|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gost krvavkast izcedek
28.10.2004 20:33:23   
BONI*
Punce, imam eno težavo. Nekaj se mi je zgodilo, pa ne vem kaj.
Naj začnem na začetku. Včeraj zvečer sem si po naročilu G vstavila prvo Canesten vaginaleto, ker imam že nekaj časa rumenkast izcedek in me občasno srbi splovilo. Mislim, da mi jih je dala boj v preventivo, če bi slučajno bile glivice. Danes pa se že cel dan ubadam z močno povečano količino prav tako gostega rumenega izcedka. Dopoldan ga je bilo prav enormno veliko in je bil pomešan z napol raztopljeno vaginaleto. Vložke sem menjala na 1/2 ure, ker so bili res totalno zapacani. Popoldan se je količina izcedka nekoliko zmanjšala.
Kar pa me sedaj skrbi, pa je to, da sem pri zadnjem obisku WCja opazila, da je izcedek nekoliko krvavkast (na vložku in na WC papirju). Kaj bi to lahko bilo? Zakaj?
Že dopoldan sem zaradi povečanega izcedka klicala G, pa je bila v orduinaciji samo sestra, ker je G že odšla. Kaj dosti mi ni znala pomagati. Rekla mi je, da naj tadruge vaginalete danes zvečer ne vzamem in če jutri ne bo bolje, naj spet pokličem. Takrat izcedek še ni bil krvavkast.
Naj pa povem še to, da me je danes čez dan že parkrat špiknilo v nožnici oz. kolikor poznam anatomijo bolj v materničnem vratu.

Ali je imela katera podobne težave po Canesten vaginaleti, ali je morda to kaj drugega? Valda ni to že kakšen čep? sicer sem v 34 tednu in me res lahko že kaj preseneti.
Sedaj se začenjam spraševati, ali sploh vem, kako naj bi čep zgledal.

Prosim za pomoč!

Lp, Boni


Neposredna povezava do sporočila: 1
   gost krvavkast izcedek
28.10.2004 21:49:59   
dix
Povečan izcedek po vaginaleti je normalen, saj mora nekam it in to je ven.

Za krvavkast izcedek pa stopi do ginekologa oz. mogoče boš kmalu morala v porodnišnico!?!

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   gost krvavkast izcedek
30.10.2004 19:42:06   
Medvedka
Tudi jaz menim, da bi bilo dobro, da greš do ginekologa, če imaš krvavkast izcedek... Zaradi same vaginalete, izcedek ne more biti rjavkast (krvav).
Ali ti je ginekolog slučajno naredil ginekološki pregled? V tem primeru je namreč tudi možno, da ti je ranil sluznico, ki je zakrvavela, ko pa se ti je drugi dan zaradi vaginalete izločalo še več sluzi, pa je bila vmes lahko v tem primeru tudi posušena kri (rjeve barve).

Srečno!

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   gost krvavkast izcedek
31.10.2004 17:22:49   
BONI*
Hojla punce!

Da vam sedaj povem, kako se je odvilo. Vbistvu nič posebnega.
Naslednji dan sem klicala scojo G in ji povedala za krvavkast izcedek, pa mi je rekla, da ni nič narobe. Da ni to nič takega:zmeden:. Pregled pri njej sem imela takrat pred dvema dnevoma in NI bil vaginalni.
Ker krvavega izcedka potem ni bilo več, nisem šla nikamor. Sem se pa odločila, da v prihodnje za kaj takega sploh ne bom več klicala svoje G ampak bom kar direkt šla v porodnišnico. Tam te vsaj pregledajo.
Dvomim pa, da je bil to čep-nekako mi ni deloval kot čep. Lahko, da mi je res samo kakšna žilica počila iz ne vem katerega razloga pač.
Mi pa sedaj že tri dni zelo otrdeva trebuh,česar prej nisem bila vajena. Se mi zdi, da mi za vsak :duda: večji gib (jaz pravim, da se gužva) trebuh otrdi.
Predvčerajšnim sva bila z dragim v trgovini (ker sva bila pozna, sva res malo bolj hitela) in mi je v cca. 20ih min. 4x otrdel trebuh. Zdraven pa me je sila teže trebuha močno pritiskala navzdol. Sploh nisem več mogla pokonci stat tako, da sem se kar na eno polico usedla in si malo odpočila. Isti dan zvečer mi je potem še enkrat otrdel trebuh, poleg tiste neverjetne sile teže, pa me je trebuh tudi bolel. Ko sem se ulegla in malo podihala, je minilo.
Sedaj mi čez dan trebuh otrdi cca. 10x, vsakič ko sem dalj časa na nogah, se sklanjam ali kaj ˝težjega˝ nesem (košara z opranim perilom:zmeden2:). Ma, čist sem že nepokretna:)-. Še dobro, da bo kmalu konec.

Lp, Boni & :duda: (33t4d)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?