|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   močne bolečine v križu
31.7.2007 10:28:54   
Anonimen
Ali še katero tako zelo boli križ kot mene? In sicer,mene tako močno boli,da nevem več kaj naj naredim!! Sem tudi plavala dosti sedaj na morju,pa ni čisto nič bolje! Bolečina je tako močna,še posebej na desni strani,tako da komi stojim samo na desni nogi. Zato si zelo težko oblačim hlače,ko moram prestopat!! Še posebej ko kaj pospravljam in ko se nato po končanem delu uležem,se ne morem sprostiti najmanj 10min,ker se takrat še bolj čuti bolečina! Skrbi me kako bom lahko sploh loh še kaj pospravila po stanovanju,če me že zdaj pri 23tednu nosečnosti tako močno boli!! Ima katera kakšen predlog??

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 31.7.2007 17:15:31 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: močne bolečine v križu
3.8.2007 10:31:20   
martinuška
Hm, moj odgovor ti verjetno ne bo nič kaj všeč, ampak vseeno...

Sem imela iste težave, kot jih ti opisuješ. Se pravi bolečine v križu, ter bolečine nad mojo desno nogo, ki so sevale v samo nogo (temu se reče tudi išijas). Takrat temu nisem posvečala kaj posebej pozornosti, ker so mi pač vsi rekli, da so bolečine v križu v nosečnosti zelo pogoste, da jih pač moram potrpet. Jaz sem se takrat oblačila bolj sede kot stoje, ker me je tudi pri prestopanju z noge na nogo zelo zabolelo. Dosti moraš počitvat pač... Drugega ni.

Jaz sem rodila pred 9,5 meseci in imam še vedno te težave, težave z išijasom so se mi celo povečale, tako da sem bila včeraj pri zdravniku. Rekel mi je, da to nastane dostikrat zaradi nosečnosti, ker se medenične kosti v nosečnosti zaradi priprave na porod razširijo, posledično pa lahko pride ishiatični živec, ki poteka iz hrbtenice v nogo, med te kosti oziroma se lahko ob te kosti nato pri aktivnostih drgne. (Mogoče me bo kakšni medicinec še popravil....:) ). Kakorkoli, edino, kar pomaga, je ful mirovanja v ležečem položaju, tako da se hrbtne mišice sprostijo, živec pa se lahko samo v tem primeru premakne v pravilen položaj med kosti.

Meni je sedaj zdravnik rekel, naj vsaj 14 dni dosti ležim, kar je seveda pri moji 9,5 mesečnici malo težko, ker sem na porodniškem dopustu. Ampak vseeno opažam, da me manj boli.

Žal torej ni nekega "magičnega" zdravila...

Aja, še to. Meni je predpisal B-kompleks vitamine, ker baje regenerirajo živce. Kolikor vem, lahko to ješ tudi v nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?