|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polivančki-hranjenje
27.7.2007 10:41:51   
neja24062007
Pozdravljene!

Na vas se obračam s težavo in upam, da mi boste lahko kaj svetovale. Kot prenekatere mamice imam tudi jaz pri prvemu otroku malo problemov user posted image . Naša mala miška ni in ni znala prijeti bradavice zato smo jo začeli hraniti po steklenički in ker je bilo mleka vedno manj smo ji začeli mleko dodajati (Aptamil 1). No sedaj mleka sploh ni več in pije samo Aptamil. Pri prvem pregledu me je zdravnica opozorila, da bi morala pojesti že 120 ml Aptamila 1. Ampak tu je problem, naša mala miška ga poje maksimalno 100 ml, če zelo dolgo spi in je zelo lačna, drugače ga spije od 60-90 ml. Kako naj jo prepričam, da naj ga spije več? user posted image  Stara je dober mesec in še zmeraj uporabljam cuclje številka 1, ali naj jih zamenjam? Včasih se mi zdi, da se utrudi ker mora malo bolj vleči, včasih pa se mi zdi, da preveč vleče in ji mleko teče iz ust?

Hvala in lep dan še naprej.

Katja in Neja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polivančki-hranjenje
27.7.2007 10:47:31   
blue sky
Katere flaške pa uporabljaš? Mi imamo samo Nukove in imamo še zdaj cuclje velikosti 1 (od 0 do 6 mesecev) in jih še nekaj časa ne bomo menjali. Iz flaške itak teče tako hitro kot otrok sesa. 
Če otrok noče pojesti več, ga ne sili. Zdaj, ko je ta vročina, morda ni tako lačna in ji daj večkrat na dan malo vode ali čaja.

Aja, še to - najbrž si mislila zalivančki in ne polivančki user posted image .

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: polivančki-hranjenje
27.7.2007 10:48:51   
Anonimen
Najprej, niso polivački, ampak zalivančki.user posted image

Pa čudno ti je to pediatrinja razložila. Meni je patronažna povedala, koliko mora pojesti na dan in ne na obrok. Ker lahko poje večkrat na dan po manj, ali manjkrat po več. Tako da količina mleka na en obok res ne more biti merodajna. Se pa na žalost več ne spomnim, koliko je rekla.

(odgovor članu neja24062007)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: polivančki-hranjenje
27.7.2007 10:52:45   
BAMBINA_
Pa saj otroci niso narejeni po JUS-u, da bi morali pojesti točno toliko pa nič več in nič manj. Če je ona zadovoljna, potem se naje in pač ne rabi več.

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: polivančki-hranjenje
27.7.2007 11:16:24   
neja24062007
ja, se opravičujem, res so zalivančki... uporabljam flaške in cuclje Avent in Tommee Tippee. Dodajam ji tudi komarčkov čaj (Hipp). Ali imajo vaši otroci ritem spanja oz. kdaj se ritem uspostavi? Ponoči sicer dobro spimo, ampak čez dan pa malo manj... dopoldne hoče na roke in to traja okoli 4 ure... popoldan je ta že tako utrujena da počiva urico max. dveuser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: polivančki-hranjenje
27.7.2007 13:40:18   
saška*
Živjo.
Si mogoče pomislila, da bi najprej uporabljala flaške samo od ene firme, ker se Tommee Tippee in Aventove zelo zelo razlikujejo. Če jih uporabljaš potem si to tudi že opazila.
Otrok itak je dokler je lačen, če poje preveč, malo spusti ven. če poje premalo zahtev več. Ne ravnaj se po tem koliko mora pojesti na obrok ampak koliko na dan kot so ti že omenile. Moja poje 120 ml že od prvega dneva, je res da se je že rodila bajsasta, pa mi je šele zdaj pri štirih mesecih začela štrajkat, ko bi morala pojesti več. Poje pač zvečer dvojni obrok....

LP

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tatu med dojenjem – je varno?
Življenje se je obrnilo na glavo, pridružil se vam je nov član. In kot mamica si želiš, da bi s tatujem za vedno obeleži...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?