|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Quinny 3XL comfort in Maxi Cosi cabriofix, J...
18.1.2007 18:16:33   
MADMAX
Kot nova uporabnika tega foruma in bodoča starša imava par vprašanj glede vozička za novorojenčka. Čeprav je bilo verjetno že 100x napisano (nama na žalost ni uspelo najti) naju zanima naslednje:
- je zgornja kombinacija primerna za novorojenčka ali potrebuje tudi košaro? PDP je sredi aprila
- je s kakšnimi adapterji mogoče kombinirati maxi cosy lupinico in voziček Jane Slalom pro
- kje se dobi podobno torbo kot je v kompletu z Jane Slalom pro za Freestyle 3XL - kako je s cenami. Na netu je na žalost nisva zasledila (Pikapolonica, BC, Ariel)

Pa  prosim za čimveč predlogov in hvala vsem vnaprej ...

Lep pozdrav .... user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 7.3.2007 22:55:00 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
18.1.2007 18:19:57   
April
Če boš rodila aprila ne rabiš košare.

(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
18.1.2007 19:39:09   
lea23
to pa tudi mene matra ja! torba za potrebščine, za quinnye!! a sploh obstaja? mogoče v barvah?? nisem zasledila še nikjer! kakšne pa so cene, če takšne torbe sploh obstajajo?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
18.1.2007 19:45:19   
lea23
evo sem našla! v spletni trgovini baby centra. imajo nahrbtnike in torbe, različne barve. malo več kot 10.000 sit

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
18.1.2007 19:53:30   
Anonimen
Če boš rodila aprila, potem košara ni nujno potrebna, sploh ker se freestyle čisto poleže. Lupinica maxi cosi se z nobenim adapterjem ne da naštimat na jane slalom pro. Torbe za quinnyja obstajajo, ampak sem jo zaenkrat videla samo v en barvi, pred časom na spletni strani sončka, zdaj je pa nimajo več.

(odgovor članu lea23)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
18.1.2007 20:04:34   
Nisaa
Mi mamo frestyle pa nimamo nobene košare pdpd sem mela konec septembra tud če bi rodila pozimi je nebi kupila sej maš zimsko vrečo pa še kake deke če ti je premalo,torbe pa prodajajo v Baby centrih v Lj vem da sem jih vidla v BTCju.Maš pa frestyle v sončku ceneje kot v baby centru vrjetno tudi torbe!

_____________________________

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
18.1.2007 20:14:56   
pravljica
torbe obstajajo...ampak mislim, da je za freestyla namenjen nahrbtnik, torba pa je kao pri speediju...imam torbo (črno), vendar na njej piše samo quiiny, je pa res funkcionalna in sploh ne liči na "previjalno" torbo...imeli so jo v BC, 10 000 sit
za košaro pa ne vem, kaj komplicirate...če jo boste nabavili, vam sigurno ne bo žal...rabljenih (kar se na večini niti ne vidi) imaš v oglasih že skoraj v vseh barvah...cena okoli 100 eur, za toliko pa jo po 6. mesecih tudi ti lahko dalje prodaš...torej? mi smo jo imeli poleti pa do začetka zime...uporabljali smo jo vsaj 10 ur dnevno ali še več, predvsem če smo bili na celodnevnih obiskih, na morju pa je bila nepogrešljiva (idealna tako za nočno kot dnevno spanje v sobi in zunaj pod drevesi, če ne drugega, se cela pokrije z mrežico proti komarjem in ostalim mrčesom)...jaz ne vem, kako je lahko kdo sploh brez te košare user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
18.1.2007 22:46:47   
BLAŽIKA
Mi imamo jane slalom pro, kateri pa se ne poleže naslon do konca tako, da ni primeren za novorojenčka. Pri tem vozičku bi morala imeti košaro, imajo pa takšne, ki je v resnici avtosedež samo da se lupinici spušča naslon gor in dol, in ko je spuščena je kot košara.user posted image
Mi smo zelo zadovoljni z njim ker je res lahek(iz aluminija) in se zelo lahko in na malo zloži, posebaj proti ostalim trikolesnikom.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
19.1.2007 11:45:09   
lilka
Pravljica se strinjam s tabo.Mi imamo Quinny speedy sx, rok imam aprila, kupila sem tudi Dreami košarico. Torbo sem kupila v isti barvi kot voziček in košarico, so jo imeli v baby centru. Odločala sva se med dvema barvama in za obe so imeli vse, tudi torbe in ruzake v isti barvi.

