|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj po nakupih?
24.11.2004 9:27:38   
binica
Pozdravljene vse :nosecka:!

Zanima me kdaj ste ve pričele z nakupi za vaše :duda::duda::duda:. Jaz sem v četrtem mesecu in me tako mika, da bi kaj kupila, pa se mi zdi še prezgodaj.

Lep dan vsem,

Binica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj po nakupih?
24.11.2004 9:29:29   
dory
Jaz sem prvi body kupila malo po 13.tednu...po 20.tednu pa intenzivno zacela z nakupi,tako da je bilo okrog 30.tedna vse nared...se dobro,ker je mali pohitel :)

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj po nakupih?
24.11.2004 9:32:06   
Anonimen
:)-:)-:)-Ciao!!Jaz sem bila tako neučakana,da sem začela kupovat za:duda:takoj ko sem izvedela,da sem noseča,pa čeprav so me stare žene kar naprej opozarjale,da to prinaša nesrečo:zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden:Stare vraže!!!!Pri drugem pa se mi ni tako mudilo,pri tretjem se že imala doma precej stvari,pa sem vseeno navalila po nakupih,ko pa je taka uživancija:duda::)-:)-;)

(odgovor članu binica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj po nakupih?
24.11.2004 9:34:40   
tjaga
Jaz nisem več :nosecka: , ti pa rečem da si kar duška daj. Je tko fino ko iz trgovine prideš, pa nekej za pupo v roki držiš.

Jaz si nisem mogla kaj, da ne bi vsaj para nogavičk kupila. Zdaj jih ma pa toooolk. :zmeden::zmeden::zmeden:

LP,
Tjaga


(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj po nakupih?
24.11.2004 9:40:10   
Miša7
Hojla, :sloncek:


Prvo stvar, ko smo jo kupili našemu škratu je bila roza dudica, ko smo izvedeli da bo punčka, nekje v 5 m 9nebesa , ki pa je sedaj sploh ne mara!:)-

Cotike, pa voziček ,nekje okrog 7m, tako sproti, da se ti na koncu ne nabere preveč stvari ali če te otroček prehiti...:zmeden2:

lep sončen dan, Miša&Hana :angel:


(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj po nakupih?
24.11.2004 9:59:58   
piščanc
jah, jaz sem nekaj časa odlašala za oblekice, previjalno in drobnarije itd. potem me je pa prehitela in je mož na en, dva , tri vse nabavil v tistem času, ko sem bila v porodnišnici. še vedno se spominja panike.

jaz pravim, to je tak dogodek, da je 9 mesecev ravno dovolj časa, da se pripraviš. in zato, da se pripraviš je tudi 9 mesecev.

lp, nina

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj po nakupih?
24.11.2004 10:17:14   
Anonimen
Tudi jaz sem se tako veselila tistih nakupov malih oblekic in stvari za dojenčka, ko si poln pričakovanja in je tako fino, ko ves srečen domov šrineseš male žabice ali pa karkoli drugega. Počasi lahko kar začneš uživati, zakaj pa ne?

(odgovor članu binica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj po nakupih?
24.11.2004 10:20:34   
spacey
Oj!

Jst sm tudi že takoj, ko sem izvedela, da sem srečka nosečka začela kupovat. Ker še nisem čutila :duda: sem se tako boljše počutila in prepričala da je res. 9nebesa
Potem sem pa en kup stvari dobila in to vsega (vozek, posteljico, košaro, stajico, da ne govorim koliko oblekic in še in še). In vam povem, da je tako lepo ko pregleduješ, delaš kupčke, zlagaš, prelagaš, sortiraš... 9nebesa :love:
Še vedno hodim po trgovinah in kupujem, pa čeprav imam rok šele 21.03.05 :ups: če ne drugo za učke past, tako da : "Dej si duška!" ;) Pa tut stroškovno je lažje, no vsaj zame. :)

Lp; Petra

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdaj po nakupih?
24.11.2004 21:34:44   
frecy
Pozdravljene!!!

To pa je zdaj neki za mene:)-!!! Mene že od samga začetka mika:zmeden:, pa mi nobedn od bližnjih ni pustil nč kupit:grrr: :(( :grrr: :(( :(, čeprav so ostali že.

Ampak zdaj ko sem tole prebrala (19t), me nobedn več ne zadrži stran od trgovin:bravo::bravo::bravo::bravo:

Lp vsem in srečno vam in vašim:angel::angel::angel:

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kdaj po nakupih?
26.11.2004 7:58:01   
KL
Jaz bom drug teden dopolnina 7 mesec pa še nisem začela kupovati čeprav me ima od prvega dne ko sem izvedela. Čakam da mi povejo kaj bo - pa se na prvem UZ ni videlo tako da še kar čakam. Čez 14 dni imam spet pregled in upam da se ne bo skrival - nato pa na polno po nakupih.

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?