|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakupovalna mrzlica
27.8.2007 13:01:23   
želva
Sedaj sem v 25.tednu in zdi se mi da ne znam več razmišljat druzga kot o oblačilcih za user posted image , kolk žabic,kakšne majčke...Kje bom naročila predalnik,ker se počutim odlično bi kar danes, zdajle odfrčala v trgovino zapravljat! Uglavnem sem obsedena z otroško opremo!Vsi mi pravijo naj ne prehitevam, tko da sm se odločla da počakam tja do 27.t pol pa v h&m vse izropatuser posted image .
Ali še kakšna komaj čaka zapravljanje?
Mogoče je pa problem v tem,da sem na bolniški in imam preveč cajta za neumnosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nakupovalna mrzlica
27.8.2007 14:03:50   
bina30
Zdravo!
Jaz sem sedaj v 26t in tudi samo gledam internetne trgovine, pa ogledujem izložbe... Sem pa v službi in nimam toliko časa kot ti. Meni je pač pomembno, da si nagledam stvari in približno skalkuliram koliko kaj stane, kaj si bom kupila, da ne bom ponorela takoj za prvim lepim vozičkom, na primer.
Kupila sem ležalnik iz Baby centra, ker je bla na internetu akcija. Doma imam nekaj stvari (par kompletkov, pa zimski pajacek, odejico), ker mi kolegica iz H&M vzame na popust, par oblekic sem kupila v Toysu, ostalega pa nimam. Kmalu pa nameravava kupiti sobico, pa voziček (naročila ga bom iz tujine, ker pri nas čakaš ful dolgo).
Kozmetiko, plenice, grelce za flaške, dude...pa bom kupila novembra, ko bom na porodniški.
Drugače pa te ful razumem, ker bi tudi jaz že kar vse imela, če me ne bi moj dragi malo nazaj držal. Kaj pa boste imeli? LP

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nakupovalna mrzlica
27.8.2007 14:08:32   
lemavrica
Sama sem v 39t in imam zadnji mesec tako nakupovalno mrzlico, vendar jo probam krotit, ker kot prvo nisem 100% kaj bo, kljub temu da imamo napovedanega user posted image , kot drugo se pa nočem preveč založit s pajacki in ostalimi oblekami, ker ne vem niti koliko bo velik/a. Imam tiste začetne body-je, nekaj sem jih kupila nekaj mi je pa kolegica posodila.
Vozič in ostalo veliko opremo sva pa kupovala od 6 meseca naprej.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nakupovalna mrzlica
27.8.2007 14:43:28   
Anonimen
Lemavrica, se podpišem pod tvoj post. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nakupovalna mrzlica
27.8.2007 20:54:21   
ajtak
Zelva, ti si kar privosci gledat za temi cotkami in kremicami in igrackami... Sama sem v 27t in mi manjka samo se kozmetika user posted image , no, ras je da imam cotke samo za prve 2-3 mesce. No, pa nimam se plenic, pa flask, pa teh malih stvari, tud kako posteljnino bo se treba...

Tako, da nisi edina z nakupovalno mrzlico. Ce dobro premislis je pravzaprav bolje zapravljat postopoma, kot pa vse zadnji mesec- vsaj meni financno nebi zneslo...

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nakupovalna mrzlica
27.8.2007 21:37:57   
dmavrel
Jaz sem v 21tednu in pričakujem dvojčke. Z nakupovanjem sem začela že kar hitro po prvem pregledu. Zmeraj, ko sem šla gledati vozičke sem kupila kakšen pajacek ali body - v dvojini.
Sem pa zmeraj gledala in še vedno gledam, da kupujem stvari, ki so znižane ali v akciji. Tako sva že kupila dve jajčki-avtosedeža, dve posteljici, dve majhni in dve veliki steklenički, 20kom. tetra pleničk in še kar veliko cotik. Zadnjič sem pa še dobila dve veliki škatlji cotk od št.50 do št.62 in dva ležalnika - vse od 10mesecev starih dvojčkov. Tako, da ne potrebujem več kaj drugega kot pa le še kozmetiko, voziček z zimskima torbama, posteljnino in jogija, ter pamperske. Mislim, da ne potrebujem več kaj drugega.
Ne vem kako bi bilo, če bi čakala na zadnji mesec ali dva pred rokom in potem vsa široka skakala in letala naokoli.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nakupovalna mrzlica
28.8.2007 9:44:00   
želva
No, me veseli, da nisem edina. Sicer nisem še nič kupila, vendar me doma že čaka posteljica, jogi,jajčka,mal posteljnine...vse to ne že "privlekla" bodoča babi user posted image . U bistvu moram kupit le še cotke in komaj čakam da grem sama v šoping. Dudice,pa kremce pa čist na konc, če bom zdržalauser posted image .No, kupla sem pa voziček,čist slučajno v Rutarju(gledat sem šla ene omare), pa so meli zadnjega take barve,pa še v akciji! No, ja še 14 dni zdržim pol pa v akcijo!
Ps.če bo katera kupovala tetra plenice so v Rutarju po 10 eur(10plenic).So ceneje kot v Tosami!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
28.8.2007 17:33:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu želva)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?