Blažika moja mala nečakinja ima tak voziček in je res tak kot ga opisuješ, so zadovoljni z njim, jaz pa ga nebi imela, ker se mi zdi da je otrok potem preveč v lupinici, čeprav se poleže in lupinico zelo hitro preraste in mojo nečakinjo zdaj 5 mesecev staro vozijo samo v vozičku in vreči. Ne vem meni ni všeč. S temi vozički je pač tako, eniom paše eno, drugim drugo, vsak po svoje.

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
22.1.2007 20:44:02   
Strawberrie Cherrie
Mi imamo kombinacijo Quinny 3xl + maxi cosi -> pa sem rodila decembra in nisem kupila poleg še košare -> samo zimsko vrečo; itak pa ni nobene zime;
3xl se popolnoma poleže in je primeren za novorojenčke -
kljub temu, da boš rodila aprila bi na tvojem mestu kupila vsaj zimsko vrečo - glede na zmešane temperature nikoli ne vešuser posted image user posted image
Kakšno rabljeno na netu kamot najdeš, drugače pa tudi niso pretirano drage - mi smo dali zanjo (če se ne motim) okoli 15tisoč - nova...

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
23.1.2007 0:36:50   
ČebelicaMaja
Jaz sem rodila aprila lani in smo imeli omenjeni voziček s košaro (voziček ni čisto 100% poležan, malo naklona vseeno ostane)- vendar je res - gre tudi brez košare... ampak košara je bila vsaj meni ZAKON- pikica je lepo pančkala, obračala sem jo, zaščitila pred vetrom s pleničko in prevleko, jo v košari previla, šli smo na izlete, pa je bila košara kot njena posteljica...meni se res zdi, da komplicirate...poslušajte pravljico... rabljene košare se povsod dobi in ne bo vam žal, tudi jaz sem kupila rabljeno in jo za isti denar prodala naprej! Voziček je pa tako ali tako super in pri naslednjem user posted image  bom košaro še enkrat kupila!

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
23.1.2007 20:33:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ČebelicaMaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
29.1.2007 12:59:01   
DrejcDrejc
Mi imamo Jane slalom Matrix. Matrix jajčko smo kar dolgo uporabljali, tako za na voziček, kot za v avto, ni mi pa bila všeč kot pokončni avtosedež. Sicer sem pa takrat (to bo že eno leto nazaj, madonca!) pregledala vse vozičke in jih tudi poskusila vse v avto zložit in sem ugotovila, da je Jane slalom za nas najboljša rešitev.

