|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sedenje na krušni peči
13.11.2004 20:01:27   
mateja 26
Oj.Spet jaz glede iste frendice.Ona namreč zelo rada sedi na krušni peči.Jaz sem ji to odsvetovala glede na to,da je noseča.Ravno tako vroč tuš,...
Ne znam pa ji razložiti,zakaj je to škodljivo.
Mogoče ve veste?

Lp,Mateja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sedenje na krušni peči
13.11.2004 21:03:01   
Jančika_
Da bi to škodilo? Po moje ji ne more kaj ekstra škodit. Ne priporočajo recimo dolgega namakanja v res vroči vodi, mislim, da zaradi prekrvavitve (je potem manj krvi v maternici). Tako sem vsaj jaz to razumela. Ne tuš ne peč ne zagrejeta celega telesa tako zelo.

Moja prijateljica se je celo nosečnost kopala v precej topli vodi, tudi jaz sem si kdaj pa kdaj privočšila fajn toplo kopel - saj hitro začutiš, kot ti postane neprijetno.

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sedenje na krušni peči
13.11.2004 21:26:05   
beti 1
Jaz ti tudi ne bi vedela povedati, zakaj bi to lahko bilo škodljivo, razen če bi ji pod tušem ratalo slabo zaradi vročine. Jaz sem se celo zadnje trimesečje veselo grela na krušni peči, pa mojemu :duda: nič ne fali, meni pa tudi ne. Nikar je preveč ne prestraši. Nosečnost NI bolezen.

lp
beti 1

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sedenje na krušni peči
14.11.2004 12:30:41   
Anonimen
No, tuš zagotovo ne škodi, ker se telo ne more pregreti do te mere, da bi to škodilo otročku. Drugače pa v prvem trimestru odsvetujejo pregrevanje (savna je recimo prepovedana), ker se takrat razvija otrokov živčni sistem in pri preveliki temperaturi maminega telesa lahko pride do morebitnih okvar živčevja pri otročku. Jaz prve tri mesece zagotovo ne bi sedela na peči. Vročim kopelim pa sem se tudi v tem obdobju izogibala.
Pozdravčke, Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu mateja 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   sedenje na krušni peči
14.11.2004 14:38:49   
Tejči
Glede peči ti ne vem nič povedat..lahko pa ti povem glede vročega tuša. Moja babica se je v 9 mesecu šla tuširat z vročo vodo in se ji je otroček obrnil in je zaradi tega imela carski rez.. Zato jaz nisem in ne bi nikoli v nosečnosti preizkušala s kakšnim vročim tušom, savno,...tudi na peči ne bi sedela-ziher je ziher!

Pa LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?