|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   shranjevanje materinega mleka
15.7.2007 22:36:14   
nity
pozdravljeni, zanima me koliko časa in kje lahko shranjujem iztisnjeno mleko, in kako ga potem uporabim...ali ga segrejem, počakam da se odmrzne..
lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: shranjevanje materinega mleka
15.7.2007 22:38:57   
frutka_
Od Aventa imaš celo serijo vrečk, sponk za shranjevanje mleka. Za koliko časa ne vem ampak za kakega pol leta že lahko shraniš brez skrbi. Jaz sem odmrzovala tako, da sem potunkala vrečko v vročo vodo. Ampak problem je nastal, ko smo malega hoteli s tem mlekom nahraniti po steklenički. Ni hotel piti! Tako da je pri nas to odpadlo.

Vrečke lahko kupiš v BC in najbrž še kje.user posted image

(odgovor članu nity)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: shranjevanje materinega mleka
15.7.2007 23:21:30   
darinkan
Jaz v drugo dojim, pri prvi pa sem shranjevala mleko. Rekli so mi, da je lahko tudi 1 leto v skrinji. Dajala sem ga kar v navadne vrečke (npr. za sendviče) in zavezala. Odtajala sem ga počasi na sobni temperaturi, ali pa kar pomočila v vodo. Tako odtajano mleko lahko potem še hraniš 24 ur v hladilniku in tudi celo dvakrat pogreješ, pa ne bo nič. meni je zelo prav prišel, saj sem ga na začetku imela veliko, potem pa manj. Sem si pa stiskala ven celih sedem mesecev - po štirih mesecih sem začela kombinirati tudi adaptirano mleko.

(odgovor članu nity)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: shranjevanje materinega mleka
15.7.2007 23:56:01   
Naja30
Jaz sem pa naredila napako in shranila mleko v aventovih posodicah, ki sem jih sterilizirala z aventovo tekočino za steriliziranje. In to mleko je dobilo nek čuden okus. Sem vse zlila stran. Škoda, ker bi mi zdaj prišel prav npr. za zgostitev krompirčka ali da bi z njim naredila rižolino user posted image

(odgovor članu darinkan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: shranjevanje materinega mleka
16.7.2007 10:52:34   
lunca2
Jaz sem iztisnjeno mleko shranjevala v aventovih posodicah. Če ga imaš v hladilniku ga moraš porabiti v 24-ih urah, tako kot adaptiranega. user posted image Če pa prej postane zeleno pa ga zliješ stran.

_____________________________

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?