_____________________________

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
8.8.2007 17:03:25   
makyslo
pozdravljene.
imam sledeča vprašanja glede jane slalom pro vozička.
rok imava predviden za božič in ker sva sedaj še malo fraj raje že sedaj gledava za opremo.
in sedaj je na vrsti voziček.
potrebe imava da ima obvezno sprednjo zavoro (se dokaj veliko rolava ter hodiva po klancih po domače) ter da je dobro zložljiv (punca ima namreč clio-ta tako da mora biti kar se da kompakten). imeti mora tudi opcijo za lupinico, najraje tako, ki omogoča isofix pritrditev.
do sedaj  sva izbrala 2 kandidata. quinny 3xl comfort in pa jane slalom pro. oba sicer nista točno taka, kot si želiva.
jane nima opcije isofix, quinny pa je vražje težek. pri jane se lahko kupi oz. dobi tudi matrix cup lupinico (ki jo veliko omenjate) in ravno glede te lupinice imam največ pomislekov. namreč osebno se mi zdi zeloooo pretežka. sama lupina ima po občutku 10 kg + otročiček pa je že kar malo težko za nosit za mamico.
quinny ima pri lupinici možnost priklopa maxi cosi lupinice (ki so če sem prav razumel med najbolj varnimi) z isofix kombinacijo, je pa sam voziček izredno težek.
menim tudi, da mi jane ponuja več za dokaj podobno ceno, moti me le kot rečeno neobstoj isofix-a.
zatorej imam sedaj sledeče vprašanje:
kako ste zadovoljne s samo jane montažo lupinice (ali pač matrix cup lupinice) v avto? je postopek zahteven ali je dokaj preprost? kako se obnese lupinica, ko je učvrstena (je kakšno premikanje in podobno).
prav tako bi želel mogoče kako mnenje, kako se teža 3xl-a pozna v praktičnem uporabljanju.
lp maky in alexi

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
9.8.2007 10:33:15   
Caia
IZVIRNO SPOROČILO: makyslo

pozdravljene.
imam sledeča vprašanja glede jane slalom pro vozička.
rok imava predviden za božič in ker sva sedaj še malo fraj raje že sedaj gledava za opremo.
in sedaj je na vrsti voziček.
potrebe imava da ima obvezno sprednjo zavoro (se dokaj veliko rolava ter hodiva po klancih po domače) ter da je dobro zložljiv (punca ima namreč clio-ta tako da mora biti kar se da kompakten). imeti mora tudi opcijo za lupinico, najraje tako, ki omogoča isofix pritrditev.
do sedaj  sva izbrala 2 kandidata. quinny 3xl comfort in pa jane slalom pro. oba sicer nista točno taka, kot si želiva.
jane nima opcije isofix, quinny pa je vražje težek. pri jane se lahko kupi oz. dobi tudi matrix cup lupinico (ki jo veliko omenjate) in ravno glede te lupinice imam največ pomislekov. namreč osebno se mi zdi zeloooo pretežka. sama lupina ima po občutku 10 kg + otročiček pa je že kar malo težko za nosit za mamico.
quinny ima pri lupinici možnost priklopa maxi cosi lupinice (ki so če sem prav razumel med najbolj varnimi) z isofix kombinacijo, je pa sam voziček izredno težek.
menim tudi, da mi jane ponuja več za dokaj podobno ceno, moti me le kot rečeno neobstoj isofix-a.
zatorej imam sedaj sledeče vprašanje:
kako ste zadovoljne s samo jane montažo lupinice (ali pač matrix cup lupinice) v avto? je postopek zahteven ali je dokaj preprost? kako se obnese lupinica, ko je učvrstena (je kakšno premikanje in podobno).
prav tako bi želel mogoče kako mnenje, kako se teža 3xl-a pozna v praktičnem uporabljanju.
lp maky in alexi


lupinica za Jane voziček je bila na testih ocenjena kot neprimerna - zato je pri meni padel cel sistem vozička Jane slalom pro.. če lupinica ni zadosti varna - potem je brezveze, mar ne?

(odgovor članu makyslo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
9.8.2007 11:22:49   
pravljica
teža quinnyja pride do izraza, če ga je treba nosit po stopnicah...tisto v prtljažnik in ven sploh ni noben problem, da ga le ni treba vedno razstavljat na prafaktorje
torej, če bi ga morala nosit po stopnicah v stanovanje, bi se ga verjetno kar hitro znebila...sama sem imela to možnost, da sem ogrodje vozička pustila spodaj pred vrati, v stanovanje pa sem nosila sedež...v 1. nadstropje je še šlo, kam višje bi pa verjetno obupala user posted image

to, da bi vama ponujal voziček manj kot jane, se vama ni treba bat...s Q bosta dobila vse, kar želita in še več...če vama le teža ne bo predstavljala te težave, ki sem jo zgoraj opisala user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Caia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
11.8.2007 22:45:27   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: makyslo

prav tako bi želel mogoče kako mnenje, kako se teža 3xl-a pozna v praktičnem uporabljanju.
lp maky in alexi


