|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobki?
12.9.2007 18:22:04   
Afnica
Zanima me kdaj so vaši nedonošenčki dobili zobke? A je pri nedonošenčkih sploh kaj drugače ali je treba korigirat? Najbrž odvisno že tako od dojenčka samega...eni jih dobijo prej, drugi pozneje.
 
Gre namreč za to, da sta naša dva stara zdej 4 mesece, korigirano 2. Pa se mi zdi, da ju že srbijo dlesni. Pa dve beli pikici sta se pojavili na spodnji dlesni. To še ne pomeni, da bodo zobki ju3 zunaj, ampak da nekje se pa že kažejo??? Bi bilo to možno? Res pa je da sta kar sitna zadnje čase, pa kr z rokicami se čohata po ustih.

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobki?
13.9.2007 15:09:57   
emaa
Po oje, da za zobke ni treba korigirat. Naša dva sta se začela slinit kot nora, bolelo ju je pri 4,5 mesecih. Prvi zob smo dočakali 14 dni nazaj, dobil ga je David, pa ni nič kazalo, da kaj bo. Luka ima pa že 4 mesece belo kot da bo zob vsak čas čez usekal pa še ni. 

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zobki?
13.9.2007 19:37:38   
anajmad
Naša Ula je dobila prvi zobek pri kronoloških 15 mesecih,koirigirano 11M in pol. Mislim,da kr drži ,da tam pri enem letu. Eni mal prej,eni mal kasnej.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zobki?
13.9.2007 22:26:54   
* Mateja *
Ma jaz se na pamet ne spomnim. Vem pa da je imel ful časa vse napeto in belo, kot da zobek kar ven pokukal, ampak ni bilo še dalj časa nič. Ko je dobil svoj prvi zobek vem da sem jokala od veselja.  Prvi zob, a veste kako veselje je bilo, vse none smo takoj poklicali!!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dragi, danes si pa vzamem prost dan!
Kar me je danes fasciniralo, je bil izraz na obrazu mojega dragega moža, ko sem mu rekla, da si bom vzela prost dan. 
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?