09:44   
karamela
Jaz uporabljam od štorklje, ko sem doma ko,  pa kam gremo pa kombiniram s plenicami za enkratno uporabo. Imam tudi ene rumene od Racmana. Po mojem mnenju je kvaliteta nekje enaka. Večje razlike ni. Štorkljine se mi zdijo edino malo manj kompaktne, ampak ko otrok začne plazit in se dvigovat in hodit je bolje, da je med nogami čim bolj mobilen in mu je udobno.

Mislim, da za katerekoli se odločiš ne boš nič zgrešila.


(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Plenice?
29.6.2007 17:14:21   
moci
racmanke so res širše in se otrok težje giblje. 

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Plenice?
29.6.2007 20:54:24   
Putka
Jaz sem se odločila za Bambinomio ( www.bambinomio.com ), ker:
- imajo več velikosti, od rojstva dalje
- so prekrivne hlačke mehke in lepih vzorcev user posted image
- so ugodne (150€ za začetek, potem dokupiš par večjih hlačk po 12€)
- notranji vložek je v bistvu tetra plenica, ful vpojno in mehko
- imajo že pripravljene pakete, mi smo vzeli S

Če imaš možnost poglej v bližnjem Arielu. Mene so pri racmankah čisto zmedli z nekimi rumenimi, zelenimi - nisem več vedla kaj rabim, koliko... Tukaj pač po številkah oz. kilah nabaviš, pa je.

A niso luštne?user posted image  

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Plenice?
29.6.2007 22:51:35   
Ulaa
Tele Bambinomio sem si sla ogledat, vendar me moti plastificiranje na notranji strani, imam obcutek da je isto kot bi otroka zavila v plasticno vrecko. A se da štrokline kje videti? Ker racmane imajo v BC.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Plenice?
1.7.2007 21:04:26   
SašaR
Mi uporabljamo racmanke. So zakon. Ko je mala šla pred parimi meseci v vrtec smo prešli na tiste za enkratno uporabo, vendar sem nazaj potegnila naše bombažkote, ker so zakon, sam jo pa moram sedaj pogosteje preobleči, ker je bolj mobilna in gre vse hitreje skozi. Imam prehrivne hlačke mikropor bombaž da dihajo. Pri babinomio me moti to, da ni enotna velikost, kot je to pri racmankah ali štorkljah.
Nam so zakon.


_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Plenice?
2.7.2007 0:17:12   
mamuška
Jaz prisegam na štorklje. Racmane sem imela 1 x za poskusit (kar je veliko premalo za neko realno mnenje!!), ampak meni ne potegnejo. Menda da so bolj vpojni, medtem ko so štroklje manj glumazne. Mi smo štorklje uporabljali od 1. leta (prej sem imela navadne tetra) pa do konca (cca 19. mes čez dan in ponoči do 3. leta) pa nismo nikoli imeli težav s premakanje, razen če sem sama slabo namestila prekrivne hlačke. Imela sem tudi prekrivne hlačke od racmana, ki so bistveno slabše od štorkljinih. Mislim, da štorklja da veliko več na ekološkost materialov, na prijaznost materialov in na res odlično izdelavo produktov, so pa kdaj kak cent dražji od racmana. Bambino mio sem si vzela testni paket - mene ne prepriča. Res, da so veliko tanjše, vendar ker poznam, kolikšna "debelina" je potrena, da otrok čez noč ni moker ko žaba, me tistih par plasti ne prepriča. ALi je dodana kemija (zakaj se potem zaje***m s pranjem plenic?) ali pa vse skupaj premoči. Poleg tega je notranja stran prekrivnih hlačk gola in tisti gola membrana, pride direkt na kožo na mestih, ki jih ne pokriva plenica. Ne, hvala! Dokupila bom nekaj bombažnih plenic od štorklje, naročila sem te nove bambusove, pa nekaj zamuja dobava, in bomo prakticirali isto kot pri prvorojencu. 

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Plenice?
2.7.2007 11:05:35   
Anonimen
jaz imam devet racmanov (rumenih na ježke) in 20 štorkljinih pa ne vidim čisto nobene razlikeuser posted image razen v vzorcu in etiketi.....ok, notranji vložki so malo različni, pri enih je na enem koncu širši, pri drugih pa na obeh enako......drugače pa je popolnoma enak model, isto na ježke in z onimi pritiskači, da se velikost regulirauser posted image tak da ne vem v čem je razlika, ok, če primerjam štorkljine in modrega in zelenaga racmana, samo to kar mam jaz je popolnoma enako....samo da so štorkljine dražjeuser posted image

(odgovor članu mamuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Plenice?
2.7.2007 15:24:58   
Ulaa
Saj ravno to sem jaz razmisljala, glede na slike so se mi zdele enake, razen cena user posted image . Mislim, da bom kupila par racmanov za zacetek.
Hvala za info.
lep dan
Ula

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
2.7.2007 17:11:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ulaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?