Tudi sama imam rok decembra user posted image . pričakujemo pa drugo bebiko. Pred dvema letoma in pol smo kupili Q comfort 3XL in Maxi Cosi lupinico. Oboje bomo z veseljem uporabili pri prihajajočem user posted image , ker je še vse odlično ohranjeno kljub veliki uporabi (le lupinica je brez isofixa, ker jih takrat še niso delali user posted image ), a to pri vas ni problem...
Je pa še nekaj podobno, sama imam Twingota in voziček je šel brez težav notri CEL brez razstavljanja, je pa res, da sem nekaj časa potrebovala, da sem pogruntala patent kako ga zložiti. Teža ne predstavlja nobenega problema, razen če nisi doma v pritličju. Za po stopnicah je pa res zelo težak voziček. Voziček je izredno praktičen, gibčen, le gume je potrebno zamenjati, ker se zližejo. Tudi sistem senčnika je user posted image . Najboljše je pa to, da se da čisto poležit. Sama sem za zimo kupila ovčje krzno, naredila lunklnjici za pas in micena je bila kot kraljica v njemu...
Najboljše pri lupinici je seveda varnost, poleg tega pa, kot sta že sama ugotovila, lahkost. Mi smo prve mesece veliko hodili naokoli in ne predstavljam si, da bi imela težjo lupinico, ker sem že to z otrokom v njej težko nosila. Naša je bila v njej do devetega meseca, ali pa celo več, se ne spomnim. Skratka zelo dolgo, ker je bolj pri lahkih.

Jane je zdaj kupila moja sestrična, je vodljiv, lep, a jaz ga vseeno ne bi zamenjala user posted image . Meni se q zdi bolj praktičen.

Aja, pa še nekaj, če vama je Jane res veliko bolj všeč, ga kupita, kupita pa lupinico Maxi Cosi. Nikjer ne piše, da mora biti lupinica kompatibilna z vozičkom. Moja je, pa ne vem, če sem jo petkrat pripela gor. Če je otrok zaspal v avtu, smo ga itak odnesli v stanovanje z lupinico. Če greš po nakupih, je boljše, da daš lupinico kar v njihovo nakupovalno košaro, ker v voziček ne moreš drugače nič spraviti... Edina varianta je, če greš iz avtomobila direktno na sprehod s spečim otrokom, to pa se pri nas ni dogajalouser posted image . Drugače, če je pa otrok budem, je pa itak boljše, da je v vozičku kot v lupinici, ker je v vozičku njegova hrbtenica zravnana, v lupinici pa usločena.

Upam, da sem vama s svojimi izkušnjami kaj pomagala user posted image . Pa dobro izbiro želim.

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu makyslo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: SPET VOZIČKI:Quinny 3XL comfort in MAXI ...
12.8.2007 10:19:39   
MR99
Mene pa zanima, zakaj se v sloveniji ne dajo dobiti vse barve vozička Jane slalom pro. Pikapolonica jih ima v ponudbi približno samo polovico vse barv, ki jih najdeš na internetu.

Pa se nekaj: pri Jane slalom pro pri košari za novorojenčka a se da obrniti zgonji del oz. strehica? Ker je od zunaj temno modre barve od znotraj pa zelena (na sliki). Nama je najbolj všeč ta barva modro zelena, ampak ker ne veva ali bo punčka ali fantek, me zanima če se strehica obrnit od znoter navzven. Prodajalka nama je namreč rekla, da je po njenem mnenju ta barva bolj za fanteke. user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?